» »

Kako pristopiti do "nepoznane" punce

Kako pristopiti do "nepoznane" punce

«
1
2

dataminer543 ::

Živijo,

Najprej naj povem, da redno prebiram ST, vendar nikoli ne pišem komentarjev in sem se za registracijo odločil šele sedaj. Preden kdorkoli prične z obtoževanjem o nabijanju nesmiselnih tem/prispevkov naj prosim najprej pogleda v katero kategorijo foruma je prišel ter dvakrat premisli preden napiše kakršenkoli odgovor, saj ne bi rad, da se tema zaklene dokler stvari ne pridemo do dna :)

V glavnem je situacija takšna, da se bom od šolanja počasi poslovil in pri svojih 22 letih kot geek, do sedaj še nisem imel časa za razmišljanje o tem kar sledi po zaključku študija ter vsem kar spada zraven. Morda se sliši malce čudno ampak v vseh teh letih sem bil na zabavah zgolj nekajkrat, saj se mi enostavno ne da prenašati hrupa, pa tudi družbe nisem imel prave, kar bi v nasprotnem primeru verjetno spremenilo vse skupaj. Posledica tega je moja 'zaprtost' do neznanih ljudi (se pravi do tistih, ki jih prvič vidim, kot bi to bilo npr. v kakšnem klubu ipd.), saj se z njimi težko navežem stik. V kolikor mi to nekako uspe, pa kasneje ne najdem pravih besed za odgovor na kakšno vprašanje/opombo. To me zna pokopati pri pristopu do punc, saj izpadem kot nek idiot, ki ne ve kaj bi rekel. Verjetno je name vplivalo tudi šolanje, saj s puncami nikoli nisem imel nekega pravega stika, ker sem obiskoval tehniško gimnazijo, kjer smo bili v razredu sami pobje ter trenutno zaključujem faks, kjer je situacija skoraj ista.

Moje razmišljanje se je nekoliko obrnilo pred mesecem dni (dejansko dokaj resno, podobne situacije sem v preteklih letih hitro pozabil), ko sem obiskal frizerski salon. Naletel sem na deklino mojih let, ki je frizerka in ob strani počakal toliko časa, da sem bil na vrsti. Nekam naključno se je zgodilo, da se je sprostil ravno stol, kjer je strigla ona in bil sem na vrsti. Ko sva se dogovorila kako naj me ustriže, mi je čez čas pričela nekaj govoriti (tema pogovora je nepomembna in nima smisla da pišem o tme), sam pa nisem našel ustreznega odgovora, čeprav sem dobil občutek, da sem ji všeč (konstanten nasmeh na obrazu + malce ji je bilo nerodno). Z govorom je potem zaključila, saj je verjetno pričakovala feedback, ki pa ga ni dobila. Vmes me je vprašala še nekaj stvari v zvezi s striženjem in seveda sem ji korektno odgovoril kaj in kako. Ko sem odhajal iz salona sem jo še enkrat pogledal in ugotovil, da tudi ona gleda mene, čeprav je bila povsem na drugi strani salona - predvidevam, da sem s tem potrdil prej napisano. Vse skupaj mi ni dalo miru, saj mi je bila zares všeč, vendar se zaradi prezasedenosti čez februar s tem nisem mogel soočiti, zato je mogoče sedaj pravi čas. Začuda mi je bila punca nekam znana že od samega začetka, zato sem malo pregledal prijatelje na facebooku, če sem jo slučajno že kje videl&dodal. Po brskanju sem našel ujemajoč se zadetek, vendar nisem čisto siguren, da je to zares ona (slab spomin, glede na to da je preteklo že nekaj časa). Na kar nekaj slikah ima povsem isti izraz na obrazu, kot takrat v salonu, pa tudi izgleda skorajda identično. Problem je v tem, da v profilu nima zapisanega delovnega mesta, ima pa facebook poleg tega gumb 'Vprašaj', kjer se verjetno da vprašati osebo o tem kje dela. Prav tako na profilu nima objavljene nobene slike s kakšnim tipom ali kaj podobnega/niti noben ji ne piše/ni v zvezi, kar je zame dobro.

