» »

Ponzijeva shema ByXpress

Ponzijeva shema ByXpress

1 2
3
4 5

111111111111 ::

Jap, kolega je vložil 5000€ v tale MCoin. Seveda me je prepričeval kako je zakon itd... Sem mu rekel da sem že v eni ponzijevi shemi, ki se ji reče kredit na banki, tam tut ziher ne bom profita naredil, mi bo pa bajta ostala, če mi rata odplačat. :D

sandmat ::

111111111111 je izjavil:

Jap, kolega je vložil 5000€ v tale MCoin. Seveda me je prepričeval kako je zakon itd... Sem mu rekel da sem že v eni ponzijevi shemi, ki se ji reče kredit na banki, tam tut ziher ne bom profita naredil, mi bo pa bajta ostala, če mi rata odplačat. :D


kaj ti bo bajta, če dobiš čungalunga telefon? :P

Reycis ::

Jaz sem bil na temu sestanku že 2 mesca nazaj. Takrat mi je bil vstopni strošek enostavno previsok pa tudi preveč sem čuden in nimam prijateljev, da bi jih pritegnil noter. Vseeno sem hotel vsaj kej zaslužit preko oglaševanja (po sistemu paidverts) pa ta del aplikacije takrat še ni deloval. Zato se nisem pridružil. Priznam pa da mi je sistem bil všeč in nisem niti na kraju pameti pomislil, da je ponzi shema. Šele ko sem videl tole temo sem posumil. In če kritično ocenim najbrž res je dobro primišljena ponzi shema. Dobro premišljena zato, ker prodajajo en koncept ki mu je lahko verjeti. In ker absorbirajo precej nepovratnih sredstev se mi zdi, da bo shema še kar nekaj časa delovala preden se bo sesula. Ampak je pa preveč indikatorjev, da gre zares za ponzi shemo.

1: Visoki vstopni stroški
2: Posel (BV) delaš samo s tem da pripelješ nove ljudi. Obljubljajo sicer več načinov za služenje ko bo uradni launch ....
3: Dejansko ne moreš (še) narediti svoje strani kjer bi potem obiskovalci dejansko generirali nek promet od katerega bi potem teoretično nekaj služil.
4: Si pa lahko zakupiš klike random obiskovalcev na prvi strani. Teh obiskovalcev ne moreš kontrolirat niti izbirat. Vse poteka kao avtomatsko v ozadju. V povprečju od vsakega obiskovalca dobiš nekje 1€ provizije za karkoli pač je tisti obiskovalec počel na strani. Ker imam spletno stran vem, da je mogoče naključnega obiskovalca možno monetizirati 1-2 centa in nikakor ne preko 1€.
5: MCoin sicer res ne kotaira na nobeni zunanji borzi. Imajo pa interno borzo na njihovi notranji borzi. Sistem je narejen tako, da lahko samo 75% zaslužka dvigneš. 25% pa moraš uporabiti in zdi se mi, da se večino tega denarja usmeri v kupovanje MCoinov zato najbrž vrednost raste. Kolikor sem lahko pri prijatelju preveril MCoin sicer ima funkcionalno denarnico deluje tako BitCoin. Vendar pa je rudarjenje novih coinov zavito v meglo. Programa za rudarjenje ni. Samo pri njih lahko zakupiš strežnik. To so upravičili tako, da pravijo kao da je zunaj veliko močnih igralcev z veliko močnega hardware-a za rudarjenje kriptovalut in ker bo njihov MCoin čez leto - dve najboljši ne želijo, da se ti "močni igralci" obrožijo z MCoin že zdaj ko jih je enostavno in poceni rudariti.

Sem skeptik. Zelo sem srečen, da se takrat po sreči nisem odločil za vstop v tole. Ker sem skoraj vstopil in mi je koncept zanimiv bom zadevo spremljal kako se bo odvijala. Zato prosim ne zaklenit teme ampak napišite še kaj o zadevi.

