Forum » Loža » Kako pristopiti do "nepoznane" punce
Kako pristopiti do "nepoznane" punce
Smurf ::
Hahahaha, pozabi na frizerko, še tok če je lepa, iq žal nima nad 100 ;)
Nobena zveza, kjer imata oba nadpovprečen IQ ne more delovat. Vsaj jaz še nisem videl, da bi.
Tako da ne se obremenjevat s takšnimi traparijami. Če ti je deklica/fant všeč pač stopi zraven in vprašaj če bi šla/šel na kavo in to je vsa umetnost.
Bedarija, ce sta oba inteligentna je zveza bistveno bolj zanimiva. Vsaj jaz sem zmeraj iskal taka dekleta, ki so me znale izvati tudi intelektualno. Nenazadnje so to osebe s katerimi prezivis najvec casa. Po mojih izkusnjah so tudi bolj racionalne in je resevanje problemov s takimi precej bolj enostavno.
Olórin ::
Ja, inteligentna. Ampak ni treba da ima iq 200, da je inteligentna. doooh.
115 je čisto dovolj.
115 je čisto dovolj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Olórin ()
napsy ::
Hja, ce grem z zensko druzbo v restavracijo, natakar vedno najprej pogleda gospodicno, nato se mene .. ko postreze, vedno najprej pogleda gospodicno, nato mene ... In preden greva domov, pravi gospodicna "tok se trud natakar, pa pustmo drobiz".. Simple economy ...
"If you die, you die. But when you live you live. There is no time to waste."
Smurf ::
Hja, ce grem z zensko druzbo v restavracijo, natakar vedno najprej pogleda gospodicno, nato se mene .. ko postreze, vedno najprej pogleda gospodicno, nato mene ... In preden greva domov, pravi gospodicna "tok se trud natakar, pa pustmo drobiz".. Simple economy ...
Temu se rece bonton, ki je sicer arhaicen, ampak je pac se zmeraj tak.
Podobno bos dobil ti vinsko karto in bo izbira vina prepuscena tebi in ne gospodicni.
napsy ::
Ah, naivnost :) temu se rece sluzenje ...
"If you die, you die. But when you live you live. There is no time to waste."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | križci krožci c # (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 11790 (10449) | Yacked2 |
» | C# izvoz podatkov - lokacijo vpiše uporabnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1600 (1498) | fokz8 |
» | C# pomočOddelek: Programiranje | 1286 (928) | mihies |
» | [C#] Kopiranje osebe iz seznama v drug seznamOddelek: Programiranje | 1482 (1343) | Presidente |
» | Pomoč pri programčkihOddelek: Programiranje | 2909 (2559) | Mitja Bonča |