Forum » Loža » Morje - kam v Dalmacijo
Morje - kam v Dalmacijo
drzni86 ::
Zdravo!
Bliža se čas, ko se bo treba počasi odločit kam na morje. Prosim, da mi tisti, ki hodite v Dalmacijo poveste kje vam je bilo všeč in zakaj. Lahko tudi priporočila za kakšen dober apartma. Greva s punco, tako da iščeva apartma za 2. Iščeva bolj mirno lokacijo z bližino kakšnega večjega kraja kjer greš lahko zvečer na sprehod in pir/sladoled.
Hvala za predloge!
Bliža se čas, ko se bo treba počasi odločit kam na morje. Prosim, da mi tisti, ki hodite v Dalmacijo poveste kje vam je bilo všeč in zakaj. Lahko tudi priporočila za kakšen dober apartma. Greva s punco, tako da iščeva apartma za 2. Iščeva bolj mirno lokacijo z bližino kakšnega večjega kraja kjer greš lahko zvečer na sprehod in pir/sladoled.
Hvala za predloge!
c3p0 ::
Zadnja leta hodiva v Tučepe:
+ umirjeno vzdušje, brez nabijanja glasbe
+ promenada dober km
+ malo slovenskih turistov
+ čisto in lepo morje
- daleč
- gužva na plaži, se splača it kam malo ven na samo
Z apartmaji žal nimam izkušenj.
+ umirjeno vzdušje, brez nabijanja glasbe
+ promenada dober km
+ malo slovenskih turistov
+ čisto in lepo morje
- daleč
- gužva na plaži, se splača it kam malo ven na samo
Z apartmaji žal nimam izkušenj.
mitja73 ::
otok Murter
+ čisto morje in most na kopno, Šibenik ni daleč če rabiš večje mesto, blizu pa še slapovi Krke
- ni mivka plaž
+ čisto morje in most na kopno, Šibenik ni daleč če rabiš večje mesto, blizu pa še slapovi Krke
- ni mivka plaž
drzni86 ::
Na Murterju sva bila lani. V kraju Jezera. Bilo je super, ampak midva rada vsako leto zamenjava lokacijo. Iščeva pa nekaj podobnega ja.
kixs ::
Pakostani... Makarska riviera (Brilo, Podgora,...). Naceloma moras kar zgodaj rezervirat, ce zelis dobit se koliko toliko normalne apartmaje in blizino morja.
Osebno pa se odlocam kaksnih 10dni pred dopustom. Mi je vseeno 100km gor ali dol ob obali, nekje se bo ze naslo nekaj pametnega.
Osebno pa se odlocam kaksnih 10dni pred dopustom. Mi je vseeno 100km gor ali dol ob obali, nekje se bo ze naslo nekaj pametnega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Morje hrvaška? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 30820 (4451) | Pithlit |
» | Kam na morje za en dan?Oddelek: Loža | 5528 (3742) | Invictus |
» | Zasoljene cene poletnega dopusta pri sosedih (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 43001 (33045) | ThinkPad |
» | Dopust 2017 (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 30883 (28204) | maco-maco |
» | Dobri avtokampi na Hrvaškem in v Sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 58165 (28400) | shinko |