P.S. Račun na Slo-Tech si NISEM regirstriral samo z namenom, da sodelujem v tej temi oz. promoviram tale "posel".

bučena2 ::

BorutK-73 je izjavil:

Že sedež firme je sumljiv
AdonXpress Limited
Suite 4g, 209 Main Street
GX 111 AA Gibraltar
P: +35020060352

https://goo.gl/maps/n6Lo3



Ko bi vsaj Google znal prebrat, v tej ulici se googlov avto ni vozil in ni bilo snemanja ulice, že na sliki ti piše da si v drugi ulici, pač najbližje naslovu, sam brat je treba znat

driver_x ::

Reycis je izjavil:

To so upravičili tako, da pravijo kao da je zunaj veliko močnih igralcev z veliko močnega hardware-a za rudarjenje kriptovalut in ker bo njihov MCoin čez leto - dve najboljši ne želijo, da se ti "močni igralci" obrožijo z MCoin že zdaj ko jih je enostavno in poceni rudariti.


V eni drugi ponzi shemi so ponujali delnice, ki niso nikjer kotirale, vrednost jim je stalno rasla, že v naprej pa so vedeli, da bodo imele čez nekaj let 10x vrednost. Kot vidim gre tukaj za isti vzorec nategovanja.

111111111111 ::

Tudi meni je kolega kazal notranjo borzo. Edini problem pri vsem je, da svoje premoženje lahko vidiš, SAMO na njihovi spletni strani in nikjer drugje in SAMO na njihovi spletni strani so krasni grafi usmerjeni samo navzgor. :)

BorutK-73 ::

Že kdo slišal za LEO xChange? Meni deluje isto kot ByXpress in nekimi coini. Brat je včeraj prinesel domov mapo s tem in sem takoj pomislil na to stran in scam.
https://www.leoxchange.com/LaunchCounte...

Okapi ::

Tele piramide se nekontrolirano množijo.;) Je imel P. T. Barnum čisto prav.

c3p0 ::

Notranja borza je ena super stvar. Vrednost nekega papirja lahko sam poljubno spreminjaš in nadzoruješ. Večinoma seveda raste, le zakaj. Ni lepšega.

Le realne vrednosti žal nima in je isto kot, da bi se igrali monopoly. Le da tem veš, da je denar nekaj vreden le v okviru igre, izven le-te pa morda le za podkurit.

smilex7 ::

Živjo, jst se glih ne razumem v tej stvari (na kakšen način ostajajo nekaznjeni vojde), pa bi rad če mi mal razjasnite.

Aja pa nekaj informacij zgoraj je napačnih. Recimo mcoin lahko že vnovčič in trenutno tudi plačuješ z njim v restavraciji Allegria. Posel delaš na več načinov, preko mcoinov, povabljanje novih ljudi, oglasov in uporabljanje njihove spletne strani. Aja pa del za licence majo registriran (al neki tazga) v Hong Kongu, k ni kr tko lahko dobit odobrenje. Pa tud poslovalnico al kako bi temu reku imajo na brnčičevi.

Zdej če to ni legit, kako bi lahk pol bli nekaznjeni?

Še enkrat ne skušam prepričevat nekoga da ni fake, čeprav zgleda tako, ampak sm odprtih misli in me zanima glede na popravlene podatke kako bi lahko blo nateg? Tako, da lepo prosim če bi mi en razložu :)

mojca ::

Če ti ni jasno, kako ostanejo nekaznovani, se odpravi do kriminalistov in jih vprašaj, kakšen je postopek za prijavo denarne verige (Ponzijeve sheme).

krneki0001 ::

Organiziranje, sodelovanje ali pomoč pri organiziranju ali izvajanju denarnih verig v Republiki Sloveniji je po 212. členu Kazenskega zakonika kaznivo dejanje z zagroženo kaznijo do osmih let.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

mojca ::

Ne pravim, da je zakonito. Pravim, da jih poskusi prijaviti. Koliko staviva, da boš pri tem neuspešen?
(Še marsikaj drugega v tej državi ni zakonito, pa nihče ne pristane v zaporu.)

