Forum » Elektrotehnika in elektronika » Grelec/žarnica za laserski tiskalnik A4?
Grelec/žarnica za laserski tiskalnik A4?
cekr ::
A ve kdo, kje bi dobil grelec za laserski tiskalnik? Lahko je tudi od kakšnega rabljenega/pokvarjenega tiskalnika. Specifikacija: Sigma K4, 220V/320W, širina za A4 format.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Očitno se ni še nihče ukvarjal s tem problemom.
Če ima kdo kakšen star tiskalnik, ki ima sicer dober ta grelec, pa pokvarjeno kaj ostalega, sem interesent, da ga odkupim.
Če ima kdo kakšen star tiskalnik, ki ima sicer dober ta grelec, pa pokvarjeno kaj ostalega, sem interesent, da ga odkupim.
bobby ::
dj povej a je to za epsona, hp-ja, panasonica,....???
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Za Star Wintype4000 je, kot pa sem izvedel, naj bi imeli skoraj vsi laserji isto zadevo v valjčku.
Je pa tako, da se mi ne splača ne vem koliko vlagati v ta tiskalnik, ker je dal že veliko skozi, samo pisal je pa še vedno vredu. Če ne dobim tega grelca, bom škatlo enostavno vrgel v smetnjak.
Je pa tako, da se mi ne splača ne vem koliko vlagati v ta tiskalnik, ker je dal že veliko skozi, samo pisal je pa še vedno vredu. Če ne dobim tega grelca, bom škatlo enostavno vrgel v smetnjak.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oddaljen prižig kamina? Kako?Oddelek: Loža | 2176 (1336) | AnotherMe |
» | Neoriginal tonerOddelek: Pomoč in nasveti | 2064 (1378) | mat xxl |
» | kako narediti grelec za 23˙COddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4409 (3712) | mattko777 |
» | ''Cartridge Heater''Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4030 (3499) | ZEROBLUE |
» | Yugo radiator...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2271 (1981) | Yoda Master |