Forum » Izdelava spletišč » Najdi.si zemljevidi
Najdi.si zemljevidi
demon#666 ::
Zdravo,
v spletno stran moram vgradit najdi.si zemljevid, ampak nikjer več ne najdem te možnosti. Prej se je na hitro sklikalo, vendar "ustvari nov zemljevid" enostavno ne najdem.
Če kdo bi mi kdo lahko prosim razkril kje so to možnost skrili. Tu so navodila, ampak te možnosti ni najt.
Sej bi implementiral google maps, ampak mi je bilo izrecno naročeno da mora bit od najdi.si
lp
v spletno stran moram vgradit najdi.si zemljevid, ampak nikjer več ne najdem te možnosti. Prej se je na hitro sklikalo, vendar "ustvari nov zemljevid" enostavno ne najdem.
Če kdo bi mi kdo lahko prosim razkril kje so to možnost skrili. Tu so navodila, ampak te možnosti ni najt.
Sej bi implementiral google maps, ampak mi je bilo izrecno naročeno da mora bit od najdi.si
lp
Sabertooth Z87|4670K|8GB|840 PRO 256GB|
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3
...:TOMI:... ::
Lansko leto sem dobil tale mail:
Spoštovani uporabnik storitve Naredi si zemljevid na najdi.si!
Sporočamo vam, da bomo predvidoma v začetku februarja 2014 umaknili možnost brezplačne izdelave in umestitve najdi.si zemljevida na druga spletna mesta.
Zemljevidi, ki jih imate trenutno urejene in objavljene na svojih spletnih straneh, bodo na vaših straneh ostali v enaki obliki in z enakimi funkcionalnostmi, kot so objavljeni zdaj.
Po novem ne bo več mogoče:
- izdelati novega zemljevida in ga objaviti na svojih straneh,
- urejati obstoječega zemljevida oz. ročno dodajati ali odvzemati točk (naslovov oz. lokacij).
Izjema ste uporabniki, ki za dodajanje oz. odvzemanje točk uporabljate XML datoteko. Vsi tovrstni uporabniki boste lahko na najdi.si zemljevidih, ki jih imate objavljene na svojih spletnih straneh, lokacije še vedno dodajali ali odvzemali preko XML datoteke.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje in upamo, da boste ostali uporabnik najdi.si tudi v prihodnje.
Lepo pozdravljeni in vabljeni na najdi.si še naprej,
Tomi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Chrome dobiva razširitve za OmnibarOddelek: Novice / Brskalniki | 4744 (4191) | ikeman |
» | Joomla in zemljevidOddelek: Izdelava spletišč | 1553 (1309) | Nona |
» | Glavni pomol v KopruOddelek: Loža | 1509 (1316) | delfinus |
» | Telekom kupil Najdi.si (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 11148 (7929) | Tody |
» | Najdi.si zemljevidOddelek: Novice / Omrežja / internet | 12772 (10829) | CaqKa |