Forum » Loža » Vse o pipah (fajfah)
Vse o pipah (fajfah)
lonewolf_ ::
Zanima me, kje bi bilo možno najti čimveč o samih fajfah, kajenju in izdelavi. Pa tudi kakšen tobak se uporablja, kje ga je najbolje kupiti?
Sam nisem kadilec, ampak vedno, ko je kdo poleg mene s pipo v rokah, mi neizmerno diši...
Nekaj sem iskal, ampak kaj pametnega nisem našel. Če ima kdo kakršnekoli info za delit bom zelo hvaležen!
Sam nisem kadilec, ampak vedno, ko je kdo poleg mene s pipo v rokah, mi neizmerno diši...
Nekaj sem iskal, ampak kaj pametnega nisem našel. Če ima kdo kakršnekoli info za delit bom zelo hvaležen!
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
Limona ::
tobak za pipe se nabavi na pumpi, je podobno kot tobak za zvijat vendar je narezan bol na široke rezance. Ne začet kaditi pipo, ker je enako škodlijo kot ciagreti. (čeprav se bodo zdej na forumu skregal da to ni res)
Aston_11 ::
Zna bit, da raufnk škodi bolj kot nekaj, kar vsaj deloma ustavi še tako slab filter. Oboje pa škodi, čisto vseeno pa je, katero škodi bolj.
Jaz bi si pipo naredi diy. Zvrtano palčko, pa na koncu povrtan kos lesa. Po moje bi bilo super.
Jaz bi si pipo naredi diy. Zvrtano palčko, pa na koncu povrtan kos lesa. Po moje bi bilo super.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aston_11 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kajenje v stanovanju (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6887 (5235) | JaGuArKa#1 |
» | Tobak (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 56825 (8967) | Baja |
» | Klasifikacija izdelkov, ki vsebujejo nikotinOddelek: Znanost in tehnologija | 1804 (213) | DavorinK |
» | Pueblo Tobak - Brez Katrana?Oddelek: Loža | 18389 (15404) | Double_J |
» | Vodna pipa :DOddelek: Loža | 3608 (3397) | Tic |