Problem je v tem, da ne vem kaj naj naredim, da bi jo najprej vprašal, če je to res ona, da ne bom totalno usekal mimo in se pogovarjal z napačno osebo. Moj načrt bi bil, da najprej kliknem na gumb 'Vprašaj' pri informacijah o delu, vendar ne vem kako bo vse skupaj izpadlo. Primer kaj se njej pokaže je na tem linku, le da gre nemesto razmerja za informacije o delu. Ne vem niti kako naj nadaljujem v kolikor je ona prava, ali pa če sem jo zamešal. Zanima me kaj bi vi naredili na mojem mestu?

Hvala za vse predloge.

P.S.: Sem že bral tudi druge podobne teme na tem forumu, vendar bi potreboval pomoč dejansko za moj problem. Nobena izmed napisanih tem ni bila tako podobna temu, tako da sem se na podlagi tega odločil odpreti novo temo.
  • predlagal izbris: zuz3k ()

blackbfm ::

nehaj palamudit, pejt v salon pa ji reč da bi šel z njo na pijačo in naj ti da cifro to je to

bambam20 ::

Greš v salon in povprašaš kdaj dela in se greš k njej ostrič pa jo povabi na pijačo :). Več kot zavrnala te ne bo :).

manniac ::

blackbfm je izjavil:

nehaj palamudit, pejt v salon pa ji reč da bi šel z njo na pijačo in naj ti da cifro to je to


Če boš klikal na fb in tudi če zadaneš pravo je to zelo čudno in bi dal napačen vtis, tko da raje se še enkrat greš "ostrižt" na konc pa uprašaš za cifro pa pijačo.

Tko da se strinjam z blackbfm

vorantz ::

če boš stisnu tisti vprašaj si se pokopal, ker boš izpadu kot scary čudak, ki stalka dekline po fb med onaniranjem v kleti

kar so fantje zgoraj napisli je ta pravi način

fantasycamp ::

ti resnično misliš da so nerdi na tem forumu dobri v tem?

Raje vprašaj folk ki hodi v klube lovit!

Miha 333 ::

Kdor jezika špara, f*ka strada.

gddr85 ::

pejt v salon, jo skrivaj slikaš, prlepiš sem + fb link, pa ti povemo, če je taprava :))

Heavy ::

dataminer543 je izjavil:

Naletel sem na deklino mojih let, ki je frizerka in ob strani počakal toliko časa, da sem bil na vrsti. Nekam naključno se je zgodilo, da se je sprostil ravno stol, kjer je strigla ona in bil sem na vrsti. Ko sva se dogovorila kako naj me ustriže, mi je čez čas pričela nekaj govoriti (tema pogovora je nepomembna in nima smisla da pišem o tme), sam pa nisem našel ustreznega odgovora, čeprav sem dobil občutek, da sem ji všeč (konstanten nasmeh na obrazu + malce ji je bilo nerodno). Z govorom je potem zaključila, saj je verjetno pričakovala feedback, ki pa ga ni dobila. Vmes me je vprašala še nekaj stvari v zvezi s striženjem in seveda sem ji korektno odgovoril kaj in kako. Ko sem odhajal iz salona sem jo še enkrat pogledal in ugotovil, da tudi ona gleda mene, čeprav je bila povsem na drugi strani salona - predvidevam, da sem s tem potrdil prej napisano.



Bil v podobni situaciji leta nazaj. Sem na isto frizerko naletel 2x zaporedoma. Pogovarjala sva se, pa dobil sem občutek da sem ji mogoče všeč... Pa potem po striženju ji rečem; "da se bova verjetno videvala še dolgo v naprej, pa če bi šla z mano na pijačo enkrat po delu". Se je izkazalo, da so tisti nasmeški in prijazni pogovori zgolj del poklica - podobno, kot, ko se ti prostitutka nasmehne.

Pač stranke jim potem pustijo tisti 1€ za kavo, če striženje stane 9€.

