Forum » Slo-Tech » Moderirana tema s strani odpiralca teme
Moderirana tema s strani odpiralca teme
Go-ahead ::
Predlagam, da se na slo tech strani omogoči odpiralcu teme, da sam moderira temo, ki jo je odprl. Do moderirane teme s strani odpiralca bi lahko dostopali iz osnovne teme, recimo z vklopom funkcije filtriranja, ki ga je izvedel odpiralec teme. Tako bi ob prebiranju starih tem hitreje prišli do ključnih ugotovitev, odgovorov na problem, ki ga je izpostavil odpiralec teme. Nobenemu se namreč ne da brati 20 strani neustreznih postov.
Moram priznati, da ko sem kdaj odprl kakšno temo, se je klub moderiranju s strani slo techa v njej nabralo cca 95 % brezveznih komentarjev s katerimi si nisem mogel nič pomagati.
Ker menim, da je zgornja ideja za rahlo predelavo slo techa super, sprejemam nagrade na moj pay pal račun. Najprej me pa kontaktirajte prek zasebnih sporočil, da vam dam podatke.
Hvala
Moram priznati, da ko sem kdaj odprl kakšno temo, se je klub moderiranju s strani slo techa v njej nabralo cca 95 % brezveznih komentarjev s katerimi si nisem mogel nič pomagati.
Ker menim, da je zgornja ideja za rahlo predelavo slo techa super, sprejemam nagrade na moj pay pal račun. Najprej me pa kontaktirajte prek zasebnih sporočil, da vam dam podatke.
Hvala
OmegaBlue ::
Forum že ima možnost dodati poljubnega uporabnika kot moderatorja za specifično temo. Se že uporablja pri nekaj temah kjer se ureja lestvice za splošne depate je pa zadeva skrajno nagnjena k zlorabi.
Če imaš primerno utemeljitev seveda to lahko v kakšni temi omogočimo, za vse ostale kršitve obstajajo primerne lokacije za prijavo.
Če imaš primerno utemeljitev seveda to lahko v kakšni temi omogočimo, za vse ostale kršitve obstajajo primerne lokacije za prijavo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Go-ahead ::
Očitno nisem bil dovolj razumljiv.
Osnovna tema bi ostala taka kot je. Odpreti bi bilo potrebno samo še možnost ogleda "sestrske" teme, ki jo je cenzuriral avtor.
Npr. od zgornjih dveh postov, bi zadnjega, jaz kot odpiralec te teme že brisal (od ezikielrage).
Osnovna tema bi ostala taka kot je. Odpreti bi bilo potrebno samo še možnost ogleda "sestrske" teme, ki jo je cenzuriral avtor.
Npr. od zgornjih dveh postov, bi zadnjega, jaz kot odpiralec te teme že brisal (od ezikielrage).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Digitalna avto kartaOddelek: Pomoč in nasveti | 894 (579) | Frenckie |
» | Bele stene ter odtisi rokOddelek: Loža | 3217 (2361) | Mesar |
» | Povrnitev certifikataOddelek: Pomoč in nasveti | 6991 (6318) | germanistek |