Forum » Izdelava spletišč » Youtube števec na zunanjih straneh
Youtube števec na zunanjih straneh
Marino88 ::
Imam eno vprašanje.
Ali je mogoče, da youtube števec gre gor za en ogled, če si ogledaš video na neki drugi strani in ne prav na youtube?
Ker to sem naredil neko testno stran, ter naložil nek brez vezen video na youtube, ker do 301 ogledov se števec aktivno viša z vsakim ogledom videa. Potem sem video vrgel na stran, ko sem ga pa potem gledal preko strani se youtube števec ni dvignil.
Torej je to sploh mogoče?
Lp.
Ali je mogoče, da youtube števec gre gor za en ogled, če si ogledaš video na neki drugi strani in ne prav na youtube?
Ker to sem naredil neko testno stran, ter naložil nek brez vezen video na youtube, ker do 301 ogledov se števec aktivno viša z vsakim ogledom videa. Potem sem video vrgel na stran, ko sem ga pa potem gledal preko strani se youtube števec ni dvignil.
Torej je to sploh mogoče?
Lp.
[D]emon ::
Tistih 301 ogledov je zato, da YouTube sistem verificira oglede (ker so ljudje uporabljali bote za umetno nabijanje ogledov)
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Marino88 ::
[D]emon ::
Counter gre gor tudi pri embeddanih posnetkih, ampak ne z istega IP-ja.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 95213 (753) | delavec44 |
» | Slovenska Youtube scena (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12644 (9509) | 2dark |
» | Monetizacija Youtube acounta v SLO (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24813 (13781) | otago |
» | Slab teden za Google ali ko YouTube krvavi milijoneOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 17576 (14536) | zmaugy |
» | YouTube zaslužek (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14198 (11911) | CoreySteel |