Aston_11 ::

Nič ne skrbi, prej ali slej jih nekdo bo, ker vsaka piramida ima vgrajen nastanek kupa nategnjencev. In eden bo zagotovo prijavil, potem pa v jok in na drevo.

krneki0001 ::

Lej, kriminalisti se že potrudijo. Večina policajev se trudi, ampak na koncu večina zadev "pade" na sodiščih, ko policija vse svoje zadeve preda tožilstvu in to ne naredi nič pametnega s tem.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

mojca ::

Nikjer nisem trdila, da se kriminalisti ne trudijo. Vprašala sem samo, koliko staviva, da jih ne boš mogel prijaviti, četudi imaš dokaze, da je zadaj Ponzijeva shema (pa jih verjetno niti nimaš). Za prijavo moraš najprej vložiti svoj denar, počakati dovolj dolgo, da shema propade, nato zahtevati izplačilo. In šele takrat, ko ti povedo, da je denar izpuhtel in da so se preselili na kajmanske otoke, jih lahko prijaviš in tožiš. Vso srečo!

To je približno tako, kot da bi policaj videl človeka pod vplivom substanc, kako z avtomobilom vijuga po cesti, kazni mu pa ne bi mogli naložiti, dokler voznik ne bi do smrti zbil pešča. To pa zato, ker do takrat, ko je nekdo mrtev, še nimaš dokazov, da je voznik res nesposoben pripeljati na cilj. In seveda lahko prijavi in toži samo tisti, ki ga je avto zbil. Kot očividec nesreče nisi bil oškodovan, zato ne moreš podati prijave.

Aston_11 ::

mojca je izjavil:

To je približno tako, kot da bi policaj videl človeka pod vplivom substanc, kako z avtomobilom vijuga po cesti, kazni mu pa ne bi mogli naložiti, dokler voznik ne bi do smrti zbil pešča. To pa zato, ker do takrat, ko je nekdo mrtev, še nimaš dokazov, da je voznik res nesposoben pripeljati na cilj. In seveda lahko prijavi in toži samo tisti, ki ga je avto zbil. Kot očividec nesreče nisi bil oškodovan, zato ne moreš podati prijave.
O teh stvareh nimaš pojma. Policaj, ko vidi človeka pod vplivom substanc, ga komot ustavi. Eno je prekršek, drugo kaznivo dejanje, enega od drugega pa ne ločiš in soliš pamet. Prijavi lahko kdorkoli (beri kakšen zakon), toži lahko tudi kdo drugi (zanalaš ti ne bom pisal, katere tožbe lahko vloži recimo oče oškodovanca itd., ker tudi tu nič ne ločiš). Očividec komot prijavi kaznivo dejanje ali pa prekršek. Bemti, pojma nimaš, samo nakladaš. Čaki Lakotnika, on te bo še ozmerjal.

Okapi ::

Mojca ima v resnici čisto prav. Saj prijavi jih lahko vsak, ampak če zadeva ni povsem očitna (člani novačijo druge člane in podobno) se policija s prijavo ne bo ukvarjala, dokler ne najdeš nekoga, ki je dejansko oškodovan. Do takrat pač velja, da so na eni strani vlagatelji in na drugi firma, ki se trudi oplemenititi njihov denar.

mojca ::

@Aston_11: priznam, da nisem pravnik in ne trdim, da so mi jasni vsi zakoni. Ampak imam resen predlog. Greva skupaj do kriminalistov, kjer mi boš demonstriral, kako se prijavi Ponzijevo shemo? (Častim kosilo in prinesem s seboj matematične dokaze za policijo.) Pa bova raje po obisku kriminalistov debatirala o tem, kdo zna bolje nakladati.

