Forum » Operacijski sistemi » Prenehanje pridobivanje informacij o vremenu
Prenehanje pridobivanje informacij o vremenu
k4vz0024 ::
Že na dveh računalnikih je Windows gadget vreme prenehal posredovati podate o vremenu. A je MS nehal podpirati gadget vreme in če še komu ne deluje več. Namreč sumim, da so Windows popravki ukinili možnost pridobivanje podatka o vremenu. Še komu ne deluje več?
GTX970 ::
Win 7 je rip by Ms, tako kot tudi gadget podpora:
http://win7gadgets.com/weather/weather_...
http://win7gadgets.com/weather/weather_...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
Sem instaliral ta gadget pa ne dovoli spremembe lokacije. Če izberem Kranj se vrne nazaj na Ljubljano.
Poigraj se s ponudnikom (desni klik options; kjer lahko izbereš med accuweather, wunderground...).
Tam je navedeno:
Pripomočki so bili ukinjeni.
Ja in, zakaj ne bi funkcionirali obstoječi še naprej?
Pripomočki so bili ukinjeni.
Ja in, zakaj ne bi funkcionirali obstoječi še naprej?
Točno tako nastavim, vendar se nastavitve ne shranijo. Najde Kranj, izberem Kranj. Potrdim. In namesto Kranja imam še vedno Lj.
Rešitev za Vreme je kopija nastavitev, delujočega gadgeta.
Za Weather Center, kot je predlagal GTX bi moral imeti kopijo nastavitev za gadget, iz računalnika, kjer deluje.
Za Weather Center, kot je predlagal GTX bi moral imeti kopijo nastavitev za gadget, iz računalnika, kjer deluje.
Jaz sem Weather Center nastavil iz nule in dela bp.
Omenjeni gadget se potem namesti v
C:\Users\ up. ime \AppData\Local\Microsoft\Windows Sidebar\Gadgets\weather-center.gadget
V tej mapi imaš "settings.ini", na zs imaš link moje datoteke, ko kaže Kranj.
Preden povoziš staro datoteko zapri gadget (desni klik, close).
Omenjeni gadget se potem namesti v
C:\Users\ up. ime \AppData\Local\Microsoft\Windows Sidebar\Gadgets\weather-center.gadget
V tej mapi imaš "settings.ini", na zs imaš link moje datoteke, ko kaže Kranj.
Preden povoziš staro datoteko zapri gadget (desni klik, close).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
Jp, sedaj prikaže za Kranj. Morem še ugotoviti, katere datoteke je treba zamenjati, da lahko prosto izbiraš kraje. Tx.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave Win7 uporabniški računiOddelek: Pomoč in nasveti | 2120 (1842) | OttoParts |
» | Windows 7 sidebar (gadget) problemiOddelek: Operacijski sistemi | 2868 (2329) | globoko grlo |
» | windows 7 pripomočki?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3730 (3220) | Kamion |
» | DDoS na vreme! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 7214 (7214) | darkolord |
» | VB6 tezavaOddelek: Programiranje | 985 (925) | Slide |