Forum » Strojna oprema » Kateri programator
Kateri programator
primozve ::
Prišel sem do zaključka, da bom rabil programator za čipe.
Katerega izbrati, da je cenovno ugoden, čim bolj univerzalen in bom lahko v prvi vrsti v njem sprogramiral TDA9345PS, ki ima kar 64 nogic ?
Ta TDA9345 se uporablja za televizorje katodne in ima v sebi neki mikrokontroler, mislim, da je 8051.
Mi lahko da kdo link do ustreznega programatorja, če bi se mogoče nahajal na Ebay-u, jz bi enega kupil
Katerega izbrati, da je cenovno ugoden, čim bolj univerzalen in bom lahko v prvi vrsti v njem sprogramiral TDA9345PS, ki ima kar 64 nogic ?
Ta TDA9345 se uporablja za televizorje katodne in ima v sebi neki mikrokontroler, mislim, da je 8051.
Mi lahko da kdo link do ustreznega programatorja, če bi se mogoče nahajal na Ebay-u, jz bi enega kupil
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Petrolove delnice - se splača prodati ali prenesti?Oddelek: Loža | 3344 (2885) | BlaY0 |
» | Kje dobiti programiran čip TDA9345Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1255 (970) | primozve |
» | Kakšen transformatorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4738 (4097) | jjedat |
» | Športne staveOddelek: Loža | 7460 (5771) | bdoxx |
» | Novi rekordni 111M CCDOddelek: Novice / Ostale najave | 3511 (2756) | Oxford |