Forum » Pomoč in nasveti » Autoswitch med zvočniki in slušalkami
Autoswitch med zvočniki in slušalkami
luka46 ::
Pozdrav!
Pred kratkim sem kolegici formartiral prenosnik Lenovo G580. Gor sem namestil windows 8.1. Z gonilniki se nisem nekaj ubadal, ker že itak sam windows update je vse zaznal. Po vseh updejtih, smo zaznali en problem. Neki sem z youtube hotel predvajati in ni bilo zvoka. Šel sem pod Playback devices, in tam so bile slušalke nastavljene kot privzeta naprava. Ok ql. Priklopim zvočnike v prenosnika, zvok se sliši. Čim ko odstranim kabel, spet nič. Edini način, da se je zvok slišal prek zvočnikov od prenosnika, je ta, da sem pod playback devices moral nastavit Speakers kot privzeta naprava. Potem sem opazil, da manjkajo gonilniki od zvočne, in jih pobral z Lenovo support strani. Po inštalaciji, je delal zvok samo prek slušalk. Kolegica je rekla, da prej ji je vse delalo normalno; ko si priklopil zunanje zvočnike, je samodejno prešaltalo na slušalke, in obratno.
še en info iz device manager-> sound, video and game controllers
Pred inštalacijo audio gonilnikov :
->high definition audio device (speakers)
->high definition audio device (headphones)
Po inštalaciji:
->conexant smartaudio hd
->high definition audio device
Pred kratkim sem kolegici formartiral prenosnik Lenovo G580. Gor sem namestil windows 8.1. Z gonilniki se nisem nekaj ubadal, ker že itak sam windows update je vse zaznal. Po vseh updejtih, smo zaznali en problem. Neki sem z youtube hotel predvajati in ni bilo zvoka. Šel sem pod Playback devices, in tam so bile slušalke nastavljene kot privzeta naprava. Ok ql. Priklopim zvočnike v prenosnika, zvok se sliši. Čim ko odstranim kabel, spet nič. Edini način, da se je zvok slišal prek zvočnikov od prenosnika, je ta, da sem pod playback devices moral nastavit Speakers kot privzeta naprava. Potem sem opazil, da manjkajo gonilniki od zvočne, in jih pobral z Lenovo support strani. Po inštalaciji, je delal zvok samo prek slušalk. Kolegica je rekla, da prej ji je vse delalo normalno; ko si priklopil zunanje zvočnike, je samodejno prešaltalo na slušalke, in obratno.
še en info iz device manager-> sound, video and game controllers
Pred inštalacijo audio gonilnikov :
->high definition audio device (speakers)
->high definition audio device (headphones)
Po inštalaciji:
->conexant smartaudio hd
->high definition audio device
69charger ::
Mislim da sem imel podoben problem nekoč z nekim HP-jem. Uradni gonilniki niso delovali, mislim da sem potem pobrisal gonilnike in naložil preko Windows Update in to je to.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | High Definition Audio device - Težave Z Namestitvijo & Code 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 2694 (2530) | nooby |
» | Windows 7 - problem z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 6860 (4569) | Mikec17 |
» | "Brez avdio naprave"Oddelek: Pomoč in nasveti | 5879 (4198) | gasos |
» | Ni zvokaOddelek: Pomoč in nasveti | 1942 (1874) | skovac13 |
» | Ne najde audio deviceOddelek: Pomoč in nasveti | 3646 (2784) | niko_994 |