Forum » Omrežja in internet » Trgovine z mrežno opremo
Trgovine z mrežno opremo
Vaseer ::
Rabil bi predloge trgovin z mrežno opremo - spletne ali fizične (Gorenjska in Lj z okolico).
Sem malo brskal za patch paneli Cat 6e, pa ne najdem nič pametnega.
Iščem tudi Cat 6e UTP in FTP kabel na kolutu/škatli (~300m ??), konektorje za Cat 6e kable - UTP in FTP, ter mrežne/komunikacijske omare.
Glede mrežnih omar me predvsem zanima, če je možno dobiti samo notranje letve (kako se jim reče?), na katere so pritrjeni serverji, patch paneli ipd.
P.S.: Se je kdo lotil DIY izdelave mrežne omare? Vsak nasvet, link, slika, karkoli... je dobrodošlo.
Sem malo brskal za patch paneli Cat 6e, pa ne najdem nič pametnega.
Iščem tudi Cat 6e UTP in FTP kabel na kolutu/škatli (~300m ??), konektorje za Cat 6e kable - UTP in FTP, ter mrežne/komunikacijske omare.
Glede mrežnih omar me predvsem zanima, če je možno dobiti samo notranje letve (kako se jim reče?), na katere so pritrjeni serverji, patch paneli ipd.
P.S.: Se je kdo lotil DIY izdelave mrežne omare? Vsak nasvet, link, slika, karkoli... je dobrodošlo.
bastadu ::
Jaz sem si v službi sam naredil odprto omaro za serverje, in sicer sem letvice nabavil na ebayu, sam okvir pa sem sestavil iz ALU profilov, ki so del našega prodajnega programa ... Jutri lahko nalepim še kakšno sliko ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domače omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 3831 (2877) | dj_uro |
» | Internet po hiši (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14352 (9142) | XS!D3 |
» | Domače omrežje - precej velikoOddelek: Omrežja in internet | 9220 (7519) | SeMiNeSanja |
» | Kateri kabel za omrežje v hiši? utp/ftp/stp/sftp?Oddelek: Omrežja in internet | 11611 (9287) | antonija |
» | Nakup LAN kablov kat. 5 ali 6 ? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16002 (14419) | Invictus |