» »

Zvočniki Logitech z213 - težave

Zvočniki Logitech z213 - težave

ForeverYoung ::

Zdravo,

se oglašam, ker imam probleme z novimi zvočniki Logitech z213. Nabavila sem jih, ker so šli stari Logitech 130 rakom žvižgat (močno brenčanje, ko so - in tudi ko niso - priklopljeni na laptop).

Dobila nove, in nisem zadovljna z njimi iz več razlogov.

1) Realtek jih ne zazna. Ja, zvočniki delujejo v redu, driverji na zvočni kartici so novi in lahko pridem v vse sklope (Sound Manager,Audio Devices...). Vendar ko hočem priti na hitro - klik na ikono ob uri (namizje, AeroSpace trak), mi prikaže obvestilo 'no audio devices plugged in'.Ne vem zakaj je to, Windows zazna, da so zvočniki vključeni, samo Realtek je trmast kot bik in vztrajno trdi, da jih ni.

2)Uporabljam jih primarno na 'slušalke' - povezava laptop, indukcijska zanka (sem gluha), zvočniki. Pri starih zvočnikih je to dobro delovalo, ni bilo problema, zvok je bil močan in jasen. Zdaj ne deluje tako, kot sem pričakovala - kot da so bili popolnoma izključeni iz verige in obstaja samo povezava laptop-indukcijska zanka, brez podpore zvočnikov. Zvočnike imam zato, da je kakovost zvoka izboljšana, ker indukcijska zanka kot taka samo primerno pojača zvoke, kakovost zvoka samo z indukcijsko zanko priklopljeno direkt na laptop je nula.

3) Subwoofer skozi slušalke ne dela. Deluje, če je sistem priklopljen direktno na laptop (brez indukcijske zanke), zvok je dober, skozi indukcijsko zanko pa ne. Je to normalno ali je tukaj kaj narobe? Poleg tega se manualne nastavitve ne 'primejo' - ko sem zavrtela kolešček za jakost zvoka na zvočnikih, ni bilo kake opazne spremembe v jakosti - pri prejšnjih zvočnikih je bila opazna, tukaj pa ne.

Hnala za odgovore in LP,

ForeverYoung


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Live traffic (brez googla)

Oddelek: Na cesti
6837 (584) dunda
»

faradayeva kletka

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
354560 (2141) Kamran
»

Kateri radar detector

Oddelek: Pomoč in nasveti
1115193 (14977) Vikking
»

Najmanjša Spy slušalka na svetu. Kje kupiti

Oddelek: Loža
228661 (7693) davkok
»

Seminarska naloga

Oddelek: Šola
61987 (1855) zmelkoow

Več podobnih tem