Forum » Programska oprema » Crash zaradi izbrisa antivirusnega
Crash zaradi izbrisa antivirusnega
cosa nostra ::
solatko ::
Vzemi disk ven, ga priklopi na drug računalnik in počisti nesnago, potem pa windows repair ali poišči restore point v safe zagonu. Fino bi bilo, če bi vedel kateri virus si imel. Če ti je spremenil poti datotek, boš imel vse faile neberljive.
Ko je računalnik enkrat okužen, moraš virus odstranit z namenskimi orodji, da ti računalnik povrne v predhodno stanje.
Po mojem, boš moral narediti frišni instal, podatki pa so šli pa-pa.
Preveri tudi eventualne rezervne kopije, saj sem nedolgo nazaj, štiri dni reševal življensko delo nekega arhitekta s ključkov.
Ko je računalnik enkrat okužen, moraš virus odstranit z namenskimi orodji, da ti računalnik povrne v predhodno stanje.
Po mojem, boš moral narediti frišni instal, podatki pa so šli pa-pa.
Preveri tudi eventualne rezervne kopije, saj sem nedolgo nazaj, štiri dni reševal življensko delo nekega arhitekta s ključkov.
Delo krepa človeka
Duhec ::
Kateri OS pa imaš sploh ?
A varni zagon dela ?
Če dela, poženi MSCONFIG in v zavihku Zagon odstrani kljukice pred vsemi vrsticami, shrani, restartaj in test, če se zdaj komp pride kaj dlje od BSOD-a.
A varni zagon dela ?
Če dela, poženi MSCONFIG in v zavihku Zagon odstrani kljukice pred vsemi vrsticami, shrani, restartaj in test, če se zdaj komp pride kaj dlje od BSOD-a.
http://blackbird.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ASUS ProblemiOddelek: Pomoč in nasveti | 2496 (1960) | BorutK-73 |
» | Izjemno počasen prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2026 (1429) | Zheegec |
» | Javlja NTLDR napako in uraOddelek: Pomoč in nasveti | 1311 (1230) | Izi |
» | Virus uniču cd-rom!! nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 2235 (1663) | alesrosina |
» | nimam več administratorskih pravic?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1071 (787) | Kekec |