Forum » Loža » Slo-Tech z bicikli čez drn in strn
Slo-Tech z bicikli čez drn in strn
ali3n ::
Takole - da ne boste samo za računalniki sedeli ...
Vse kolesarje vabimo na PRVI Slo-Tech z bicikli čez drn in strn, ki bo:
Srečanje je rekreativnega značaja ... (ni dirka!). Pripeljite babico, mamo, očeta, sestro, punco, ...
Udeležba na lastno odgovornost - Slotech ne odgovarja za polomljene bicikle, noge in zobe, ...
Naslednji Slo-Tech z bicikli čez drn in strn pa se bo zgodil na drugem koncu Slovenije.
Vse kolesarje vabimo na PRVI Slo-Tech z bicikli čez drn in strn, ki bo:
- v nedeljo, 11. maja 2003 ob 9.30
- Zberemo se na končni postaji LPP proge št. 5 - v Podutiku (Ljubljana).
- Odhod z zbirnega mesta je ob 10.00 (bodite točni).
- Načrtovana je trasa: Podutik (0 km)- Toško čelo (2,8 km) - Katarina nad Ljubljano (8,4 km) - Sv. Jakob (9,9 km) - Katarina nad Ljubljano (postanek, malica, čvek, ...); vrnemo se nazaj v Podutik; vse skupaj je cca 20km, delno asfalt, delno makadam in gozdne poti.
- Za adrenalinske odvisnike bo na relaciji Sv. Jakob - Sv. Katarina organizirana tekma čez drn in strn.
- Obvezna je čelada in brezhibno kolo (napolnjene zračnice, delujoče zavore), priporočljiva pa je malica (denar za malico v gostilni na Katarini), pijača (voda), rezervna zračnica, fotoaparat (kamera), ...
- V primeru dežja izlet odpade - zadnje obvestilo bo v tej temi napisano na večer pred izletom.
Srečanje je rekreativnega značaja ... (ni dirka!). Pripeljite babico, mamo, očeta, sestro, punco, ...
Udeležba na lastno odgovornost - Slotech ne odgovarja za polomljene bicikle, noge in zobe, ...
Vabljeni VSI obiskovalci naše stran!.
Naslednji Slo-Tech z bicikli čez drn in strn pa se bo zgodil na drugem koncu Slovenije.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- razglasil: Tomi ()
Madafaka ::
A čelada je res nujna, ker je ne bom zdaj kupoval samo zaradi tega ??? drugač me pa zanima koliko časa traja vse skupaj ?
Nazaj v Podutiku bomo okoli 17-18. ure... (piše celodnevni izlet )
Glede čelade se pa sam odloči. Če boš brez, te noben ne bo nagnal domov...
Glede čelade se pa sam odloči. Če boš brez, te noben ne bo nagnal domov...
- "Rozi vidm." "S psom!"
OmegaBlue ::
Dejte raj narest roler fest...
Da vam pokažem moje sposobnosti
P.S.
Kolesa so za froce
Da vam pokažem moje sposobnosti
P.S.
Kolesa so za froce
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
jest mam itaq neke vrste dh bicikel, tko da bo pomojem prou ql ! pa še pomenmo se lahko marsikej ! Upam samo da bom imel čas, saj je šola na vrhuncu ! Drugače pa vsaka čast tistemu ki se je spomnil organizirati tole !
root987 ::
Mnja, z biciklo do Ljubljane(cca. 120km) se mi glih ne splača. Ako pa bo 2. ZBČDIS ke v bližini ( ) pa pridem.
Lp from neo^
Lp from neo^
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
rfmw ::
super ideja!!!
samo neki... 20km za cel dan??? neki tule ne štima, kajti za 20km malo gor malo dol porabiš max 2 uri, tako da nekaj si nam prikril. mogoče kakšno presenečenje?
če se bo pa ostali čas porabil za osveževanje z žlahtnimi pijačami, mislim, da bomo zdravju naredili več škode kot koristi :)))))
ne ne, sej se samo hecam ... res dobra ideja
samo neki... 20km za cel dan??? neki tule ne štima, kajti za 20km malo gor malo dol porabiš max 2 uri, tako da nekaj si nam prikril. mogoče kakšno presenečenje?
