» »

Evropske meje se šibijo, ljudje pa mirno živijo

Evropske meje se šibijo, ljudje pa mirno živijo

1 2
3
»

lexios ::

Če bomo še naprej sprejemali begunce nas čez nekaj deset let pravih Evropejcev sploh ne bo več.


Demografska slika kaže, da nas ne bo tko al tko, nataliteta pada, mladi brez dela in možnosti ustvarit družino... >:D The future is multikulti, hočeš al nočeš!

Kot že velikokrat omenjeno bi morali vse begunce odpeljati lepo nazaj v njihove kraje, jim zgraditi tovarne, da bi delali in si zaslužili denar itd...


Najd še 10 prostovoljcev tule pa organizirajte to udarniško delo, vam plačam enosmerno letalsko karto. Sj se strinjam, da bi bilo potrebno reševat krize na licu mesta v samih žariščih, zgodovina in izkušnje pa kažejo, da to pač ni tko simpl, kot si "Amerikanci" zamišljate. ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lexios ()

Mr.B ::

Bellatrix,
tretja sezona Defiance, bo ravno pravšna za pridobivanje ustreznih metod...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Bellatrix ::

Težko verjamem kakšni ljudje ste tukej. Kanca zdrave pameti ne premorete ali pa le uživate v podžiganju forumašev..

Prihodnost ni multikulti. Z ustrezno politiko lahko brez problema poskrbimo, da nas bo avtohtonih prebivalcev več, obenem pa manj priseljencev.
Kar se tiče prostovoljcev. Prostovoljci naj bodo kar sami begunci, naj si uredijo svoj življenjski prostor.
People are quick to judge and slow to correct themselves.

lexios ::

Prihodnost ni multikulti. Z ustrezno politiko lahko brez problema poskrbimo, da nas bo avtohtonih prebivalcev več, obenem pa manj priseljencev.
Kar se tiče prostovoljcev. Prostovoljci naj bodo kar sami begunci, naj si uredijo svoj življenjski prostor.


Dejmo še Albance, Bosance in Črnogorce, ki že več deset let živijo v Sloveniji poslat nazaj domov! Resno! Bo več avtohtonih Slovencev, manj brezposelnih na zavodu, pa z Telbancem lahko odpreta slaščičarno, ker ne bo več konkurence. Problem pomanjkanja delovnih mest rešen! Čist resno, majke mi!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lexios ()

djabi ::

Bellatrix je izjavil:

Kot že velikokrat omenjeno bi morali vse begunce odpeljati lepo nazaj v njihove kraje, jim zgraditi tovarne, da bi delali in si zaslužili denar itd...


To ne bi delovalo. Zakaj? Ker večina njih prihaja v Evropo zato, ker so slišali govorice/videli videoposnetke, da kako kul je v Evropi, kjer se cedita med in mleko, predvsem pa lahko za nič dela dobivaš npr. socialno podporo.

In ravno tu je problem, ko se primerja te ekonomske priseljence s pred desetletji (ali stoletjem in več) izseljenimi Evropejci. Slednji namreč tja, kamor so se preselili, socialne podpore niso dobili, saj niti ni obstaja v današnjem pomenu besede. Življenje si si moral graditi z dnu lestvice. Nekateri je uspelo, drugim ne.

Tudi jaz imam cel kup sorodnikov in znancev (točneje sedaj njihove potomce), ki so šli v začetku dvajsetega stoletja, potem pa pred in med drugo sv. vojno, največ pa v petdesetih in začetku šestdesetih letih v tujino (Južna in Severna Amerika, Kanada, Avstralija, Nova Zelandija, nekaj jih je šlo v raznorazne Severno-Evropske države, Skandinavske države itn.). Ampak ti so si morali izborit svoj tamkajšnji družbeni status. Naučiti so se morali jezika, prilagoditi lokalni kulturi in običajem itn.

A ti podsaharski "begunci" se bodo tudi enostavno prilagodili "evropskim" standardom?

Bellatrix je izjavil:

Če bomo še naprej sprejemali begunce nas čez nekaj deset let pravih Evropejcev sploh ne bo več. Malo narodne zavesti no...


