Forum » Operacijski sistemi » Kako spremeniti pripeto ikono raziskovalca v taskbarju (Win 8.1)
Kako spremeniti pripeto ikono raziskovalca v taskbarju (Win 8.1)
Bezukhoff ::
Živijo,
Zanima me, kako spremeniti ikono pripeto windows explorerja v taskbarju, saj sem poizkušal že različne scenarije, most common je ta, da na namizju spremenim ikono in explorerja znova pripnem nazaj, ali pa že pripeto ikono spremenim v samem taskbarju (opcija Lastnosti), a mi ikono v prvem primeru sicer spremeni, vendar ob kliku odpre dodaten explorer proces (z dodatno ikono), kar je annoying, ali v drugem primeru, sploh ne spremeni.
Meh sem že, čujte, any solutions?
Zanima me, kako spremeniti ikono pripeto windows explorerja v taskbarju, saj sem poizkušal že različne scenarije, most common je ta, da na namizju spremenim ikono in explorerja znova pripnem nazaj, ali pa že pripeto ikono spremenim v samem taskbarju (opcija Lastnosti), a mi ikono v prvem primeru sicer spremeni, vendar ob kliku odpre dodaten explorer proces (z dodatno ikono), kar je annoying, ali v drugem primeru, sploh ne spremeni.
Meh sem že, čujte, any solutions?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako se da stisniti pdf?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2956 (2154) | jedateruk |
⊘ | delo z win10Oddelek: Pomoč in nasveti | 861 (792) | dzinks63 |
» | Sprememba sličice ikone - več mapam na enkratOddelek: Pomoč in nasveti | 998 (941) | iMark |
⊘ | Nekej vprašanj glede Viste...Oddelek: Operacijski sistemi | 1262 (1011) | iMark |
» | Geslo za dostop do internetaOddelek: Omrežja in internet | 2082 (1883) | CaqKa |