Forum » Kaj kupiti » LEGO mindstorms
LEGO mindstorms

Cokolesnik ::
Če mene vprašaš, so lahko dražje trikrat več kot 50 tisočakov, a bi
jih vseeno otroku kupil prej kot kakšne novodobne pogruntavščine, ki poneumljajo. Da o računalniških zaslonih niti ne govorimo.
jih vseeno otroku kupil prej kot kakšne novodobne pogruntavščine, ki poneumljajo. Da o računalniških zaslonih niti ne govorimo.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()

Gaby ::
Hmm. Jaz pa mislim da ni tak hudo drago. Poglejte kaj vse je v skatli. Sicer z cenami nisem seznanjena, pa vendar.. A ve kdo mogoce, ce se to da kupit kje pri nas?
http://mindstorms.lego.com/eng/products...
http://mindstorms.lego.com/eng/products...

iskra ::
pri nas se dbi u usaki trgovini k majo neki Lego kock - priporočam tujino: se vrne davek. Jst bi jih kupu zase da bi delu monade A-Ž doma k kar sm bral so res špica tisti kompleti ... k zberem kej $€ bom morda kupu ... samo po moje ni lih za dajat 5 let staremu mulcu tako drage zadeve u roke
Aja u eni trgovini sm kakega pol leta prašu pa so rekli da ni problema za naročit če hočem.

Aja u eni trgovini sm kakega pol leta prašu pa so rekli da ni problema za naročit če hočem.

BigWhale ::
> Prvič slišim. Drugač pa resno dvomim, da so kake
> legice vredne 50k.
Bah... 250EUR za osnovni komplet... ;>
Zraven dobis PC interface, daljinca, dva (stiri?) servo motorje, en laser, en senzor dotika, en ultra zvocni senzor in en kup kok, ki so kompatibilne z navadnimi legicami... :)
O kamerah in ostalih IR senzorjih, motion detektorjih, etc etc, pa enkrat drugic...
> legice vredne 50k.
Bah... 250EUR za osnovni komplet... ;>
Zraven dobis PC interface, daljinca, dva (stiri?) servo motorje, en laser, en senzor dotika, en ultra zvocni senzor in en kup kok, ki so kompatibilne z navadnimi legicami... :)
O kamerah in ostalih IR senzorjih, motion detektorjih, etc etc, pa enkrat drugic...

nikonezna ::
Prvič sem slišal za te lego kocke ravno v tej temi, pa sem hitro šel pogledat malček po netu in sem na njihovi uradni strani našel to! Te lego kocke so bolj uporabne in zabavne od kakšne dobre služkinje

brez podpisa

> Hehe. Verjetno bi se marsikdo na tem forumu strinjal s tabo!
Ja, sploh tisti, ki kot otroci nismo imeli lego kock, pa moramo zdaj nadoknadit vse zamujeno... ;>
Ja, sploh tisti, ki kot otroci nismo imeli lego kock, pa moramo zdaj nadoknadit vse zamujeno... ;>

iskra ::
jst brez lego technic ne bi niti pomislu d bi šou na strojni fax
iz teh kock sem dobil vse 6. čute za ravnotežja, sile in upogibne momente, ki lomijo nosilce
jih je tela mama proč vršt sm jo hmali zaklal
jih ne dam od sebe tudi če mam že 19 let!!
PS: če ma kdo kak elektromotor + komande in kakršnekoli technic kose (pneumatic, electric, zobniki, verige ...) k jih res ne rabi, se priporočam

PS: če ma kdo kak elektromotor + komande in kakršnekoli technic kose (pneumatic, electric, zobniki, verige ...) k jih res ne rabi, se priporočam

Boeing ::
mindstormsi so nora zadeva... če ne probaš, ne verjameš...
sem si nabavo osnovni paketek z računalnikom in ene par senzorji, ena štacuna na dunaju je pa tudi, ko prodajajo te zadeve na kile... tolk zobnikov, tolk spojk, tolk matic...
najboljša igrača na svetu - za otroke in njihove starše
sem si nabavo osnovni paketek z računalnikom in ene par senzorji, ena štacuna na dunaju je pa tudi, ko prodajajo te zadeve na kile... tolk zobnikov, tolk spojk, tolk matic...

najboljša igrača na svetu - za otroke in njihove starše

Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

nicjasno ::
Se prav tako priporocam za lego kocke, ki jih kdo ne rabi vec. Ite kaj na mojo domaco stran www.nicjasno.com . Mam par modelov ki bodo mogoce koga zanimali.