Xserces ::

Ampak še zmeraj nimaš kaj izgubit :). Povabiš oziroma vprašaš če bi šla na pijačo vn in to je to. najslabš kar se lahko zgodi je to da bo rekla ne ali da je zasedena :P. Zdelo se ji bo pa še zmeraj ker je nekomu všeč :P

fantasycamp je izjavil:

ti resnično misliš da so nerdi na tem forumu dobri v tem?

Raje vprašaj folk ki hodi v klube lovit!



Nismo vsi nerdi :)).

gddr85 je izjavil:

pejt v salon, jo skrivaj slikaš, prlepiš sem + fb link, pa ti povemo, če je taprava :))


Zdej veš zakaj je slotech samo "TEHNIČNI" forum :))
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Xserces ()

Tamali ::

dataminer543, niti po naključju se ne dotikaj FB-ja. Lepo da si preveril, ampak ne pritiskaj tistega gumba 'Vprašaj', ker boš izpadel točko to, kar je povedal vorantz. Kot so ti že predlagali zgoraj, pejdi še enkrat v salon in jo povabi na kavo.

mitja73 ::

Vse frizerke so z vsemi klepetave in prijazne, to jih naucijo v soli, tako kot so tebe kaj drugega.

sinko999 ::

Idi v salon do nje ji direktno reči da si mu simpatična pa če je za kavo , večini žensk bo všeč da maš jajca pa da jo direkt vprašaš in potem boš vedel al je bila samo prijazna al pa je več. Tak da pot pod noge.
Ni? ni ve?no !

black ice ::

Kako? Z nogami. Velja tudi z vozičkom, če nisi sposoben samostojne hoje. Pokaži ji, da imaš cojones in ji povej "ženska, hočeš nočeš boš šla z mano na pijačo." :D

freesty ::

http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

IL_DIAVOLO ::

Ponavadi si zenske razlagajo prijaznost cisto drugace...vidim da za moske velja enako, nekatere :P

Boobiz ::

Če rabš zbirat pogum za kej takega potem je ponovno striženje kot nalašč za to. Sej ni rocket science malo debatirat. Malo za šalo in malo zares maš tlele en smalltalk guide



... in na koncu preden greš, jo povabiš na drink.
I'm drunk, what's your excuse?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Boobiz ()

Unknown_001 ::

Jezus Kristus pa kaj jaz vsega ne preberem tu gor.

@OP

1. En ti je že napisal ne kompliciraj, pejt v živo do nje, reč, "všeč si mi, se lahko dobimo na kavi če imaš čas" JA/NE... "Hvala, adio, čao" Je tako težko?

2. Nehaj se obremenjevati z malenkostmi kot so nasmehi in podobno, ker boš zbolel od tega. Tebi se to zdi nekaj posebnega ker imaš premalo izkušenj z druženjem očitno. Men se tud marsikatera nasmeje, če jo pogledam, pa se nasmejem nazaj, no big deal, pač izžareva dobro voljo in pozitivno energijo. ČE boš ti dobre volje in enkrat za spremembo vesel kot radio bo okolica slej kot prej to opazila pa prec manj zaprto deluješ.

3. Če boš samo razmišljal, kako bi pristopil pa prek facebooka probaval, garantirano ne boš naredil nič. Preveč si pasiven. Vkolikor te malo trema daje pred predstavitvijo enga kratkega rukni da boš mal na "lažnem" (a učinkovitem) pogumu dobil, pol pa akcija.

4. opcijsko Če pa nisi sposoben priti do nje, pa reči dober dan, kako si kaj, pa kakšen kompliment vržt za na dušo popihat ti pa tud bog ne more pomagat.

ps.

Moj nasvet: Nauč se plesat, pa na kaki zabavi mal življenja pokaž, pa kako povab na ples. Ej ma ni bog da to ne bi vžgalo. Več muh na en mah ubiješ, pristopiš neznanki, navežeš stik, si v za sprejemljivem fizičnem kontaktu z izbranko, oba se imata fajn, dokažeš se ji kot sposoben in nekdo ki je za štos,... In s tem si premostil večino začetnih težav. Preostane samo še cifra in tvoja sposobnost ali znaš VODITI zanimiv pogovor ob katerem se bo izbranka tudi znala nasmejat. Potem pa itak klasika, en drink, cifra, preživiš z njo do konca večera, in če ti rata se boš že isti večer kuševal z njo, v skrajnem primeru boš tudi bambusal na polno>:D. Pol je pa itak od tebe odvisno ali ti sploh je do zveze in koliko sta se oba pripravljena potruditi da zašteka vse skupaj.