S tem se popolnoma strinjam.
Po marsikaterem scenariju bo Evropa kot taka postala "tretji svet", sploh, če bodo Evropejci sami začeli bežati.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: djabi ()

PrihajaNodi ::

Demografska slika kaže, da nas ne bo tko al tko, nataliteta pada, mladi brez dela in možnosti ustvarit družino... >:D The future is multikulti, hočeš al nočeš!


Ja seveda in potem se bo Evropa spremenila v Somalijo. Evo ti Somalijo preden so jo zapustile kolonije Anglije.

Zakaj bi se omejili na afričane, dejmo potem reklamo v Vietnam, Kambodžo, Laos in Tajsko, da imamo v Evropi dan odprtih vrat. Tam so vsaaj lepe ženske.

Kar se tiče prostovoljcev. Prostovoljci naj bodo kar sami begunci, naj si uredijo svoj življenjski prostor.


O saj bodo, problem nastane ko že sedaj zahtevajo pravice ne zavedajo se pa obveznosti. S plakati hodijo gor in dol in ukazujejo vladam kam naj jih spustijo.

Zgodovina sprememb…

Fritz ::

Bellatrix je izjavil:

Hitler je bil daljnoviden, sicer malo ekstremno ampak bil pa je. Ni prav, da so nacisti zapirali ljudi v taborišča in jih pobijali ampak takrat je vladala druga mentaliteta. Tudi danes bi morali zavarovati belo raso, hočeš nočeš gre za rasno vojno, ki jo črnci vedno bolj širijo. EU bi morala zapreti meje oz. se odločiti kaj je pomembneje: "enakost ljudi" ali ohranjanje avtohtonega prebivalstva.

Sicer pa se ne bi smeli posluževati Hitlerjevih prijemov. Kot že velikokrat omenjeno bi morali vse begunce odpeljati lepo nazaj v njihove kraje, jim zgraditi tovarne, da bi delali in si zaslužili denar itd... Če bomo še naprej sprejemali begunce nas čez nekaj deset let pravih Evropejcev sploh ne bo več. Malo narodne zavesti no...

Tema je bila od začetka zrela za zapiranje, Op pa za banovce, saj je jasno nakazal in končno tudi napisal, kam pes taco moli!

EU bo toliko dobra, kolikor bo demokratična, transparentna in pravično zastavljena ter še bolj povezana. Začela se je kot fantastična ideja o združeni Evropi in koncu morij na evropskih tleh, končuje pa kot ekonomski neolib eksperiment, v katerem se neenakost potencira namesto, da bi se zmanjševala. In še enkrat nas mednarodna peščica, ki ob tem veselo bogati, prepričuje, da so za vse tegobe krivi Grki, azilanti, begunci itn. Že videno in kot kaže primer Op-a, jim nekateri veselo nasedajo.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

avani ::

haha res je, prihodnost je pac multikulti :-).

zal je tako, da se z dvigom zivljenjskega standarda precej linearno zmanjsuje rodnost, kar pomeni, da bo prebivalcev dobro stojecih drzav vedno manj. Zato vse ta "pridne" uvazajo ljudi, da nadomestijo izgubo lastnega prebivalstva (40% Luxemburga je uvozenega, 30% svice, skoraj ves Singapur, itd.).

Evropo caka cez nekaj desetletij demografska bomba, ko bo sla baby boom generacija v pokoj, in nujno nujno rabi na miljone mladih, da nadomestijo izpad starejsih. Zal je tako. Problem pa je, koga naj sprejme in kaksno integracijsko politiko naj fura, kar je ves catch. Zaenkrat tega zal ni bilo, saj se je domnevali, da bodo imigranti iz zadnjih 20 let tako pridni, kot so bili imigranti v 50 in 60ih letih, ki so se sami zelo trudili za integracijo (se naucili kulture in jezika, ipd.). Zal je tako, da kako to narediti, trenutno ne ve nihce. Bo pa morala EU to kar hitro razcistiti.

Je pa tako, da se z dvigom standarda spusti rodnost ne glede na raso, religijo ali nacionalnost. Racunalniski inzenir indijskega/muslimanskega porekla bo imel v povrprecju prav tako 1,1 otroka/druzino kot njegov bel kolega.

PrihajaNodi ::

Že videno in kot kaže primer Op-a, jim nekateri veselo nasedajo.


