Forum » Izdelava spletišč » Xara problem
Xara problem
Klemenn ::
torej, prejšnjič sem malo zabluzil, upam da bo zdaj prav:
torej;
tukaj(v bistvu si morate datoteko downloadati) je izvorna koda starega menuja, ki sem ga naredil z xaro.
tukaj pa je izvorna koda novega menuja, ki mi ga je včeraj zvečer naredila xara ; ne vem zakaj razlika, nič nisem nastavljal drugače
tukaj (tudi to si morate za ogled izvorne kode downloadat) pa je spletna stran z vključenim starim menujem
prosil bi, če mi kdo lahk zamenja stari menu z novim (da jaz to potem poštudiram kak to deluje) ali pa mi razloži
p.s.: tukaj pa so vse tri izvorne kode
kdor zna pomagat, najlepša ti dala
torej;
tukaj(v bistvu si morate datoteko downloadati) je izvorna koda starega menuja, ki sem ga naredil z xaro.
tukaj pa je izvorna koda novega menuja, ki mi ga je včeraj zvečer naredila xara ; ne vem zakaj razlika, nič nisem nastavljal drugače
tukaj (tudi to si morate za ogled izvorne kode downloadat) pa je spletna stran z vključenim starim menujem
prosil bi, če mi kdo lahk zamenja stari menu z novim (da jaz to potem poštudiram kak to deluje) ali pa mi razloži
p.s.: tukaj pa so vse tri izvorne kode
kdor zna pomagat, najlepša ti dala
- premaknil: Gandalfar ()
Klemenn ::
hm ja, sem že urihtu ; ček the d resultz ;
sm neki me še zanima; kak narediš da vstaviš javascript v dreameaverja in ali je treba velikost naštimat, ali je avtomatsko velikost orignalna image-u ?
sm neki me še zanima; kak narediš da vstaviš javascript v dreameaverja in ali je treba velikost naštimat, ali je avtomatsko velikost orignalna image-u ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia 3650, IrDA in ne vem kaj povezati!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1074 (1000) | MadMicka |
» | Slo-Tech NEST.2003Oddelek: Novice / NEST | 1771 (1771) | Hojne |
» | Lan med win 2k inwin 98se (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5221 (4457) | Klemenn |
⊘ | DAP problemOddelek: Pomoč in nasveti | 998 (903) | Predator |
» | 2x mrežna v compuOddelek: Omrežja in internet | 1966 (1850) | Klemenn |