Lp! Pa skidaj svojo leno rit iz stola in v akcijo zvečer, popoldne, kakorkoli kadar ti ustreza.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Zgodovina sprememb…

LJ4L ::

Raptor F16 je suoer napisal! Se strinjam.. OP more it v salon in jo vprašat.
LP from LJ

korenje3 ::

to med stranko in frizerko je treba vzeti z rezervo, ker ponavadi vedno flirtajo, zato da obdržijo stranke. Ne veš pa če je pri svojih 22 letih že noseča ali če ima družino ipd. Pogledaš če ima kaj prstanov na roki ipd.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

Xserces ::

Bog pomagaj kolk je filozofiranja... Dejansko jo najprej ogovor potem pa razmisli o tem kaj naprej... ne pa ze zdej planu delat da se boš ženu :))
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

Arctander ::

Introverten geek in extrovertna frizerka ... ne vem, zakaj mi to zveni kot recept za polomijo.

Unknown_001 ::

Arctander je izjavil:

Introverten geek in extrovertna frizerka ... ne vem, zakaj mi to zveni kot recept za polomijo.


Captain obvious, kot vedno na dolžnosti :P
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

shadeX ::

Arctander je izjavil:

Introverten geek in extrovertna frizerka ... ne vem, zakaj mi to zveni kot recept za polomijo.


Nekako tako kot tvoja mama in oče. Pa si nastal ti.. :))

Kdo sploh si da obsojaš?

Arctander ::

Kdo obsoja? Samo povem OP-u, da ona verjetno popolnoma drugače funkcionira in dojema svet okrog sebe kot on. Če bo vseeno želel poskusiti, naj pogleda izven svojih geekovskih okvirjev.

hojnikb ::

Ah, kdaj se boste naučil...

hint:

Trol tema.
#brezpodpisa

Gladi ::

Arctander je izjavil:

Introverten geek in extrovertna frizerka ... ne vem, zakaj mi to zveni kot recept za polomijo.

Če ma tip težave v socialnih komunikacijah še ne pomeni da je introverten tip človeka.

Olórin ::

dataminer543 je izjavil:

Živijo,

Najprej naj povem, da redno prebiram ST, vendar nikoli ne pišem komentarjev in sem se za registracijo odločil šele sedaj. Preden kdorkoli prične z obtoževanjem o nabijanju nesmiselnih tem/prispevkov naj prosim najprej pogleda v katero kategorijo foruma je prišel ter dvakrat premisli preden napiše kakršenkoli odgovor, saj ne bi rad, da se tema zaklene dokler stvari ne pridemo do dna :)

V glavnem je situacija takšna, da se bom od šolanja počasi poslovil in pri svojih 22 letih kot geek, do sedaj še nisem imel časa za razmišljanje o tem kar sledi po zaključku študija ter vsem kar spada zraven. Morda se sliši malce čudno ampak v vseh teh letih sem bil na zabavah zgolj nekajkrat, saj se mi enostavno ne da prenašati hrupa, pa tudi družbe nisem imel prave, kar bi v nasprotnem primeru verjetno spremenilo vse skupaj. Posledica tega je moja 'zaprtost' do neznanih ljudi (se pravi do tistih, ki jih prvič vidim, kot bi to bilo npr. v kakšnem klubu ipd.), saj se z njimi težko navežem stik. V kolikor mi to nekako uspe, pa kasneje ne najdem pravih besed za odgovor na kakšno vprašanje/opombo. To me zna pokopati pri pristopu do punc, saj izpadem kot nek idiot, ki ne ve kaj bi rekel. Verjetno je name vplivalo tudi šolanje, saj s puncami nikoli nisem imel nekega pravega stika, ker sem obiskoval tehniško gimnazijo, kjer smo bili v razredu sami pobje ter trenutno zaključujem faks, kjer je situacija skoraj ista.

