» »

PHILIPS 3D LED TV 58PUS6809

PHILIPS 3D LED TV 58PUS6809

Glugy ::

Imam dve vprašanji:
1. Ali se splača kupit ta televizor? V Big Bang letaku ga prodajajo za 1000 €. http://www.philips.si/c-p/58PUS6809_12/...
2. A je ta televizor (PHILIPS 3D LED TV 58PUS6809) dobra nadgradja za nekoga ki je imel prej Philips 46PFL7007K/12 :
http://www.philips.si/c-p/46PFL7007K_12...

Mislm predvsem glede na to da piše pri starem modelu 800Hz Perfect Motion Rate ki je po novem označen samo kot Digital Natural Motion?

To bi blo nekak to. Hvala za pomoč.

puda ::

Ne splača, ker je predraga cena!

Spajky ::

Dokler stari TV nepopravljivo ne crkne ali dovolj degradira slika, je nesmiselno metat denar v novi "stroj za propagandno pranje" možganov 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Glugy ::

Sej če bi šlo zame jz tud ne bi novga kupval ampak frend je neki sprašval pa sm mu reku da bom jz na forumu mal vprašal da nav stran metu dnarja.

Nevem če prov razmišljam ampak sam tko razmišljam..ok ja je 4K kar je prihodnost ampak ne glede na ceno pač mislm da Digital Natural Motion ni tok dobr k 800Hz Perfect Motion Rate..vsaj kmečka logika mi tko govori ker drgač bi blo zravn napisan kok Hz je. Kot drugo pa se sigurno bi dal dobit kje cenejš kot pri Big Bangu....sicer pa nevem kdaj se bo splačal kupt 4K in če se že splača kater model. Sam mi je čudn ker me je že kak mesc nazaj sprašval o enem drugmu novem televizorju. V bistvu ga zgleda prov matra da bi spet kmal en nov tv nabavil. Pa z ničemer ( z nobeno karakteristiko) noče it na slabš.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Glugy ()

Blazz ::

kaj ko bi ti s tole tvojo polomljeno slovenštino vsaj malo uporabil google? če ne drugega bi v prvem kliku ugotovil, da je cena nategunska...

http://www.makspro.si/index.php/avdio-v...

Machete ::

Spajky je izjavil:

Dokler stari TV nepopravljivo ne crkne ali dovolj degradira slika, je nesmiselno metat denar v novi "stroj za propagandno pranje" možganov 8-)

Eni ga imamo samo za monitor in si 'propagando' na njem izbiramo sami, tako da ne gledat samo skozi svoje oči.

Za OPja: Pazi pri teh poceni 4K Philipsih, da imaš 4K @ 60Hz.
Jaz sem se nasral in mi podpira samo 30 Hz in ni ok za igre. (razen kakšne ne preveč brzinske :) )

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()

deadzone ::

Ali to misliš samo za UHD? Na full HD je vsaj 60Hz?
AMD Fx-8120 4.5GHz, XFX 7870 2GB, TGX 4Gb 1600MHz, GIGABYTE 990XA-UD3
Xbox 360 Slim 500GB JTAGd Origin:Matija2209 Xfire:matijaz

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težave s predvajanjem iz formata NTFS (Philips 8503)

Oddelek: Zvok in slika
5872 (768) hodu63
»

Obdržati stari televizor?

Oddelek: Zvok in slika
193219 (2019) Spajky
»

Nakup monitorja

Oddelek: Kaj kupiti
221497 (1228) Excavator
»

Nakup TV-ja (za igranje konzol) do 400 EUR