če se bo pa ostali čas porabil za osveževanje z žlahtnimi pijačami, mislim, da bomo zdravju naredili več škode kot koristi :)))))
ne ne, sej se samo hecam ... res dobra ideja
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
Filo ::
no sej z drogam proti vetru hehehhee...
drugač je pa itak čeklada obvezna ne vem do 14 let al kako..tako da....če si 14 let star..raje doma ostan hehe...ne sej ne...hehe
drugač je pa itak čeklada obvezna ne vem do 14 let al kako..tako da....če si 14 let star..raje doma ostan hehe...ne sej ne...hehe
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Filo ()
frenk ::
ja sj kebr prau da se na športnih prireditvah ne sme ponujat pijače...loh jo greš pa sam kupt
Tero ::
Namrecjo... Kaj me tak slo-techovci izzivate... Zaj ste organizirali tako kewl prireditev pa spet ne more prit ker je malo predalec lj za mene s biciklom...
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
O čeladah: zakonsko je obvezna za otroke do 14-tega leta; ali jo bo uporabljal tudi starejši kolesar, je stvar njegove osebne presoje; glavo imaste samo eno; vem da čelade ne boste kupovali samo zaradi ST ZBČDIN -> morda si čelado lahko sposodite pri prijateljih, znancih? Če ste za kolo plačali 100+ kilo sit, zakaj niste kupili še čelade, ki stane desetino te cene. Torej: če imaste čelado oz. si jo lahko izposodite jo le prinesite s seboj; če je nimate, je pač nimate; domov vas zaradi tega ne bomo nagnali.
O trasi (odgovor rfmw-ju): 20 km bo več kot dovolj za povprečne kolesarje; verjetno bodo prišli tudi taki, ki se na kolo vsedejo samo 2x na mesec; namen dogodka je, da se spoznamo, da se nadihate svežega zraka (in vonja hlevskega gnoja ), da malo poklepetamo; rekreativno srečanje pač;
o naslednjih ST ZBČDIN: naslednji bo verjetno v Mariboru (Pohorje), termin še ni določen, verjetno enkrat po maturi; tretje srečanje pa bo na primorskem koncu - septembra.
O trasi (odgovor rfmw-ju): 20 km bo več kot dovolj za povprečne kolesarje; verjetno bodo prišli tudi taki, ki se na kolo vsedejo samo 2x na mesec; namen dogodka je, da se spoznamo, da se nadihate svežega zraka (in vonja hlevskega gnoja ), da malo poklepetamo; rekreativno srečanje pač;
o naslednjih ST ZBČDIN: naslednji bo verjetno v Mariboru (Pohorje), termin še ni določen, verjetno enkrat po maturi; tretje srečanje pa bo na primorskem koncu - septembra.
- "Rozi vidm." "S psom!"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ali3n ()
l_jst ::
A niste mogl prej povedat, da bi si med počitncami bajk nazaj sestavu k sm meu čez zimo čist razsutga.
@ l_jst: en teden časa maš, da ga sestaviš
- "Rozi vidm." "S psom!"
ali3n: zaj bi te najrajsi poljubo ....
DON'T!
- "Rozi vidm." "S psom!"
whatson ::
"Naslednji Slo-Tech z bicikli čez drn in strn pa se bo zgodil na drugem koncu Slovenije."
kje pa ?
kje pa ?
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
@ whatson: malo višje sem napisal: naslednji bo verjetno v Mariboru (Pohorje), termin še ni določen, verjetno enkrat po maturi; tretje srečanje pa bo na primorskem koncu - septembra.
- "Rozi vidm." "S psom!"
Batigol ::
Super ideja, zagotovo pridem! Trasa sploh ni tako zahtevna, da se ne bo kdo ustrašil ;).
Lp, Batigol
Lp, Batigol
R0K ::
U središče slovenije (Maribor) pa ziher pridem. Sm ugotovil da za v Lj. niti niam prevoza, pa še bajka ne bo do takrat. Šmrk, šmrk.
Have fun! Pa po pamet :)
Have fun! Pa po pamet :)
Dodajam še par fotografij, da si boste lažje predstavljali kam gremo.
