Forum » Pomoč in nasveti » Vprašanja word->kviz
Vprašanja word->kviz
jordangeek ::
Živjo,
v wordu imam zbirko vprašanj z odgovori. Zanima me, če obstaja kakšen program oz enostaven način, da bi naredil kviz, ki ti prikaže vprašanje (na web-u, tablici, ali pc-ju) in potem preverja odgovore. Sem malo googlal pa ne najdem nič pametnega.
Hvala vam za pomoč
v wordu imam zbirko vprašanj z odgovori. Zanima me, če obstaja kakšen program oz enostaven način, da bi naredil kviz, ki ti prikaže vprašanje (na web-u, tablici, ali pc-ju) in potem preverja odgovore. Sem malo googlal pa ne najdem nič pametnega.
Hvala vam za pomoč
boogie_xlr ::
Z javascriptom se da dokaj enostavno to narediti. Lokalno zadevo brez malo programiranja ne bo šlo.
Imaš pa online creatorje kvizov. Prvi zadetek na googlu.
Imaš pa online creatorje kvizov. Prvi zadetek na googlu.
tomi_m ::
Če so tvoja vprašanja prenosljiva v neko ustrezno strukturirano obliko v Excel, lahko od tam relativno preprosto zgradiš XML sintakso (Cloze) za uvoz v Moodle.
Če ne poznaš "Cloze" tipa vprašanj in ne poznaš Moodla potem glej v smeri, ki ti jo predlaga @boogie.
Če ne poznaš "Cloze" tipa vprašanj in ne poznaš Moodla potem glej v smeri, ki ti jo predlaga @boogie.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem podjetja, ki bi izdelovala e-gradiva za računalništvoOddelek: Šola | 4185 (3251) | Isotropic |
» | Kako v angleščini povedati..Oddelek: Loža | 3539 (2244) | technolog |
» | Inštalacija moodla na nek strežnikOddelek: Pomoč in nasveti | 971 (911) | bogi |
» | Kako pogruntati platformo internetne straniOddelek: Omrežja in internet | 1206 (967) | Pehko |
» | NoodleOddelek: Programska oprema | 955 (876) | Tilk |