» »

AMAZON- naročanje

AMAZON- naročanje

Verma ::

V tujini želim kupiti nove ali rabljene Kingston HyperX Cloud II (2. generacija), ker so v sloveniji čisto predrage. Nikoli mi ni bilo jasno, tudi ko se registriram kakšna je recimo končna cena slušalk z poštnino pri amazonu. Pri ebayu imaš lepo odsek shipping in ti lepo direktno poda poštnino, pri amazonu pa se vsaj jaz ne znajdem. Torej zanima me kakšna je končna cena za te slušalke na teh dveh naslovih.

/nove
http://www.amazon.de/HyperX-Cloud-Gamin...

/rabljene
http://www.amazon.com/gp/offer-listing/...

Verjetno bi bilo bolje iz nemčije, ker ni potrebno plačati carine in DDV.

P.s nisem vedel kam naj drugam vpišem moj post, zato sem naredil novo temo.
  • spremenilo: Verma ()

amacar ::

V slikah po korakih:

Ask98 ::

Ko daš izdelek v košarico klikneš nadaljuj na blagajno in potem ti da obrazec kjer se lahko registriraš včasih je poštnina celo brezplačna drugače pa ti poštnino vključi v ceno že preden opraviš plačilo. na amazon.de si raje naroči ker ni carine pa tudi poštnina iz nemčije (včasih pošljejo celo iz avstrije) je dokaj poceni.

Thunder wave ::

Greš do predzadnjega koraka v naročilu. Tik preden bi potrdil nakup, ti pokaže stroške pošiljanja.

denis9 ::

Tak kot ma Ebay bi lohk tut za Amazon naredil kako "Sticky" temo

Verma ::

Hvala @amacar in @ask98 za hiter in predvsem podroben odgovor, še posebaj amacar, ki je lepo po korakih pripel slike. Si bom tale post, kr PrtScr naredu, da bom mel še za kdaj :)
Se pa strinjam z denis9, ebay ima glede računanja stroškov, dosti lepše in hitrejše narejeno. Zato pa sem do sedaj vedno kupoval ravno iz njega.

Mare3 ::

Lahko kdo razloži kako je s to Amazon.de VISA Karte s katero dobiš popust 40€ ob prvem nakupu, se za to plača kakšno vodenje računa oz. ali je potrebno najprej naročiti kartico ki jo dobim in na njo naložim denar ter z njo plačam?

rook912 ::

To velja samo za prebivalce Nemčije.

Mare3 ::

Aha ok hvala.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izkusnje z Amazon.de (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
8124429 (4003) carlosk1966
»

Black Friday 2018: Dobre Kupčije (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
16430105 (14525) TheBlueOne
»

Kako dobiti Amazon Kindle

142019 (1369) nightbird
»

Playstation 3 wireless stere hadphones

172671 (2581) opeter

Več podobnih tem