Moje razmišljanje se je nekoliko obrnilo pred mesecem dni (dejansko dokaj resno, podobne situacije sem v preteklih letih hitro pozabil), ko sem obiskal frizerski salon. Naletel sem na deklino mojih let, ki je frizerka in ob strani počakal toliko časa, da sem bil na vrsti. Nekam naključno se je zgodilo, da se je sprostil ravno stol, kjer je strigla ona in bil sem na vrsti. Ko sva se dogovorila kako naj me ustriže, mi je čez čas pričela nekaj govoriti (tema pogovora je nepomembna in nima smisla da pišem o tme), sam pa nisem našel ustreznega odgovora, čeprav sem dobil občutek, da sem ji všeč (konstanten nasmeh na obrazu + malce ji je bilo nerodno). Z govorom je potem zaključila, saj je verjetno pričakovala feedback, ki pa ga ni dobila. Vmes me je vprašala še nekaj stvari v zvezi s striženjem in seveda sem ji korektno odgovoril kaj in kako. Ko sem odhajal iz salona sem jo še enkrat pogledal in ugotovil, da tudi ona gleda mene, čeprav je bila povsem na drugi strani salona - predvidevam, da sem s tem potrdil prej napisano. Vse skupaj mi ni dalo miru, saj mi je bila zares všeč, vendar se zaradi prezasedenosti čez februar s tem nisem mogel soočiti, zato je mogoče sedaj pravi čas. Začuda mi je bila punca nekam znana že od samega začetka, zato sem malo pregledal prijatelje na facebooku, če sem jo slučajno že kje videl&dodal. Po brskanju sem našel ujemajoč se zadetek, vendar nisem čisto siguren, da je to zares ona (slab spomin, glede na to da je preteklo že nekaj časa). Na kar nekaj slikah ima povsem isti izraz na obrazu, kot takrat v salonu, pa tudi izgleda skorajda identično. Problem je v tem, da v profilu nima zapisanega delovnega mesta, ima pa facebook poleg tega gumb 'Vprašaj', kjer se verjetno da vprašati osebo o tem kje dela. Prav tako na profilu nima objavljene nobene slike s kakšnim tipom ali kaj podobnega/niti noben ji ne piše/ni v zvezi, kar je zame dobro.

Problem je v tem, da ne vem kaj naj naredim, da bi jo najprej vprašal, če je to res ona, da ne bom totalno usekal mimo in se pogovarjal z napačno osebo. Moj načrt bi bil, da najprej kliknem na gumb 'Vprašaj' pri informacijah o delu, vendar ne vem kako bo vse skupaj izpadlo. Primer kaj se njej pokaže je na tem linku, le da gre nemesto razmerja za informacije o delu. Ne vem niti kako naj nadaljujem v kolikor je ona prava, ali pa če sem jo zamešal. Zanima me kaj bi vi naredili na mojem mestu?

Hvala za vse predloge.

P.S.: Sem že bral tudi druge podobne teme na tem forumu, vendar bi potreboval pomoč dejansko za moj problem. Nobena izmed napisanih tem ni bila tako podobna temu, tako da sem se na podlagi tega odločil odpreti novo temo.



Napisal si cel roman namesto da bi vprašal: Kako jo povabim na pijačo?

torej kako? preprosto. stopiš do nje in jo povabiš na pijačo.

SimplyMiha ::

Tako je to. Namesto da cvikaš in mencaš in pišeš romane po vseh forumih, ki se jih spomniš, jo moraš samo vprašati, če bi šla na pijačo, če ne, pa vsaj telefonsko. Pa kak kompliment ali dva ne škodi. Če ti je popestrila vsakdan, ji to povej.

Olórin ::

if(you_like_her == 1)
{Ask_her_out = 1;
if(she_likes_you_back == 1)
she_responds_with_yes=1;
else
you_find_another_female=1;
}
else
return drink_lasko_with_friends;

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Olórin ()

GTX970 ::

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: GTX970 ()

SimplyMiha ::

Olórin je izjavil:

if(you_like_her == 1)
{Ask_her_out = 1;
if(she_likes_you_back == 1)
she_responds_with_yes=1;
else
you_find_another_female=1;
}
else
return drink_lasko_with_friends;

Runtime error 13: Type mismatch.
Are you sure it is a female?

