Forum » Omrežja in internet » Problem z gesli za internet strani
Problem z gesli za internet strani
Rokomah ::
Že nekaj časa imam problem z gesli za različne internetne strani (Facebook, razni forumi).
Kljub temu, da sem registriran in imam obkljukano "zapomni si geslo", me ne prepozna avtomatično, ampak moram vedno znova pisati geslo v login okvirček. Sicer po vnosu ene ali dveh črk mi spodaj potem pokaže moje ime in z klikom nanj se logiram, vendar ni avtomatičnega prepoznavanja.
Zakaj se ne morem avtomatično prijaviti na forum, čeprav sem pravilno logiran?
Kljub temu, da sem registriran in imam obkljukano "zapomni si geslo", me ne prepozna avtomatično, ampak moram vedno znova pisati geslo v login okvirček. Sicer po vnosu ene ali dveh črk mi spodaj potem pokaže moje ime in z klikom nanj se logiram, vendar ni avtomatičnega prepoznavanja.
Zakaj se ne morem avtomatično prijaviti na forum, čeprav sem pravilno logiran?
Rokomah ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Passwordi me ubijajo! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 48738 (35157) | Pero_SLO |
» | LastPass dobil novega lastnikaOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 19763 (13022) | murmur |
» | Konstantne odjaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1384 (1287) | RejZoR |
» | Google bi se znebil gesel. Kaj je alternativa?Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13701 (11054) | Jst |
» | Google želi tvoriti in hraniti vaša gesla (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 29496 (26115) | antonija |