Koliko Ponzijevih shem si že prijavil ali skušal prijaviti preden so propadle in koliko mulcev ti je jokajoč zbežalo na drevo?

lonz ::

Hmm, a ni bolj smotrno razmišljat v smeri prijave oz. naznanitve direkt tožilstvu? Zakon obstaja ki ponzije in piramide prepoveduje. Teoretično bi imelo tožilstvo osnovo za preiskavo. V praksi je pa tako, da ima mojca kar prav.
...arrrrrr, shiver me timbers...

krneki0001 ::

mojca je izjavil:

Nikjer nisem trdila, da se kriminalisti ne trudijo. Vprašala sem samo, koliko staviva, da jih ne boš mogel prijaviti, četudi imaš dokaze, da je zadaj Ponzijeva shema (pa jih verjetno niti nimaš). Za prijavo moraš najprej vložiti svoj denar, počakati dovolj dolgo, da shema propade, nato zahtevati izplačilo. In šele takrat, ko ti povedo, da je denar izpuhtel in da so se preselili na kajmanske otoke, jih lahko prijaviš in tožiš.


Prijavim lahko kadarkoli, brez da vložim svoj denar notri. Kako se bodo pa na to odzvali je pa druga pesem.
Samo jaz niti nebi šel prijavljat. Poiskal bi tistega, ki me je v shemo potegnil, pa bi mi on moral vložek vrnit.

Je pa tako, da "direktor mcoinov" in ostalih bedarij živi v Dubaju, si izmišljuje bedarije, naivneži mu pa lepo denar nakazujejo.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

Zgodovina sprememb…

mojca ::

krneki0001 je izjavil:

Poiskal bi tistega, ki me je v shemo potegnil, pa bi mi on moral vložek vrnit.

Aha. Predstavljaj si, da si brez pribite pare, si pa vložil 50 EUR tako malo za hec in navdušen poročal na forumu o njihovem fantastičnem poslovnem modelu, ki bo vsak hip prehitel Google. Na ZS te kontaktira nekdo, ki se mu zdi ideja zanimiva, te prosi za več informacij, nazadnje vloži v shemo 300.000 EUR (kot nekdo, ki si ga ti pripeljal), ti dobiš 3.000 EUR provizije za pripeljano stranko, on pa čez dve leti vse izgubi. Sedaj mu boš pa ti vračal teh 300.000 EUR, s katerimi se masti oni v Dubaju in se vama smeji?

krneki0001 ::

mojca je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

Poiskal bi tistega, ki me je v shemo potegnil, pa bi mi on moral vložek vrnit.

Aha. Predstavljaj si, da si brez pribite pare, si pa vložil 50 EUR tako malo za hec in navdušen poročal na forumu o njihovem fantastičnem poslovnem modelu, ki bo vsak hip prehitel Google. Na ZS te kontaktira nekdo, ki se mu zdi ideja zanimiva, te prosi za več informacij, nazadnje vloži v shemo 300.000 EUR (kot nekdo, ki si ga ti pripeljal), ti dobiš 3.000 EUR provizije za pripeljano stranko, on pa čez dve leti vse izgubi. Sedaj mu boš pa ti vračal teh 300.000 EUR, s katerimi se masti oni v Dubaju in se vama smeji?


Jaz drugih ljudi ne vlačim v take sheme. Se pa vedno najde kdo, ki bi mene rad videl zraven (dobr da kave ne pijem :)) )
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

Premier ::

Ta ByXpress je čisto enaka potegavščina kot Sitetalk...kjer so govorili o revoluciji, o velikih premikih, kako bodo presegli Facebook, da bodo delnice vredne v višave...Tudi tam so imeli neko notranjo borzo, kjer se je zavajalo ljudi kako hudo vredna bo njihova investicija.

Danes so te njihove "delnice" vredne 0.02 €, pa še to na neki ciprski borzi. Imeli so neke kupone, pa voucherje, pa predstavitve...kje so pa danes? Raji so pobrali tisti denar, ta glavni so prešli k temu novemu "izumu", in tako se cikel nadaljuje. Smili se mi vsak, ki verjame v te pravljice...in ki ne zna uporabit Googla, da bi se prepričal preden bi vrgel denar noter v kaj takega.

