Forum » Slo-Tech » Sticky teme
Sticky teme
Klemenn ::
Neki me zanima:
Čim kdo odpre kako temo na temo recimo internet in deljenje povezave date vi prec link do teme in zaklenete
Pa kolkr sem jzst recimo gledal kako temo, je blo vse skupi zmešano, težko zajdet itd..
Zakva ne bi recimo mel tako, da bi v enem postu meu vprašanje in odgovor na določeno vprašanje? Ali pa da se naredi kaki recimo online manual ; vprašanje in odgovor +tema za še dodatna vprašanja
Ker recimo meni in pa še marsikateremu uporabniku se ne da brskat za mičkeno vprašanje čez 10strani dolgo temo
Al pa da bi vsaj nevmesne stvari brisal
P. S. : ka se men sm zdi al je s-t server preobremenjen?
Čim kdo odpre kako temo na temo recimo internet in deljenje povezave date vi prec link do teme in zaklenete
Pa kolkr sem jzst recimo gledal kako temo, je blo vse skupi zmešano, težko zajdet itd..
Zakva ne bi recimo mel tako, da bi v enem postu meu vprašanje in odgovor na določeno vprašanje? Ali pa da se naredi kaki recimo online manual ; vprašanje in odgovor +tema za še dodatna vprašanja
Ker recimo meni in pa še marsikateremu uporabniku se ne da brskat za mičkeno vprašanje čez 10strani dolgo temo
Al pa da bi vsaj nevmesne stvari brisal
P. S. : ka se men sm zdi al je s-t server preobremenjen?
- polepsal: darh ()
R33D3M33R ::
Morda zato ker je verjetno zahtevno zbrat podatke iz 50000 (al več) postov in jih zlepit
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Tomi ::
Poskusi tole dati v Pritožbe ali Vaši predlogi. Tam boš sploh dobil odgovor, ker je temu namenjeni temi.
metrodusa.blogspot.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Asus eee in UMTSOddelek: Kaj kupiti | 1238 (1048) | OmegaBlue |
» | Roswell, Area 51Oddelek: Loža | 2341 (1501) | Ramesses II |
⊘ | Pinnacle & A-PremiereOddelek: Zvok in slika | 1833 (1631) | Stepni Volk |
» | Brezveze da vsak odpira svojo temoOddelek: Kaj kupiti | 845 (653) | Paramedic |