» »

Debitel zamenjava naročnika

Debitel zamenjava naročnika

AndrejS ::

Zamenjal sem naročnika pri Debitelu in doživel šok pri prvi položnici.

Zaračunali so mi priključno takso 9.75€ + DDV in dodatne storitve 9.75€ DDV.
Klical pomoč naročnikom kjer so mi razložili , da so dodatne storitve v bistvu zamenjava naročnika.

Ni mi jasno kako lahko zaračunajo priključno takso . če me niso priključili - le zamenjali naročnika .

Filipko ::

Lupijo. A ima še ker drug operater poleg debitela priključno takso?

Aston_11 ::

Enega so odključili, drugega so priključili, pa lahko računajo 2x.

Invictus ::

Kaj pa nisi preveril cen preden si naročil storitev ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Simobil :
Ob sklenitvi novega naročniškega razmerja se zaračuna enkratni strošek priključnine v znesku 11,99 EUR (z vključenim DDV). Strošek priključnine je zaračunan na prvem izdanem računu.

Sami ::

Maš vse na njihovem ceniku, Simobil zaračuna recimo prenos lastništva okoli 11EUR z DDV, brez ponovne priključnine, tudi odvisno od operaterja.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Sami ()

@Invictus : mislil sem da plačam samo zamenjavo naročnika. Na misel mi ni prišlo da morem plačati še priključno takso.
Bojim se samo še, da so pozabili zaračuniti prekinitev razmerja na prejšnjega naročnika :D

@Sami na debitelovem ceniku tudi piše : Zamenjava naročnika / razmerje 11,90 € .... nikjer pa ne piše da še moreš plačati priključno takso !! To me moti !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: AndrejS ()

Invictus ::

AndrejS je izjavil:

@Invictus : mislil sem da plačam samo zamenjavo naročnika. Na misel mi ni prišlo da morem plačati še priključno takso.
Bojim se samo še, da so pozabili zaračuniti prekinitev razmerja na prejšnjega naročnika :D

@Sami na debitelovem ceniku tudi piše : Zamenjava naročnika / razmerje 11,90 € .... nikjer pa ne piše da še moreš plačati priključno takso !! To me moti !

Če tega ni na ceniku, se pritoži.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

#000000 ::

Sej še 6 mesecev, pol pa adijo slo ponudniki, se bo lahko naročnina sklenila tudi v tujini, online in mir.

bomo videli kako bodo takrat veselo plesali ko jim bo odšlo polovico naročnikov na tuje operaterje.

Sami ::

Potem pa vsekakor reklamacija po izdanem računu.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

bambam20 ::

#000000 je izjavil:

bomo videli kako bodo takrat veselo plesali ko jim bo odšlo polovico naročnikov na tuje operaterje.

Podaj kakšno res dobro ponudbo tujega operaterja za max. 25€ na mesec.

#000000 ::

Zdaj bi ta podatek bil irelevanten, ker ti ne pomaga nič,je pa npr avstrijski bob ki ti da tole za 15, kar je pomojem ugodna stvar.

https://www.bob.at/

mislil sem Relevanten, ampak ne morem popravit :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: #000000 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri paket za avtomatiko?

Oddelek: Mobilne tehnologije
61076 (910) ...:TOMI:...
»

Simobil naročnik na Tuš prepaid - stroški?

71761 (1352) jusv
»

Mobitel - paket 2013 (strani: 1 2 )

7425791 (17575) menjalnik
»

Mobilni internet na domačem računalniku

101506 (1369) Sajrus
»

Simobil in Orto u nulu - nateg?