Forum » Kaj kupiti » Kateri Monitor ?
Kateri Monitor ?
Temo vidijo: vsi
mtosev ::
Verjetno misli na 4K resolution.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
Kurzweil ::
@scipascapa, tudi mene zanima, kot zgoraj @blackbfm kaj točno imaš v mislih.
Sicer pa če skušam malce prebrat misli... najprej boš sicer moral povedat kaj počneš z računalnikom. Sicer pa casual uporaba bo seveda OK... večina iger bo OK... pri resnih naslovih iger pa boš imel fps verjetno pod 50 oz. se boš moral precej telovadit po nastavitvah posamezne igre... povsem odvisno kaj počneš. Če pa delaš kaj, kjer rabiš večjo delovno površino pa bo pravi blessing....
Sicer pa če skušam malce prebrat misli... najprej boš sicer moral povedat kaj počneš z računalnikom. Sicer pa casual uporaba bo seveda OK... večina iger bo OK... pri resnih naslovih iger pa boš imel fps verjetno pod 50 oz. se boš moral precej telovadit po nastavitvah posamezne igre... povsem odvisno kaj počneš. Če pa delaš kaj, kjer rabiš večjo delovno površino pa bo pravi blessing....
scipascapa ::
casual gaming, zdaj imam stari benq 2765wht, ips 60hz z zvočniki...nekaj boljšega se išče, pomojem zaenkrat za silo vzamem enga 27'', ki ima več hz?
McMallar ::
MSI Optix MPG321URDE-QD je nekje okoli 650 evrov v Nemčiji. QDE izpeljanka, kaj pa je v njej drugačnega ne vem. Razumem prav, da je HDR bolj švoh?
Za ta model je cena okoli 700CHF, ja. HDR me pa ne gane, rad bi samo dober 32" 4k monitor za delo in občasno igro. Če ima kdo kakšno alternativo v tem cenovnem rangu se priporočam.
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25
Because OCT31 = DEC25