Okapi ::

Premier je izjavil:

Ta ByXpress je čisto enaka potegavščina kot Sitetalk...
Ne samo to, tudi nekateri vodilni so isti. Ko je šlo s Sitetalkom navzdol, so se lotili ByXpressa, ki je v bistvu ista zadeva, samo fake-coin so dodali.

O.

mojca ::

Aston_11, še vedno čakam.

http://www.finance.si/287229/Policija-j...

krneki0001 ::

mojca je izjavil:

Aston_11, še vedno čakam.

http://www.finance.si/287229/Policija-j...


Je pa problem podpirat balinarje. Rabiš najet 2 avtobusa, pa 3 igrišča in nekaj gajb piva. Vse to komot plačaš z denarjem, ki si ga prej "ukradel" raji, oziroma so ti zaslepljenci plačevali na lepe oči.

Če so vse skupaj dali 1000 evrov, je pa to veliko.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

mojca ::

Se oproščam, pozabila sem citirati relevanten del:
... vendar pa v konkretnem primeru policija še ne more ukrepati, lahko samo opozarja," so sporočili iz policije.

(Ne nanaša se na byxpress, pač pa na drugo shemo, ki naj bi po pripovedovanjih nekaterih tu izvirala iz istega gnezda. Še vedno samo odgovarjam tistim, ki trdijo, da če bi bilo to nelegalno, da bi jih že pozaprli.)

Okapi ::

Predvsem je treba vedeti, da je ta članek iz 2010, ko je bil Sitetalk nekako v taki fazi zbiranja vlagateljev, kot je ByXpress sedaj. Mimogrede, tudi Luxuris je sponzoriral šport (celjski košarkaški klub in mogoče še kaj). Gre za prebrisan pshihološki trik - ljudje pomislijo, da če nekdo sponzorira športno ekipo ali tekmovanje, ne more biti goljuf. In pri teh balinarjih je mogoče celo tako, da je bil kakšen od vodilnih pri balinarskem klubu oziroma od organizatorjev tekmovanja vključen pri vrhu verige Sitetalka. Spomnimo se že spet Luxurisa in Jureta Koširja, ki je delal reklamo zanje.

Mimogrede, še en spin-off Sitetalka je Geteasy.
http://www.finance.si/8815285/Mre%C5%BE...

O.

Premier ::

Okapi je izjavil:

Predvsem je treba vedeti, da je ta članek iz 2010, ko je bil Sitetalk nekako v taki fazi zbiranja vlagateljev, kot je ByXpress sedaj. Mimogrede, tudi Luxuris je sponzoriral šport (celjski košarkaški klub in mogoče še kaj). Gre za prebrisan pshihološki trik - ljudje pomislijo, da če nekdo sponzorira športno ekipo ali tekmovanje, ne more biti goljuf. In pri teh balinarjih je mogoče celo tako, da je bil kakšen od vodilnih pri balinarskem klubu oziroma od organizatorjev tekmovanja vključen pri vrhu verige Sitetalka. Spomnimo se že spet Luxurisa in Jureta Koširja, ki je delal reklamo zanje.

Mimogrede, še en spin-off Sitetalka je Geteasy.
http://www.finance.si/8815285/Mre%C5%BE...

O.


Ko so novačili ljudi za Sitetalk so govorili, da so sponzor AC Milana :) V resnici pa so imeli samo v neki nogometni šoli (pa še to v hudo verodostojni Aziji) par dresov z logotipom Sitetalka, kar je isto kot če bi dalo Avtokleparstvo Jože gor logotipe na nogometno šolo Aluminija...

xxxul ::

smilex7 je izjavil:

Aja pa del za licence majo registriran (al neki tazga) v Hong Kongu, k ni kr tko lahko dobit odobrenje. Pa tud poslovalnico al kako bi temu reku imajo na brnčičevi.

