» »

Kateri glasbeni stolp?

Kateri glasbeni stolp?

marmelada23 ::

Pozdravljeni, izbiram med štirimi glasbenimi stolpi, seveda prejmem tudi predloge glede drugih v tem cenovnem rangu.

Sedaj me zanima če tile moji vsi podpirajo stream glasbe z iPhona in na kakšen način bi to delovalo. To je obvezno pri tem nakupu :)

Drugače tukaj so moji štirje predlogi in nevem kako je kaj z tem glede iPhona na kakšen način so možne povezave z določenimi stolpi, prilagam linke (predlagajte tudi svoje):

1) KLIK
2) KLIK
3) KLIK
4) KLIK

Sedaj sam mislim da bi se odločil za tretjega vendar moč zvočnikov je 2x10W. Je to kaj vredno? S čim bi se dalo primerjati moč zvoka in kakšna je kakovost nasploh pri vseh treh? Res hvala za pomoč sem laik kar se tega tiče. Bi bil hvaležen za kakršno koli pomoč, nasvet.

LP!

Scorpia ::

Prvi in cetrti link, loh poslusas glasbo sam prek kabla. Ostala imata bluetooth in sta bolj prirocna.
Ker pa imas apple, ima samo ta podporo, ki si ga izbral.
Glede moci in zvoka, za normalno poslusanje je ok. Ce pa mislim naglas in pricakovat ne vem kak zvok, verjetno kaj dost od sebe ne da.
////

Če se pozna rezlika med drugim in tretjim precej po moči in zvoku ki ga odda, zadnja vrstica tvojega odgovora?

In drugi nima podpore za apple? Samo preko bluetootha bi pa moralo biti mogoče streamat spotify ipd. ali se motim?

Scorpia ::

Apple ima svoje muhe in se z napravami, ki nimajo posebi podporo za apple, ne poveze.
////

http://www.computeruniverse.net/product...

potem bo tale verjetno boljši in prek appla lahko poslušaš radio katero koli glasbo samo za CDje si prikrajšan pa je to vseeno, ko imaš na telefonu vso glasbo :) Se da z to napravo streamat tudi npr. spotify in druge aplikacije klasbene ali zgolj music app od iOSa?

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Prehod android - IOS ? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
14027029 (23844) Mavrik
»

iTunes zacetniske tegobe, ali bi jailbreak

Oddelek: Mobilne tehnologije
466411 (5091) next3steps
»

Apple pred največjim prevzemom - Beats (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
5420717 (17361) rkobarov

Več podobnih tem