» »

MicroSD kartice na Windows tablicah

MicroSD kartice na Windows tablicah

CyberPunk ::

Kako se obnašajo microSD kartice na Windows 8.1 tablicah, ko tablico daš v sleep, hibernate ali pa rebootaš? Ostane kartica "mountana" in ni problemov?
Za USB "ključke" na Windows 7 mašini vem, da jih po rebootu ne najde vedno...

Lonsarg ::

Da po boota ne najde avtomatsko USB ključka je bodisi bug bodisi kaka čudna nastavitev, načeloma deluje čisto normalno.

Jaz na svoji Windows kartici uporabljam SD kartico kot disk, torej skoz notri in nikoli ni treba nič naredit. Gor sem celo premaknil "Desktop" in "Pictures".

Okapi ::

Na Asusu T100 imam ves čas notri 64 GB kartico in se obnaša kot disk. Sem pa, mimogrede, ugotovil, da ima ta Asus konstrukcijsko napako. Namreč, kartica ni fizično "zaklenjena" in lahko mimogrede odleti ven, če pomotoma pritisneš nanjo. Doslej se mi je zgodilo 2x. Enkrat sem videl, ko je odletela ven, samo nisem videl točno kam, in sem jo kar nekaj časa iskal po tleh. Te kartice so postale hudo majhne;)

Drugič sem pa samo opazil, da je ni v reži, nisem pa imel pojma, kdaj je ven odletela. Na srečo sem jo našel v torbi.

krneki0001 ::

Asus viviotab note 8. SD kartica stalno v tablici in brez problemov. Gor je za tamalo 30GB risank, da med kako dolgo vožnjo ne nori po avtu, ampak gleda risanke.

Za razliko od T100 je kartica toliko notri pomaknjena, da se moraš potrudit, ko jo hočeš ven vzet.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

CyberPunk ::

Kul, skratka je nekako tako kot na Androidu. Kaj pa en drug problem, ki sem ga pred časom zasledil na Windows tablicah - in sicer, da po prebuditvi iz sleep načina mreža ne deluje... Je to že rešljivo/popravljeno? Mislim, da je bilo takrat treba vsakič disejblati in nazaj enablati wifi adapter.

krneki0001 ::

Tega na moji tablici ni. wifi lepo deluje. Ko se zbudi, se sam konekta na wifi.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

hojnikb ::

> in sicer, da po prebuditvi iz sleep načina mreža ne deluje... Je to že rešljivo/popravljeno? Mislim, da je bilo takrat treba vsakič disejblati in nazaj enablati wifi adapter.

mislim, da je to bol problem tablic kot pa windowsa (nekateri "desktop" kitajski pcji -- pipo x7 imajo isti problem)...
#brezpodpisa

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 8.1 tablica? (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
6215173 (8694) Lonsarg
»

Windows 8 tablica (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
9014878 (9541) matobeli