Forum » Pomoč in nasveti » WP-blokiranje mobile data
WP-blokiranje mobile data
t-zonaz ::
Sem nov z Wp...(Nokia 925)
in ne najdem nastavitve da bi en app na telefonu nastavil da uporablja samo Wifi, ko je na voljo in nikoli ne uporablja mobilnih podatkov.
kakšna ideja kako naj to nastavim
in ne najdem nastavitve da bi en app na telefonu nastavil da uporablja samo Wifi, ko je na voljo in nikoli ne uporablja mobilnih podatkov.
kakšna ideja kako naj to nastavim
t-zonaz
GTX970 ::
Na drugih platformah se da "pripraviti" app do tega s firewallom.
V samem appu te opcije nimaš ?
V samem appu te opcije nimaš ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
wanderer ::
Kaj pa tole?
1. In the App list, tap Settings > Cellular.
2. Tap For limited Wi-Fi connectivity, and then tap Don't use cellular data.
(This setting may not appear on your phone, depending on how your phone is set up by the manufacturer or your mobile operator.)
(This setting may not appear on your phone, depending on how your phone is set up by the manufacturer or your mobile operator.)
t-zonaz ::
Ja to se je dalo na prejšnjem androidu, tu pa ne najdem rešitve.
npr v igri Poker king te nastavitve ni.
ali pa ..imam povezavo do rtv4D in ne morem preprečiti da mi ne bi porabljalo mobilnih podatkov, ko se vmes med predvajanjem oddaje prekine Wifi.
Tega ne najdem na mojem telefonu
npr v igri Poker king te nastavitve ni.
ali pa ..imam povezavo do rtv4D in ne morem preprečiti da mi ne bi porabljalo mobilnih podatkov, ko se vmes med predvajanjem oddaje prekine Wifi.
Kaj pa tole?
Tega ne najdem na mojem telefonu
t-zonaz
Zgodovina sprememb…
- spremenil: t-zonaz ()
Machete ::
Izklopi potem prenos mobilnih podatkov, preden greš na podatkovno intenzivno aplikacijo. Če ti pada WIFI oz. kar koli že pomeni 'prekine wifi', bo tvoj rezultat enak in bo aplikacija neuporabna.
Posamično se tega ne da nastaviti v telefonu.
Posamično se tega ne da nastaviti v telefonu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na rabljenih telefonih mrgoli osebnih podatkovOddelek: Novice / Zasebnost | 12722 (10490) | MrStein |
» | Windows 8 pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1687 (1305) | krneki0001 |
» | Samsung galaxy note BRICKOddelek: Mobilne tehnologije | 3840 (3327) | CaqKa |
» | HTC Tattoo (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 27337 (24700) | PeternelG |
» | Ali je možen sistem klicanja v gsm preko wifi na pda-jih?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3341 (3133) | Ursus |