Olórin ::

SimplyMiha je izjavil:

Olórin je izjavil:

if(you_like_her == 1)
{Ask_her_out = 1;
if(she_likes_you_back == 1)
she_responds_with_yes=1;
else
you_find_another_female=1;
}
else
return drink_lasko_with_friends;

Runtime error 13: Type mismatch.
Are you sure it is a female?


dataminer543 je izjavil:


Problem je v tem, da ne vem kaj naj naredim, da bi jo najprej vprašal, če je to res ona, da ne bom totalno usekal mimo



preberi funkcionalne zahteve, preden se lotiš programirat.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Olórin ()

vorantz ::

Olórin je izjavil:

if(you_like_her == 1)
{Ask_her_out = 1;
if(she_likes_you_back == 1)
she_responds_with_yes=1;
else
you_find_another_female=1;
}
else
return drink_lasko_with_friends;


zakaj hudiča pa si ob uresničenem pogoju nastavljal vrednost spremenljivki??
returnal bi nek status al pa poklical funkcijo...

dataminer543 ::

Sem navdušen nad prejetimi odgovori, z izjemo parih (verjetno bolje poznajo situacijo od mene :))).

Prvi problem, da se ne odpravim nazaj v salon je v tem, ker ne vem kdaj dela (zato sem omenil fb) in kot že omenjeno (čeprav ni imela prstanov):

korenje3 je izjavil:

to med stranko in frizerko je treba vzeti z rezervo, ker ponavadi vedno flirtajo, zato da obdržijo stranke. Ne veš pa če je pri svojih 22 letih že noseča ali če ima družino ipd. Pogledaš če ima kaj prstanov na roki ipd.

S fbjem sem si želel pomagati zaradi tega, ker bi rad izvedel če je to prava oseba, saj ne bi rad sfalil in se na koncu pogovarjal z zasedeno žensko ter zabredel v težave.

hojnikb je izjavil:

Ah, kdaj se boste naučil...

Se strinjam. (hint: trol, ki trola o trolanju)

Olórin je izjavil:

if(you_like_her == 1)
{Ask_her_out = 1;
if(she_likes_you_back == 1)
she_responds_with_yes=1;
else
you_find_another_female=1;
}
else
return drink_lasko_with_friends;


Uncaught ReferenceError: drink_lasko_with_friends is not defined ... kot pravim, nimam družbe s katero bi šel ven.

zee ::

Kaj je problem, da ne gres v salon?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

LJ4L ::

Zavraga! Pejt jutri va salon povprrašej o njej, ugotovi kdaj dela. Če je takrat tam.. So pa že ostali povedali kako naprej. Srečno! :)
LP from LJ

Unknown_001 ::

@OP

Se praviti hočeš na vso silo zaštekat z frizerko samo zatko ker ti je bila prva všeč, ko si se končno spomnil da bi bilo dobro it mal kontakte med ljudi zbirat?
You are doing it WRONG ! Lepo te prosim za tvoje dobro ne bodi tako omejen in ne imej samo nje v očeh, če hočeš pa lahko poskusiš navezati kontakt z njo da boš videl če je sploh šansa.

Imam pa zelo slab občutek glede tega. V tem tvojem pisanju ni nič drugega kot nek izliv obupa nad samim seboj in upanjem da si ji všeč. Malo se zbrihtaj skup pa razčisti kaj bi ti rad. Prvo sploh spoznaj neko maso ljudi pa med njimi išči stike. Preko njih išči nove stike, itd. pa boš imel možnost spoznati dekline s katerimi boš lahko imel bolj osebne odnose, ne pa tu ko hočeš nekaj na horuk probat zaštekat s frizerko, ki se v 99% primerov nasmiha strankam, da se le te počutijo dobro in da še kdaj obiščejo salon.

