Forum » Mobilne tehnologije » etui size M - za koliko inčni telefon je primeren
etui size M - za koliko inčni telefon je primeren
bhocevar2000 ::
Mogoče sem malo nerodno postavil naslov teme.
Torej rabim nov telefon, majhen, velikosti 4 palce.Sem precej nezahteven uporabnik, v glavnem rabil bi ga za klicanje, kak SMS natipkat, pa včasih za poslušanje glasbe ( Tune in radio).Kar je bolj pomembno je to , da ni prevelik, da ga lahko fino stlačiš v hlačni žep.
Odločil sem se za nakup tegale:
Rabil bi tudi etui za zgoraj omenjeni 4 palčni telefon. Da bi se izognil dvojni poštnini, sem se odločil za nakup etui-a prav tako z mimovrste.com
Kupil bi tegale:
. In vprašanje.
Nikjer niso navedene mere etui- a. Ali je velikost M prava za 4 palčni telefon, ali je potrebno kupiti XL? Prosim za nasvet.
Bogdan
Torej rabim nov telefon, majhen, velikosti 4 palce.Sem precej nezahteven uporabnik, v glavnem rabil bi ga za klicanje, kak SMS natipkat, pa včasih za poslušanje glasbe ( Tune in radio).Kar je bolj pomembno je to , da ni prevelik, da ga lahko fino stlačiš v hlačni žep.
Odločil sem se za nakup tegale:
Rabil bi tudi etui za zgoraj omenjeni 4 palčni telefon. Da bi se izognil dvojni poštnini, sem se odločil za nakup etui-a prav tako z mimovrste.com
Kupil bi tegale:
. In vprašanje.
Nikjer niso navedene mere etui- a. Ali je velikost M prava za 4 palčni telefon, ali je potrebno kupiti XL? Prosim za nasvet.
Bogdan
Sami ::
M velikost je primerna za Apple Iphone 4-4S in podobne telefone.
To piše na linku, ki si ga prilepil...torej za telefone okoli 3,5 palcev.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
fosil ::
Mimogrede, ta telefon, glede na velikost ekrana, niti ni majhen.
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Nexus 5 ja ali Google Nexus ne?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6248 (5314) | SaXsIm |
» | Septembra iPhone 5S in cenejši iPhone 5C (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 23911 (19875) | blackbfm |
» | Huawei bi kupil Nokio, pokazal Ascend A6Oddelek: Novice / Android | 8634 (6512) | aerie |
» | Samsung predstavil največji pametni telefonOddelek: Novice / Android | 13875 (11140) | Bor H |
» | iPad 1/2 - kupiti s 3G ali brez?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2418 (2054) | StajercSSS |