Forum » Loža » Menjava zdravnika tekom zdravljenja
Menjava zdravnika tekom zdravljenja
Vaseer ::
Je možno menjati zdravnika tekom zdravljenja?
Že nekaj časa hodim na zamrzovanje bradavic in ker ob trenutku izbire zdravnika v domačem kraju ni bilo dermatologa, sem se odpravil k dermatologu v sosednji kraj.
V tem času smo v domačem kraju dobili dermatologa in me zanima, če je možno menjati zdravnika?
Ker moram na zamrzovanje hoditi vsak teden, je rahlo nadležno se voziti v drug kraj za 2 minuti dela (in še kakšen razlog za povrh), če to ni potrebno. Napotnico, ki sem jo dobil od osebnega zdravnika, je omenjeni dermatolog že prevzel.
Že nekaj časa hodim na zamrzovanje bradavic in ker ob trenutku izbire zdravnika v domačem kraju ni bilo dermatologa, sem se odpravil k dermatologu v sosednji kraj.
V tem času smo v domačem kraju dobili dermatologa in me zanima, če je možno menjati zdravnika?
Ker moram na zamrzovanje hoditi vsak teden, je rahlo nadležno se voziti v drug kraj za 2 minuti dela (in še kakšen razlog za povrh), če to ni potrebno. Napotnico, ki sem jo dobil od osebnega zdravnika, je omenjeni dermatolog že prevzel.
starboi ::
Menjavo zdravnika lahko opraviš kadar hočeš in to , brez opozorila svojemu trenutnemu zdravniku ... Greš do novega zdravnika , tam dobiš formular za menjavo zdravnika in potem vse ostalo opravi novi zdravnik .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odstranitev glivic na nohtuOddelek: Loža | 28546 (25195) | sass628 |
» | seboroicni dermatitis in izpadanje las s cebulicoOddelek: Loža | 13417 (133) | Pithlit |
» | Mobilna aplikacija, s katero dostopate do svojih zdravniških podatkov!Oddelek: Mobilne tehnologije | 6809 (5414) | dejanslo |
» | Zdravnik, zobozdravnik ko nisi vec dijak/studentOddelek: Loža | 7225 (3490) | St235 |
» | Boj proti mazoljem!?Oddelek: Loža | 3980 (3237) | kopriwa |