Forum » Loža » Predračuni
Predračuni
DJKiller ::
Js bi pa neki vprasal ce slucajno kdo kj ve glede tega.
Ce ti nekaj narocis in izberes placilo po predracunu, ali je mozno da izdelek dobis preden placas predracun? Ker meni se bo ocitno to zgodilo. Vceraj sem nekaj narocil in po mailu sem dubu podatke za predracun, uro kasneje pa sem dubu mail da je blago odposlano (ceprov predracuna se nisem placal).
Uglavnem rad bi vedu ce je to njihova napaka da so odposlali preden sem js placal stvar ali je to normalno? :)
Hvala ze v naprej za vse informacije.
Ce ti nekaj narocis in izberes placilo po predracunu, ali je mozno da izdelek dobis preden placas predracun? Ker meni se bo ocitno to zgodilo. Vceraj sem nekaj narocil in po mailu sem dubu podatke za predracun, uro kasneje pa sem dubu mail da je blago odposlano (ceprov predracuna se nisem placal).
Uglavnem rad bi vedu ce je to njihova napaka da so odposlali preden sem js placal stvar ali je to normalno? :)
Hvala ze v naprej za vse informacije.
- polepsal: Mavrik ()
Insan3Lik3 ::
kera trgovina to da še jst kej naročim
NZXT s340 White | Gigabyte GA-B85-HD3 | Intel i5-4690K | Corsair Vengeance 8GB
1600MHz DDR3 | Gigabyte GTX 970 G1 Gaming | Transcend SSD SSD370, 256 GB |
Western Digital Black 1TB | Corsair CS750M 750W
MIHAc27 ::
Ne definitivno ni normalno.
Predračun ni isto kot račun. Je pač končna cena skupaj z storitvami, poštninami, pousti,....
Vedno imajo nek rok, ker se pač tečaji spreminjajo se zna roba poceniti ali podražiti.
Zaradi predračuna nakup niti ni obvezen. Šele z plačilom si stvar potrdil, in morajo poslati.
Tko da... preveri če so res poslali. Če te stvar ne zanima pač zavrneš pošiljko. Če ne sprejmeš in plačaš.
Predračun ni isto kot račun. Je pač končna cena skupaj z storitvami, poštninami, pousti,....
Vedno imajo nek rok, ker se pač tečaji spreminjajo se zna roba poceniti ali podražiti.
Zaradi predračuna nakup niti ni obvezen. Šele z plačilom si stvar potrdil, in morajo poslati.
Tko da... preveri če so res poslali. Če te stvar ne zanima pač zavrneš pošiljko. Če ne sprejmeš in plačaš.
Hvala za odgovor. Zgleda da imajo malo drugacno logiko, danes sem dubu paket in sem ga moram placati po povzetju. Mal ne logicno, ce sem pa pri narocilu izbral placilo po predracunu, sam vredu, glavno da sem dubu po navedeni ceni :)
Drgac je blo pa to iz spletne trgovine KlikShop.si
Drgac je blo pa to iz spletne trgovine KlikShop.si
Insan3Lik3 ::
a klikshop, sm tam stalna stranka sem iz postojne :D
zgleda da so se kej zmotli
zgleda da so se kej zmotli
NZXT s340 White | Gigabyte GA-B85-HD3 | Intel i5-4690K | Corsair Vengeance 8GB
Ja zgleda da so se res, sam glavno da sm js dubu graficno :) sem pa ze mislu da jo bom dubu zastonj :P
Ja imajo ker solidne cene proti drugim racunalniskim trgovinah v sloveniji.
Ja imajo ker solidne cene proti drugim racunalniskim trgovinah v sloveniji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletna trgovina Oskar Veliki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 75828 (16814) | scipascapa |
» | Jacob direkt izkusnje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12161 (8025) | kobal4 |
» | Enaa pamet...Oddelek: Kaj kupiti | 9735 (7783) | Tear_DR0P |
» | Naše poštene računalniške trgovine!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 45073 (43686) | Tjulenj |