Torej imamo tu še en problem. Spoznavanje ljudi? Oh come on, kakšne dejavnosti na prostem, včlani se v kako društvo, ponudi se za pomoč kakemu sosedu, sosedi...
Več ljudi kot boš poznal, več drugih boš lahko spoznal preko njih. Ne vem, no socialne veščine imaš očitno na 0. Pa žal to ne bo šlo kar čez noč.

Zgoraj napisanega (razen dejstev) ne trdim ampak domnevam iz vsega kar sem uspel razbrat iz tega pisanja. Če ti kaj od napisanega ni všeč, pa dvakrat premisli preden me boš poslal v 3 krasne. Zakaj? Zato ker trenutno ti sprašuješ druge in prosiš za pomoč/mnenje, nekateri pa zato ker bi hoteli pomagati žrtvujemo nekaj svojega časa zate da ti predstavimo svoj vidik. Upam da se zavedaš, da je vsaka kritika (dobra/slaba) dobrodošla, dokler je izrečena iskreno.

Lp!
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

killa bee ::

Sposodi si Iphona 6ko pa se z njim igraj dokler te striže pa plačuj s 50-takom in boš dobil kontakt.

r3dkv1c4 ::

Tisti, ki se svoje sence bojijo, so celo življenje sami in imajo otečeno roko s katero pišejo.:))

zee je izjavil:

Kaj je problem, da ne gres v salon?

Problem je, da je tip nima las in nima v salonu kaj iskat.:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: r3dkv1c4 ()

Glugy ::

Pri love na splošno je stvar dokaj osnovna: če se ne upaš opečt se boš že s tem opekel ko ne boš nič naredil. Če pa vsaj probaš imaš pa vsaj možnost da se mogoče poklapata/da se ujameta. Naslednjič ko se greš strižt najprej poglej da je ona not..če ni pejt ob drugem času se ustričt. Pol k vidš da je ona v salonu se normalno pogovarji tko k sta se prvikrat. Pol proti koncu bolj ji reč da zna zlo fajn frizuro nardit in da si zlo zadovoljen z njenim delom pa da če bi sprejela da bi ji pijačko/kavico častu če bi bla za. Glede na to da pravš da si ji vsaj mal simpatičn (sklepam po tem kar si rekel) probaj. Glej punce se po navad ne upajo navezat stika tud če si jim kul. In ja itak se lahk opečeš sam dej vsaj probi pa če se osmešš se pač sam nasmej pa reč: ok ni panike :) Glej če ne bo ona bo pa kera druga taprava. Probat morš pa zato da vidš. Ti si lahko mrskej mislš sam če človeka ne vprašaš ne morš vedt. Opogum se. Care boš že zato ker si boš upal. Večina kolikor je men znan se namreč spoznava preko prijateljev oziroma preko facebooka. Glej probi...bod sproščen ..glej ne gre se za življenje in smrt. Bod dobro namern imej pozitivno energijo pa bo.

vostok_1 ::

Olórin je izjavil:

if(you_like_her == 1)
{Ask_her_out = 1;
if(she_likes_you_back == 1)
she_responds_with_yes=1;
else
you_find_another_female=1;
}
else
return drink_lasko_with_friends;


hmm?


string girlFriend = Console.Readline();
int latitude = Console.ReadLine();
int longitude = Console.ReadLine();
moveBody(int x, int y)
{...}
List[string] odjebiOdgovori = new List[string](); //zamenjaj [] za pravilne oklepaje (S-T me jebe)
List [string] pozitivniOdgovori = new List [string]();

try
{


if(girlFriend.Nice == true && girlFriend.Single == true && girlFriend.Dyke == false)
{
moveBody(latitude, longitude);
Console.WriteLine("Hey živjo. Všeč si mi. Bi šla na sladoled?");
string gfReply = Console.ReadLine();

if (odjebiOdgovori.Contains(gfReply))
{

while (!pozitivniOdgovori.Contains(gfReply) || count < 2)
{
string secondReply = "Obljubim, da bo" + thirdReply + "zabavno! ;)";
Console.WriteLine(secondReply);
gfReply = Console.ReadLine();
string thirdReply = "res";
count++;
}

}
else
{

moveBody(homeLatitude, homeLongitude);
System.Diagnostics.Process.Start("http://www.pornhub.com/");

}

}
else
{
Close();
}

}
catch (Exception punchInDaFace)
{
Console.WriteLine(punchInDaFace);
}

Probaj debugat.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: vostok_1 ()

vostok_1 ::

PS. Jo moraš sicer za .NET napalit, kar bo težavno, če je bolj odprte narave. Tu pa ti žal ne morem več pomagat.

freesty ::

Najvecji problem si si ze naredil, ko si si eno izoliral in jo dajes na prestol.

