» »

Samsung Galaxy Core počen in zamenjan digitizer - problem

Samsung Galaxy Core počen in zamenjan digitizer - problem

neutronium ::

Ok, ker ne najdem nobenih konkretnih odgovorov na slednji problem zato ga bom opisal tu, verjetno tisti z več izkušnjami bolj veste, če in kako ga je možno odpravit.

Samsung Galaxy Core gt-i8260 je padel po tleh in počil je digitizer (lcd je deloval ok, dotiki niso delovali). Kupil sem originalni samsungov digitizer za Galaxy Core duos (je pisalo, da je paše tudi na Galaxy Core). Po navodilih sem digitizer zamenjal in deluje popolnoma vse le dotiki so slabi (včasih potrebno dvakrat pritisnit tipko, drsenje s prstom včasih prekinja, telefon je slabše odziven na dotike vendar deluje). Preveril sem vse kontakte in ne najdem problema, ni nič odlomljeno ali karkoli slabo zataknjeno...A je problem povezan s kakšno kalibracijo touch screena? Kako se da to narest, ker v nastavitvah ne najdem nič. So morda kakšne skrite kode (*#0*# poznam, vendar nikjer ne najdem kakšne možnosti kalibracije).

Če ima kdo rešitev za tale problem bi bil zelo hvaležen, ker pregledal sem že vse mogoče...

hojnikb ::

nič nemorš čarat, ker to je kapacitivni enkrat.

Pač, dobil si slabo kopijo :)
#brezpodpisa

neutronium ::

Ok torej je digitizer ponaredek, čeprav od počenega ga ne bi mogel ločit v ničemer:) Bi v bistvu ena noname kopija lahko delala povsem ok ali bi bili isti problemi? Ok, splačalo se mi je poskusit, ker ni šlo za veliko denarja...če ne drugega bo šel pač za dele.

Simonx ::

neutronium, če te zanima originalni dititizer za tvoj telefon, mi pošlji zs in se bova dogovorila. lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Popravilo touch-(digitizer)-ja na telefonu?

Oddelek: Mobilne tehnologije
8578 (461) kaktuss123
»

servis Samsung

71469 (1301) shmandi
»

Počen ekran

81801 (1274) SendID
»

Nakup telefona