V Hong Kongu odpreš firmo na daljavo v 3h dneh, vse porihtano BP, ves dobišek izven HK je neobdavčen, tko da je čist isti k**** kot offshore (se pa hudo boljš sliši kot Panama, BVI, itd) tko da to neka huda referenca ni.
Poslovalnica na brnčičevi je verjetno v najemu? >:D

krneki0001 ::

Kje na Brnčičevi je poslovalnica? Živim zraven, pa ne vem da bi tam karkoli obstajalo. (mogoče poštni nabiralnik?)
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

Furbo ::

Ena pisarnica v tistem centru kjer je tudi Siesta bar pa to..
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

krneki0001 ::

Grem pogledat takoj jutri.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

Zgodovina sprememb…

smilex7 ::

Ok hvala vsem za odgovore :)

Pa če koga še kaj zanima o teh "network marketingih" je tle drugi post dobr. Pa se ena dobra stran k ocenjuje MLM-je

"Poslovalnica" je pa v GTC-Brnčičeva 13, k prideš not greš gor po stopnicah, pa more bit pol na desni strani neki bol na začetku.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: smilex7 ()

Furbo ::

Saj ni kaj za pogledat tam, samo pralnica možganov.
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

sarma832 ::

Ce ste toliko naivni da vlozite v taksne sheme, tudi prav. Naj vam bo to sola za naslednjic.

Ce ne gre drugace se boste naucili pa 'the hard way'

Auba ::

Ma k**** hard way. Poln kufer imam telih nategunov. Ti scami pa rastejo kot gobe po dežju. A se res ne mora nič ukrepati? To se mi zdi res neverjetno?!
Živjo :)

mitja73 ::

Ukrepajo lahko samo ljudje, tako da nehajo vplačevat v te hece.
In bo takoj vse propadlo.

Auba ::

https://www.facebook.com/photo.php?fbid...

Ej tole. A ni tolo v nebo vpijajoča kraja? Pa zdaj že vsak nategunček spizdi v Dubaj?!
Živjo :)

Hammer123 ::

Tega Alana Eferla(ki ga je postal Čokoladko) osebno poznam in moram priznat da ga ni večjega nateguna. Kvazi fitnes trener, ki mu ni uspelo z desetimi različnimi stvarmi, zato je zaplaval v te vode. Na začetku je dilal neke čokoladice za hujšanje(!), nato pa prešaltal na coine.
Skratka, če ga vidiš kjerkoli v obliki soudeleženca, se kar obrni.

Zgodovina sprememb…

Auba ::

Ja zato me pa čudi, da ni tak nategunček na hladnem. Ko si pogledaš tisto sliko zgoraj te oblije slabost. Wtf no :D Pa da se najdejo tako naivni ljudje...
Živjo :)

stara mama ::

Pač marketing.
Poznam njegovega kolega (ki je mimgrede moj kolega) in je tud v marketingu.
Povem vam, da večjega cepca ne poznam. Že do mene in do moje družbe ki se poznamo se vedno obnaša, kot da bi nam hotel kaj prodat.
Enostavno ne prebavim takih ljudi.

Auba ::

Nevem kako lahko tako navadno goljufijo kličeš marketing?! Da nekomu obljubljaš pri vložku 3000 €, da bo v enem letu brez dela dobil 9000€ obenem pa dobi 0€ je navadna kraja ter novačenje v te denarne piramide zavite v celofan.
Živjo :)

Magic1 ::

Sam so pa šli se Dubaj skrit pred upniki. Problem je ker lopov ostane lopov in vsi vemo kaj dol naredijo s takimi, ki kradejo, ali denarja ne vračajo.
Magic

stara mama ::

Auba je izjavil:

Nevem kako lahko tako navadno goljufijo kličeš marketing?! Da nekomu obljubljaš pri vložku 3000 €, da bo v enem letu brez dela dobil 9000€ obenem pa dobi 0€ je navadna kraja ter novačenje v te denarne piramide zavite v celofan.

