Forum » Pomoč in nasveti » kriptirane osebne datoteke .JPG.EZZ
kriptirane osebne datoteke .JPG.EZZ
Soldier ::
Imam problem z osebnimi podatki na disku, in sicer osebne slike naprimer imajo sedaj končnico (.jpg.ezz), ker mi je nekaj dni nazaj uspelo cuknt z neta nek virus oz. malware.
Restore point je rešitev, vendar samo če maš kakšno skreirano, torej ta v mojem primeru ne pride v poštev.
Torej me zanima, ali ve kdo kako to dekriptirati, oz. ali obstaja kakšen splošni dekripter ali je za vsako vrsto specifičen. Pravzaprav se mi gre samo za slike .JPG.EZZ, ostalo bom že kako dobil nazaj.
Kdorkoli karkoli ve o tem?
Lp
Restore point je rešitev, vendar samo če maš kakšno skreirano, torej ta v mojem primeru ne pride v poštev.
Torej me zanima, ali ve kdo kako to dekriptirati, oz. ali obstaja kakšen splošni dekripter ali je za vsako vrsto specifičen. Pravzaprav se mi gre samo za slike .JPG.EZZ, ostalo bom že kako dobil nazaj.
Kdorkoli karkoli ve o tem?
Lp
- spremenilo: Soldier ()
Soldier ::
ja iz .ezz v .ecc sem poizkusil pa je shadow explorerju še vedno vse prazno ko izberem disk c naprimer
gslo ::
če je variacija cryptolocker virusa, don't bother. ali so datoteke dovolj pomembne, da plačaš bitcoine in dobiš privatni ključ, ali pa pozabiš na vse skupaj in formatiraš računalnik.
da bi jih dekriptiral? praktično nemogoče.
da bi jih dekriptiral? praktično nemogoče.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trgovine z mrežno opremoOddelek: Omrežja in internet | 996 (813) | gorjanc |
» | povezava dveh ethernet kablovOddelek: Omrežja in internet | 713 (656) | Cancer |
» | Kje dobiti kolut CAT6 SFTP trdožilnega kablaOddelek: Omrežja in internet | 1938 (1654) | Brane2 |
» | UTP vtičnica 1x8pol 2x 6polOddelek: Omrežja in internet | 2038 (1957) | 20sdfj093f |
» | Iščem klešče za rj 45 in rj 11 konektorjeOddelek: Kaj kupiti | 2279 (1863) | solatko |