Ali obratno nekateri nasedete propagandi multikulti fanatikov. Ali ni Stalin premikal narodov znotraj Rusije da ni prihajalo do nacionalističnih vstaj? Saj je jasno, čim bolj se narodne skupine zmeša lažje je vladati. Že videno.

Evropo caka cez nekaj desetletij demografska bomba, ko bo sla baby boom generacija v pokoj, in nujno nujno rabi na miljone mladih, da nadomestijo izpad starejsih.


Zakaj? Si pogledal oglase za zaposlovanje v Nemčiji, Avstriji? Mogoče Sloveniji? Ali potrebujemo vsak dan 10.000 novih čistilk? Mi lahko nekdo utemlji zakaj potrebujemo te ljudi? V čem je takšna potreba po njih?

Samo neke floskule in lapanje. Dajmo to podkrepit s kakšnimi viri.

Occupation in demand link:

"In some industries, jobs and regions in Germany, there is a shortage of qualified professionals. More especially, qualified technical workers, such as engineers and IT specialists, as well as health specialists, are in short supply. We show you what your chances are of finding a job in each of the different professional fields"

vir:
http://www.make-it-in-germany.com/en/fo...

Začuda ni nikjer čistilk ali gradbenih delavcev.

Zgodovina sprememb…

NLight ::

Zakaj bi uvažali begunce da se popravi nataliteta v EU če jo lahko popravimo sami? Po nekih podatkih begunec stane državo 65EUR / dan, kar znese na mesec slabih 2000EUR. Mar bi države ta denar namenile Evropejcem za razmnoževanje, kot sem že zgoraj omenil za vsakega otroka lepe denarce pa bo vsaka družina namesto enega imela tri.

Časi ko je Evropa potrebovala bauštelerje so mimo. Danes potrebujem le kvalificirano izobraženo delavno silo. Edina rešitev za Evropo je da prestreže ladje in jih odpelje nazaj v Afriko.

Nasilje beguncev in škoda ki jo povzročajo se že meri v milijonih. Grčija in Italija bosta (že letos) občutile upad turizma, nov udarec za davkoplačevalsko blagajno, strah in trepet državljanov, kriminal. Temu sledi še denarna škoda, če vzamem za primer slovenskega prevoznika na meji z VB, kjer so se begunci "naselili" v kamijon in je zaradi njih slovenski prevoznik (podjetje) dobil kazen nekaj več kot 60 000EUR + voznik 4000EUR. Nič kriv voznik ki je le opravljal svoje delo mora zdaj plačat 4 - 5 svojih plač kazni, zato ker se ta begunska gol*en ne zna obnašat.

Par dni nazaj sem na hrvaškem dnevniku gledal prispevek o beguncih v Grčiji. Pa se ena skupina beguncev pritožuje - nimamo tega, nimamo onega, WC ne dela, to ne dela, ono ne dela. Na vse institucije smo se obrnili pa nas vedno odslovijo z stavkom "Če vam kaj ni prav se vrnite od koder ste prišli". In še kar vztrajajo namesto da se poberejo nazaj v Afriko.

Jaz imam občutek da so begunci v Evropi dobili krila. Mislijo da jim je vse dovoljeno, včasih se zdi da za njih zakoni ne veljajo. Upirajo se policiji, bežijo, pretepajo se med seboj, napadajo policiste.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: NLight ()

zee ::

Iz Pravil:
1. člen
(pridobitve francoske revolucije)
Prepovedano je spodbujati k narodni, rasni, verski, spolni ali drugi neenakopravnosti, k nasilju in vojni ter izzivati ali razpihovati narodno, rasno, versko, spolno ali drugo sovraštvo, razdor ali nestrpnost.
Prepovedano je objavljanje, iskanje, ponujanje in omogočanje dostopa do vsebin, ki žalijo človekovo dostojanstvo.
2. člen
(kultura dialoga)
Prepovedana je razžalitev, obrekovanje, žaljiva obdolžitev in opravljanje.
Zahteva se argumentiran pogovor, ki se nanaša na predmet razprave. Zaželeno je, da je podkrepljen z viri.


Zaradi veckratnih krsitev se zlasti 1. clena temo zaklepam.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

"Madžari fašisti, drugi nacionalisti" (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
9014882 (14046) blindb

Zakaj imigracija ni prava rešitev (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
44683743 (76997) PrihajaNodi

Več podobnih tem