Jaz ti predlagam, da preden se nje lotis, pristopis na ulici do 10 drugih punc. Recimo 2 na dan. In jih ogovoris. Ce bos deloval samozavesten bos presenecen nad izzidom. Pa teh 10 punc naj bo bolj simpaticnih od frizerke. Ko bos dobil dober odziv, ti mogoce ne bo vec do frizerke ali pa ti bo toliko lazje njo ogovorit.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

Olórin ::

vostok_1 je izjavil:

Olórin je izjavil:

if(you_like_her == 1)
{Ask_her_out = 1;
if(she_likes_you_back == 1)
she_responds_with_yes=1;
else
you_find_another_female=1;
}
else
return drink_lasko_with_friends;


hmm?


string girlFriend = Console.Readline();
int latitude = Console.ReadLine();
int longitude = Console.ReadLine();
moveBody(int x, int y)
{...}
List[string] odjebiOdgovori = new List[string](); //zamenjaj [] za pravilne oklepaje (S-T me jebe)
List [string] pozitivniOdgovori = new List [string]();

try
{


if(girlFriend.Nice == true && girlFriend.Single == true && girlFriend.Dyke == false)
{
moveBody(latitude, longitude);
Console.WriteLine("Hey živjo. Všeč si mi. Bi šla na sladoled?");
string gfReply = Console.ReadLine();

if (odjebiOdgovori.Contains(gfReply))
{

while (!pozitivniOdgovori.Contains(gfReply) || count < 2)
{
string secondReply = "Obljubim, da bo" + thirdReply + "zabavno! ;)";
Console.WriteLine(secondReply);
gfReply = Console.ReadLine();
string thirdReply = "res";
count++;
}

}
else
{

moveBody(homeLatitude, homeLongitude);
System.Diagnostics.Process.Start("http://www.pornhub.com/");

}

}
else
{
Close();
}

}
catch (Exception punchInDaFace)
{
Console.WriteLine(punchInDaFace);
}

Probaj debugat.


haha no evo, tu imaš primer še enega tipa brez socialnega življenja, k ti nekaj vrstični hec spremeni v kurjo črevo. Pojdita skupaj na pivo.

drink_lasko = true;

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Olórin ()

koyotee ::

Hahahaha, pozabi na frizerko, še tok če je lepa, iq žal nima nad 100 ;)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

hojnikb ::

in kaj potem, če ima samo povprečen IQ ?
#brezpodpisa

Olórin ::

koyotee je izjavil:

Hahahaha, pozabi na frizerko, še tok če je lepa, iq žal nima nad 100 ;)


Nobena zveza, kjer imata oba nadpovprečen IQ ne more delovat. Vsaj jaz še nisem videl, da bi.

Tako da ne se obremenjevat s takšnimi traparijami. Če ti je deklica/fant všeč pač stopi zraven in vprašaj če bi šla/šel na kavo in to je vsa umetnost.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Olórin ()

koyotee ::

Lahko se greš z njo gostilniške debate, alpa neki :)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

hojnikb ::

najbolje da gre do Mense in najde tapravo kandidatko;((
#brezpodpisa
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

križci krožci c # (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
5010777 (9436) Yacked2
»

C# izvoz podatkov - lokacijo vpiše uporabnik

Oddelek: Pomoč in nasveti
111388 (1286) fokz8
»

C# pomoč

Oddelek: Programiranje
111200 (842) mihies
»

[C#] Kopiranje osebe iz seznama v drug seznam

Oddelek: Programiranje
51392 (1253) Presidente
»

Pomoč pri programčkih

Oddelek: Programiranje
152727 (2377) Mitja Bonča

Več podobnih tem