Forum » Omrežja in internet » navijanje procesorja
navijanje procesorja
riha123 ::
Pozdravljeni!
Jaz bi rad navil moj procesor na 4ghz in me zanima če je tveganje veliko?Ker počnem to prvič me zanima postopek kako naviti procesor ker sem bral da moraš se potem navit plato in pa rame...LEPO prosim nekoga da mi pove kako se to naredi...katere možnosti morem spremenit na kaj oz koliko in kaj pustim na miru.Moj računalnik je sledeč
Cpu:Intel Core i5 750 @ 2.67GHz
ram:8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 666MHz
plata:Gigabyte Technology Co., Ltd. P55-UD3 (Socket 1156)
grafa:dve 2047MB NVIDIA GeForce GT 640
Še enkrat prosim za pomoč gledal sem video in sem mu sledil do na tankosti ampak se mi ni zagnal po 3. poskusih mi je nastavilo nazaj na privzete nastavitve.
Tukaj je video
Hvala za odgovore in potrpljenje.
Lep pozdrav
Jaz bi rad navil moj procesor na 4ghz in me zanima če je tveganje veliko?Ker počnem to prvič me zanima postopek kako naviti procesor ker sem bral da moraš se potem navit plato in pa rame...LEPO prosim nekoga da mi pove kako se to naredi...katere možnosti morem spremenit na kaj oz koliko in kaj pustim na miru.Moj računalnik je sledeč
Cpu:Intel Core i5 750 @ 2.67GHz
ram:8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 666MHz
plata:Gigabyte Technology Co., Ltd. P55-UD3 (Socket 1156)
grafa:dve 2047MB NVIDIA GeForce GT 640
Še enkrat prosim za pomoč gledal sem video in sem mu sledil do na tankosti ampak se mi ni zagnal po 3. poskusih mi je nastavilo nazaj na privzete nastavitve.
Tukaj je video
Hvala za odgovore in potrpljenje.
Lep pozdrav
- poskusil klonirati: riha123 ()
hojnikb ::
če bi rad, da ti komp dela bolše v igrah, menjaj grafiko, ne pa navijat procesorja.
Sicer pa, za navijanje maš oc.net forum..
Sicer pa, za navijanje maš oc.net forum..
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel core i7 4790K vreden nakupa ? gforce gtx 970 ?Oddelek: Strojna oprema | 4958 (4172) | krefi |
» | Navijanje AMD Phenom II X6 1055T (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Navijanje | 21596 (18654) | gddr85 |
» | Računalnik za full HD obdelavoOddelek: Kaj kupiti | 3989 (3040) | opeter |
» | Nadgradnja strojne opreme na ASUS P5BOddelek: Kaj kupiti | 1791 (1519) | 69charger |
⊘ | Intel Vs. AMD (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5656 (4709) | whatson |