Ne kličem goljufije marketing, ker je na daleč jasno da je goljufija.
Ja potreben je pač zraven marketing, pa ti bo tud goljufijo nekdo kupil.
Sej veš, nekak je treba eskimom prodat hladilnik...

Auba ::

Magic1 je izjavil:

Sam so pa šli se Dubaj skrit pred upniki. Problem je ker lopov ostane lopov in vsi vemo kaj dol naredijo s takimi, ki kradejo, ali denarja ne vračajo.


Mislim, da ta nategunček organizira še kake evente v Sloveniji pa sem ter tja je v Ljubljani na kaki žurki.

Ne jamram čez Slovenijo, ampak tako gamad bi bilo treba dati na hladno ter izterjati denar. Čist preprosto.
Živjo :)

scipascapa ::

To je larifari?

mumbo ::

krneki0001 je izjavil:

GorazdRib je izjavil:

Mphone byxpress, njihov vsemogočni superduper izum pride kot darilo, če vložiš 1200EUR.

Mphone ByXpress

je v bistvu

Kitajski shit z drugo poslikavo in embalažo.

čao



Na bangoodu za 142 evrov
http://www.banggood.com/LEAGOO-Elite-2-...


Lej ne vem če bo to držalo, ker meni je danes tip, ki mi je predaval pri meni doma o tem, rekel da gre za telefon v rangu iphona in da je vreden tam okoli 500 eur. Pa dobiš še 700 mcoinov in ne vem kaj še in to samo za 1200 eur. :D

Je bil sošolec iz srednje, me je parkrat klical in sem privolil da mi danes pride razložit zadevo čeprav sem v osnovi že vedel zakaj se gre. Mam tudi soseda, ki me je zadnjič prepričeval za sestanek, da mi razloži. Res ne razumem kako uspe nekim tako vedno znova nategnit folk.

"novi google, facebook"

"adblaster"

"mašina ki ti dela mconine, nakup stane 500 eur"

Meni je sicer kar smešno samo vem da bo spet folk čez kako leto jokal na TV kako so jih nategnli.

krneki0001 ::

mumbo je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

GorazdRib je izjavil:

Mphone byxpress, njihov vsemogočni superduper izum pride kot darilo, če vložiš 1200EUR.

Mphone ByXpress

je v bistvu

Kitajski shit z drugo poslikavo in embalažo.

čao



Na bangoodu za 142 evrov
http://www.banggood.com/LEAGOO-Elite-2-...


Lej ne vem če bo to držalo, ker meni je danes tip, ki mi je predaval pri meni doma o tem, rekel da gre za telefon v rangu iphona in da je vreden tam okoli 500 eur. Pa dobiš še 700 mcoinov in ne vem kaj še in to samo za 1200 eur. :D

Je bil sošolec iz srednje, me je parkrat klical in sem privolil da mi danes pride razložit zadevo čeprav sem v osnovi že vedel zakaj se gre. Mam tudi soseda, ki me je zadnjič prepričeval za sestanek, da mi razloži. Res ne razumem kako uspe nekim tako vedno znova nategnit folk.

"novi google, facebook"

"adblaster"

"mašina ki ti dela mconine, nakup stane 500 eur"

Meni je sicer kar smešno samo vem da bo spet folk čez kako leto jokal na TV kako so jih nategnli.


Ni več 142, zdej dobiš za 105 evrov tak telefon.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
1 2
3
4 5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

25 milijard dolarjev v 30 dneh. Je na trgu kripovalut balon? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Kriptovalute
9531262 (25030) sniff

Onecoin

Oddelek: Loža
136049 (4965) Tilen

Coinspace.eu in S-coin - nova ponzijeva shema?

Oddelek: Loža
3112159 (6664) Tilen
»

Piramidni sistem ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15039738 (22025)          
»

Zakaj ne morem komentirati na določeno temo?

Oddelek: Slo-Tech
111448 (1067) Mare2

Več podobnih tem