Forum » Pomoč in nasveti » DAP problem
DAP problem
TheJack ::
Sem imel podobne probleme že dolgo nazaj s štirico. Ne vem v čem bi bil problem. Takrat sem pisal na DAPovo podporo, kjer so mi po nekaj mailih priznali, da se ne da nič storiti. Piši jim še ti, morda bo v tvojem primeru bolje.
Svetujem ti, da si dobiš (se mi zdi) najnovejšo verzijo DAPa, 5.3.9.6., kjer stvari po mojih izkušnjah delajo kot je treba.
Svetujem ti, da si dobiš (se mi zdi) najnovejšo verzijo DAPa, 5.3.9.6., kjer stvari po mojih izkušnjah delajo kot je treba.
Klemenn ::
hm..isto mi je zdejle naredilo z 2fajloma,,čakaš,čakaš in čakaš..da ti potem javi da je 700mb fajl koruptan ;|
dap je dobr edin za kake mejhne fajle, al pa če ne misliš resumat
resimo sp4, katerega sem pustil da ga povleče v enem kosu (brez prekinevanj) mi je downloadalo bp
dap je dobr edin za kake mejhne fajle, al pa če ne misliš resumat
resimo sp4, katerega sem pustil da ga povleče v enem kosu (brez prekinevanj) mi je downloadalo bp
sash ::
slik se sicer ne vidi, ampak sam sem z DAP-om potegnil dol že oh-in-sploh velikih filetov (tam do 750MB) pa so do sedaj vsi delali, pa tud resumal sem marsikaterega od teh pa tud ni blo nikol problema.
aja imama pa DAP 5.3.0.0.
aja imama pa DAP 5.3.0.0.
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Monitor syncmaster - namesti mi kar 4 monitorje!Oddelek: Pomoč in nasveti | 856 (747) | Klemenn |
» | Nokia 3650, IrDA in ne vem kaj povezati!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1074 (1000) | MadMicka |
» | Slo-Tech NEST.2003Oddelek: Novice / NEST | 1771 (1771) | Hojne |
» | Lan med win 2k inwin 98se (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5221 (4457) | Klemenn |
» | 2x mrežna v compuOddelek: Omrežja in internet | 1966 (1850) | Klemenn |