Neon Dei ::
Bump! :)
Torej, kje se jih dobi pri nas? Jih je kdo kupil pri nas? Za kakšno ceno?
To bi bilo odlično darilo za mlajšega brata. (+ I could have some fun too! :)
Have fun!
Torej, kje se jih dobi pri nas? Jih je kdo kupil pri nas? Za kakšno ceno?
To bi bilo odlično darilo za mlajšega brata. (+ I could have some fun too! :)
Have fun!
"Honest disagreement is often a good sign of progress."
-Mahatma Gandhi

gzibret ::
UAUUUUU
Ko sem bil mali je bil motorček največ pri kockah kar je rabilo štrom (Lego Technics). Tole seka
.
Ko sem bil mali je bil motorček največ pri kockah kar je rabilo štrom (Lego Technics). Tole seka

Vse je za neki dobr!

Pri nas jih ni. V tujini ja ampak, hec. V USA so precej cenejse kot v evropi. $180 vs 220EUR. brrr...
Lego online shop ne dostavlja v slovenijo. Samo v en prdec drzav. Zalost vse skupaj...
Lego online shop ne dostavlja v slovenijo. Samo v en prdec drzav. Zalost vse skupaj...

Hey!
V upanju, da so Avstrijci bolj napredni narod sem kontaktiral največjo trgovino z igračkami v Avstriji (Toys'r'us - mogoče se motim?) - tudi oni dotične zadeve nimajo nikjer na zalogi.
One can only say: What the f*?
Lep pozdrav,
Jure
V upanju, da so Avstrijci bolj napredni narod sem kontaktiral največjo trgovino z igračkami v Avstriji (Toys'r'us - mogoče se motim?) - tudi oni dotične zadeve nimajo nikjer na zalogi.
One can only say: What the f*?
Lep pozdrav,
Jure
-Mahatma Gandhi

misso ::
Jest bi se tudi z Lego Technics kockam še igral
Ali ni bil enkrat test teh naprav v jokerju če se nemotim sem jih 10 prebral.

Ali ni bil enkrat test teh naprav v jokerju če se nemotim sem jih 10 prebral.

Živjo!
Pa sem le našel trgovino, v kateri lahko izdelek kupim. (Čeprav ga ne bom - je vse skupaj malce prepozno) Mogoče bo komu pomagalo (ne delam reklame): Lego Mindstromse se da individualno naročiti v spletni trgovini Sonček - http://www.soncek.si - in sicer osnovni "paket" - Robotics Invention System 2.0 za ceno 50.000 SIT. Email them at info@(NOSPAM)soncek.si
Pa lepo se imejte še naprej!
Lep pozdrav,
Jure
Pa sem le našel trgovino, v kateri lahko izdelek kupim. (Čeprav ga ne bom - je vse skupaj malce prepozno) Mogoče bo komu pomagalo (ne delam reklame): Lego Mindstromse se da individualno naročiti v spletni trgovini Sonček - http://www.soncek.si - in sicer osnovni "paket" - Robotics Invention System 2.0 za ceno 50.000 SIT. Email them at info@(NOSPAM)soncek.si
Pa lepo se imejte še naprej!
Lep pozdrav,
Jure
-Mahatma Gandhi

overlord_tm ::
Jest sem se v legolandu v nemčiji igral s tem zadevcam
. In morm rečt da so prov zakon, no kere legice pa niso (razen duplo
)

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LEGO kockeOddelek: Loža | 5971 (5097) | opeter |
» | lego mindstormsOddelek: Kaj kupiti | 4200 (3146) | Glodko |
» | 50-letnica kock LEGO (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 13620 (12135) | gruntfürmich |
» | LEGO kocke za malo večje otroke (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 16605 (11605) | nicjasno |