- zberemo se na končni postaji LPP št 5:
- cesta na Toško čelo
- na Toškem čelu + razgled na Ljubljano (v ozadju je Krim)
- makadamska cesta vodi do Katarine
-razgled s Katarine (v ozadju spet Krim)
- za hudo žejne je poskrbljeno
- naš cilj - cerkvica sv. Jakoba (le zakaj je na hribu?*$#"#@)
- zberemo se na končni postaji LPP št 5:
- cesta na Toško čelo
- na Toškem čelu + razgled na Ljubljano (v ozadju je Krim)
- makadamska cesta vodi do Katarine
-razgled s Katarine (v ozadju spet Krim)
- za hudo žejne je poskrbljeno
- naš cilj - cerkvica sv. Jakoba (le zakaj je na hribu?*$#"#@)
- "Rozi vidm." "S psom!"
Zgodovina sprememb…
ali3n, na teh slikicah izgleda ravno tako, kot da se bomo vozili po ravnem :). Kok % je sploh Toško Čelo, 12?
Lp
Lp
Hm, klanci so verjetno tam okol 10-15% ja, pa ne povsod. Takih je u bistvu malo.
Zadnjič sem si v gostilni na Katarini napisal nekaj cen; da bi dobili občutek koliko kaj stane. Pa sem na žalost izgubil listek . Tole je po spominu:
- kosilo 1400-1600 sit
- radler 320 sit
- cocacola okol 220
- majo tud pommes frites, šnicle, golaž, ričet,... ni da ni
Hrana je pa odlična (alien-w si je privoščil ajmoht z žganci ). Cene so dokaj normalne... Tako da, če s seboj ne boste nosili malice, se lahko najeste v oštariji. A ne pozabite na vodo, ki jo boste potrebovali med vožnjo! S suhimi usti se ne pride prav daleč.
Zadnjič sem si v gostilni na Katarini napisal nekaj cen; da bi dobili občutek koliko kaj stane. Pa sem na žalost izgubil listek . Tole je po spominu:
- kosilo 1400-1600 sit
- radler 320 sit
- cocacola okol 220
- majo tud pommes frites, šnicle, golaž, ričet,... ni da ni
Hrana je pa odlična (alien-w si je privoščil ajmoht z žganci ). Cene so dokaj normalne... Tako da, če s seboj ne boste nosili malice, se lahko najeste v oštariji. A ne pozabite na vodo, ki jo boste potrebovali med vožnjo! S suhimi usti se ne pride prav daleč.
- "Rozi vidm." "S psom!"
Fantje jest stanujem v Kosezah to je 500 m stran od une postaje kjer se dobimo ! in gor do toškega čela prideš za šalo ! Na katarini si pa tudi dokaj hitro sploh pa če veš da te čaka hitra vožnja v dolino imaš v sebi skrito energijo(tm) !!!
alien-w ::
Batigol: itaq da z biciklom. V teh dneh je bil ali3n tolkrat tam gor, da po moje že težko šteje. Sva šla en dan skupi k sva traso iskala, kje bomo vozil, pa sva se mal zgubljala po gozdu. Zabavno, morm rečt. Glede kuhinje na katarini pa: svaka jim čast! Sej res, ali3n, 2 radlerja si mi dolžen!
hm.. ne ne.. danes sem šel z avtom gor (mislim da sem bil prvič z avtom na Toškem in Katarini); zadnji menjalnik je odpovedal poslušnost na prvem "klancu" - čez obvoznico in.. z menjalnikom ki dela po svoje (menja +-2 prestavi, tko vmes.. za hec) se ne da peljat v klanc; tko da sem se odkotalil domov, se vsedel v avto in šel gor (zelo neprijetna vožnja);
alien-w: vem, nisem pozabil ;
---
aja... še neki sem pozabu povedat: vse, ki nameravate priti na izlet, LEPO LEPO prosim, da si mal pošlihtate bicikle - bodite pozorni predvsem na zavore!!! Če zavore ne bodo delovale, bo cela štala!!
alien-w: vem, nisem pozabil ;
---
aja... še neki sem pozabu povedat: vse, ki nameravate priti na izlet, LEPO LEPO prosim, da si mal pošlihtate bicikle - bodite pozorni predvsem na zavore!!! Če zavore ne bodo delovale, bo cela štala!!
