Forum » Kaj kupiti » Kateri prenosnik kupiti: ASUS N551JM-CN232D ali Lenovo IdeaPad Y50-70
Kateri prenosnik kupiti: ASUS N551JM-CN232D ali Lenovo IdeaPad Y50-70
DePutaMadre ::
Pozdravljeni!
Kupujem nov (ali če kje dobim rabljenega) prenosnik in imam v ožjem izboru ta dva:
Pri ASUSU me moti cena, vse ostalo je super, pri Lenovo pa me moti, da ima samo en prostor za disk (ne morem vgraditi SSDja ter HDD-ja), SSD pa si seveda želim. Ne želim pa kupiti reimo 512+ GB SSD, ker pridem pol s ceno v višave... Na Bolhi, drugače lahko dobim tega Lenovo za 810€, vredno premisleka in nadgradenj - link
Zdaj pa ne vem za katerega se odločit oz. če še pozna kdo kakšen prenosnik, da ga dodam v ožji izbor, ki pride še tudi v poštev v tem rangu? Iščem pa do cene max. 1250€. Želim pač, da bo mir ene 4 leta, pa da ima res dokaj TOP hardware not.
Prosil bi za par mnenj, predlogov.. Hvala
Kupujem nov (ali če kje dobim rabljenega) prenosnik in imam v ožjem izboru ta dva:
- Lenovo IdeaPad Y50-70 - link do mimovrste
- ASUS N551JM-CN232D - link do mimovrste
Pri ASUSU me moti cena, vse ostalo je super, pri Lenovo pa me moti, da ima samo en prostor za disk (ne morem vgraditi SSDja ter HDD-ja), SSD pa si seveda želim. Ne želim pa kupiti reimo 512+ GB SSD, ker pridem pol s ceno v višave... Na Bolhi, drugače lahko dobim tega Lenovo za 810€, vredno premisleka in nadgradenj - link
Zdaj pa ne vem za katerega se odločit oz. če še pozna kdo kakšen prenosnik, da ga dodam v ožji izbor, ki pride še tudi v poštev v tem rangu? Iščem pa do cene max. 1250€. Želim pač, da bo mir ene 4 leta, pa da ima res dokaj TOP hardware not.
Prosil bi za par mnenj, predlogov.. Hvala
opeter ::
ASUS ima dosti boljše specifikacije, sploh ekran, pa RAM-a ima tudi 2x toliko kot zgornji Lenovo ... nima pa operacijskega sistema priloženega v tej ceni. Obenem pa je ASUS 100 evrov dražji.
Samo se moraš odločit.
Samo se moraš odločit.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
andjelkovic ::
Jaz prodajam Asusa za 950€
Računalnik je nov z garancijo.
Prevzem v Ljubljani.
Če vas zanima pokličite na 040214287
Lp
Računalnik je nov z garancijo.
Prevzem v Ljubljani.
Če vas zanima pokličite na 040214287
Lp
DePutaMadre ::
Škoda, žal prepozno, sem ga ravno kupil..
Imaš vprašanje, ki bi ga rad zastavil?
Ali odgovor na že objavljena vprašanja?
Obišči www.vprasanjainodgovori.si
Ali odgovor na že objavljena vprašanja?
Obišči www.vprasanjainodgovori.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo IdeaPad G510 ali Z510Oddelek: Pomoč in nasveti | 2180 (1700) | bella_trix |
» | Nakup prenosnega računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1343 (1033) | vaščan |
» | Nakup prenosnega računalnika ~1200Oddelek: Kaj kupiti | 5117 (4896) | Jan16 |
» | Prenosnik 500€Oddelek: Kaj kupiti | 3451 (2738) | Brias |
» | Asus ali HPOddelek: Kaj kupiti | 3991 (3308) | Metalc666 |