Forum » Pomoč in nasveti » Asrock P43Twins1600 in DDR3 Rami
Asrock P43Twins1600 in DDR3 Rami
SloSlayer ::
Pozdravljeni!
Do sedaj sem imel zgoraj omenjeno matično ploščo in v njej DDR2 rame. Sedaj sem dobil DDR3 rame in ko jih vtaknem notri se računalnik več ne prižge. Ventilatorji se prižgejo in vrtijo, vendar se slika ne pokaže. Tudi nobenih piskov ni, potem pa ko vstavim nazaj DDR2 rame pa vse deluje. DDR3 rami sigurno delujejo, saj so do sedaj bili v drugem računalniku. Poskusil se tudi posodobiti BIOS, vendar brez uspeha. Naj povem, da vem, da DDR2 in DDR3 rami ne morejo delovati skupaj, zato sem vstavil notri samo DDR3 rame.
Ve kdo kaj je narobe?
LP
Do sedaj sem imel zgoraj omenjeno matično ploščo in v njej DDR2 rame. Sedaj sem dobil DDR3 rame in ko jih vtaknem notri se računalnik več ne prižge. Ventilatorji se prižgejo in vrtijo, vendar se slika ne pokaže. Tudi nobenih piskov ni, potem pa ko vstavim nazaj DDR2 rame pa vse deluje. DDR3 rami sigurno delujejo, saj so do sedaj bili v drugem računalniku. Poskusil se tudi posodobiti BIOS, vendar brez uspeha. Naj povem, da vem, da DDR2 in DDR3 rami ne morejo delovati skupaj, zato sem vstavil notri samo DDR3 rame.
Ve kdo kaj je narobe?
LP
Mitch ::
Morda so DDR3 rami nekompaktibilni z tvojo matično ploščo. Lahko pa tudi zahtevajo višjo voltažo kot jim jo zagotavlja matična plošča. Poišči v BIOSu nastavitve za RAM in malenkost povečaj napetost DDR3 rama...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne zazna DDR3 rame...Oddelek: Strojna oprema | 1026 (859) | krisspace |
» | Matična ploščaOddelek: Kaj kupiti | 2142 (1929) | Rasho |
» | mnenje o konfiguracijiOddelek: Kaj kupiti | 1062 (889) | st0jko |
» | Cena Q6600 padla na 147 evrov - vsaj pri severnih sosedih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 7426 (4834) | kmetek |
» | Matična plošča AsusOddelek: Kaj kupiti | 3401 (2775) | MEDENA |