» »

Kateri Monitor ?

Kateri Monitor ?

Temo vidijo: vsi
««
145 / 145
»
»»

easyrider3 ::

Ja z očali za na kratko gledanje ne morem imeti scalling na 100% na FullHD prenosniku tako,da kako lahko potem govoriš za nastavitev scalling 75%,ko so črke tako majhne,da bi jih moral s povečevalnim steklom gledati.
Vsak naj kar zase si nastavi in naj bo raje tiho in ne kar nekaj svetovati kako bi resnično moralo biti.

PrimozR ::

"Vsak ima svoje preference." Točno to sem napisal. Ker je bil namen povedati ravno to, da ima vsak svoje preference. Cel post je odgovor na da "je to prevelika in preširoka zadeva", kar moje 4,5 letne izkušnje z zelo podobnim monitorjem lepo povedo, da ni res. Meni ne. In ravno na ta absolutizem je letel odgovor.

Tvoja izkušnja je pač idealni prikaz različnih preferenc ker si jaz niti predstavljati ne morem, da bi imel karkoli več kot 100 % na FullHD laptopu, pa sem trenutno na 14ki tako doma kot v službi. Še več, v službi se vsi delajo norca v smislu 'ha, ti maš pa manjši displej, kako sploh lahko vidiš' in absolutno ne moreš dopovedati ljudem, da vidim povsem isto, kot oni na 15" FullHD laptopu. Na 1440p 14" laptopu bi verjetno nastavil 125 % scaling, na 27" 4k monitorju prav tako. Ampak takšne so moje preference, zaenkrat še, na srečo, vidim dobro, očala imam za na daleč, nedvomno pa prihaja čas, ko se bo to spremenilo. Do takrat pa pač furam tako. Drugi pa drugače.

Ključno je, da lahko razumeš druge želje, je pa tudi res, da je velikokrat težko sprva videti razloge, za take želje, če nimaš izkušenj z njimi. Očala za kratko so odličen primer tega.

aytim ::

tikitoki je izjavil:

Sam refurbished monitor s kratko garancijo.

Res nima veze