Forum » Pomoč in nasveti » Nakup procesorja i5 4690k
Nakup procesorja i5 4690k
velocifaptor ::
Lep pozdrav,
zanima me kje bi lahko po najbolj ugodni ceni (in pri zanesljivem trgovcu) kupil Intelov procesor i5 4690k, saj spletna stran dinokomp.at že nekaj tednov ne dela, pri hardwareversand omenjenega procesorja sploh nimajo, pri slovenskih trgovinah pa so cene zelo visoke (280€+). Najcenejša opcija je zaenkrat dinokomp.si kjer procesor stane 256€.
Že vnaprej se zahvaljujem za pomoč.
zanima me kje bi lahko po najbolj ugodni ceni (in pri zanesljivem trgovcu) kupil Intelov procesor i5 4690k, saj spletna stran dinokomp.at že nekaj tednov ne dela, pri hardwareversand omenjenega procesorja sploh nimajo, pri slovenskih trgovinah pa so cene zelo visoke (280€+). Najcenejša opcija je zaenkrat dinokomp.si kjer procesor stane 256€.
DarwiN ::
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
SuperVeloce ::
velocifaptor je izjavil:
Lep pozdrav,
Kar se tiče dinokomp mogoče zato (citirano iz slo strani)
OBVESTILO O ODSOTNOSTI:
Cenjene stranke obveščamo, da imamo kolektivni dopust od 20.07.2015 do 31.07.2015.
Vsa naročila oddana med 13.07.2015 in 02.08.2015 bodo iz tega razloga obdelana šele 03.08.2015, ko ponovno nastopimo z delom.
Lahko pa da je to priprava na kaj hujšega, zapiranje trgovine. To se očitno dogaja tudi pri hardwareversand, zato pazljivo z naročanjem tam
ryzen 5900x, MSI 5700xt Gaming X, 2x16GB 3600CL16, 850evo+860qvo, Fractal Mini C
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naročanje rač. komponentOddelek: Kaj kupiti | 2001 (1663) | pixelzgaming |
» | Namizni racunalnikOddelek: Kaj kupiti | 1991 (1801) | RC14 |
» | Nakup PC-ja (spet)Oddelek: Kaj kupiti | 828 (723) | kamuee |
» | Nakup novega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 3608 (3494) | Starcraft|| |