- "Rozi vidm." "S psom!"
Zgodovina sprememb…
A bo meu slučajno kdo pumpo za zadnji amortizer sabo ? Pa še neki me zanima rap3r ! Gor vem da bomo šli po cesti, za dol me zanima pa če gremo tudi po cesti ali DH po gozdu ?
@ Trunabilax: Jest nimam pumpe za fedr, ker mam olje/fedr; če ti kej pomaga navadna pumpa, pol ja; drugač pa... pojdi en dan prej nekam napumpat (na Tugomerjevi je en mini servis, drugač pa Web Company na Celovški...); sicer ne boš mogu regulirat pol, sam.. boljš poln fedr, ko prazn... :-)))
Dol se gre po makedamski cesti + traktorske poti + še kaj...
Je pa en kratek, a strupen DH od cerkvice sv. Jakoba dol (glej slike malo višje - tista cikcak potka..).
Dol se gre po makedamski cesti + traktorske poti + še kaj...
Je pa en kratek, a strupen DH od cerkvice sv. Jakoba dol (glej slike malo višje - tista cikcak potka..).
- "Rozi vidm." "S psom!"
Zgodovina sprememb…
Bom zrihtal ! Sem poklical na servis, ker mam itak kolo tam, da mi napumpajo še amortizer ! Kolo mam na servisu zaradi menjave ploščic na diskih ! Sem jih majckeno sežgal
Do nedelje se bodo ploščice ravno prav ulegle...
- "Rozi vidm." "S psom!"
Vse, ki pridete na prvi Slo-Tech z bicikli čez drn in strn, prosim, da mi pošljete e-mail.
V mejlu naj piše vaš nick (ako ga imaste). Če nameravate s seboj pripeljati še koga (babica, starši, otroci, lepe sosede,...), napišite koliko vas bo.ali3nov e-mail
Prijava NI pogoj za udeležbo, je pa priporočljiva (da vemo, koliko kolesarjev bo).
- "Rozi vidm." "S psom!"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: alien-w ()
smilyxx ::
ali3n: poslal sem ti mejl pa ne vem če je prispel. Štej tale post kot mojo prijavo. A se da pot prevozt brez amortizerjev?
Lp
Lp
Save water.
drink beer.
drink beer.
Heh Vsi mate neke profi becikle.... Jaz mam takega za 20ksit
Trubadur ::
mene ne bo.Čez 14 dni exterci pa še ful se morm učit .Dejte enkrat med počitncami
Berite Thomasa!
"A se da pot prevozt brez amortizerjev?"
Seveda se da. Mogoče boš moral malo bolj pazit na luknje, ampak da pa se .
Lp
Seveda se da. Mogoče boš moral malo bolj pazit na luknje, ampak da pa se .
Lp
@ Trubadur - pot smo izbrali tako, da je primerna tudi za tiste s "trdaki"; asfalt, makedam, traktorske poti; bolj kot amortizerji so pomembne zavore!!!!
Nekateri sprašujete o ritmu vožnje navzgor: verjetno se bo izoblikovalo par skupin (glede na kondicijo ); če boste potrebovali počitek, se bomo pač malo ustavili... ne pozabite - dirka je šele na cilju
Nekateri sprašujete o ritmu vožnje navzgor: verjetno se bo izoblikovalo par skupin (glede na kondicijo ); če boste potrebovali počitek, se bomo pač malo ustavili... ne pozabite - dirka je šele na cilju
- "Rozi vidm." "S psom!"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kolesarjenje! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šport | 15607 (4788) | cresh |
» | S-T čez drn in strn - mariborsko PohorjeOddelek: Loža | 4326 (1998) | CaqKa |
» | KolesarjenjeOddelek: Šport | 2828 (2073) | ali3n |
» | Slo-techovi kolesarji osvojili Mariborsko PohorjeOddelek: Novice / Obvestila | 2325 (2325) | CaqKa |