Forum » Pomoč in nasveti » Medion (Hoferjev prenosnik) Win7
Medion (Hoferjev prenosnik) Win7
Auba ::
Zdravo!
Imam 2 let star Medion prenosnik, sem v biosu disablal safe boot. No potlej bootam laptop, mi že nalaga tiste fajle za win7 setup in preden bi moral priti noter zadeva zamrzne. Kaj idej kaj storiti?
Imam 2 let star Medion prenosnik, sem v biosu disablal safe boot. No potlej bootam laptop, mi že nalaga tiste fajle za win7 setup in preden bi moral priti noter zadeva zamrzne. Kaj idej kaj storiti?
Živjo :)
https://www.dropbox.com/s/qzwn9xlk6crz0...
Opa nisem! Ni konca problemov tega. Ko sem disablal UEFI me je pa pričakalo tole. Kar 7 particij pa na nobenega nemoram inštalrati winsov. WTF?!
Napiše mi pa to "Windows cannot be instaled to this disk. The selected disk is of the GPT partition style"
Opa nisem! Ni konca problemov tega. Ko sem disablal UEFI me je pa pričakalo tole. Kar 7 particij pa na nobenega nemoram inštalrati winsov. WTF?!
Napiše mi pa to "Windows cannot be instaled to this disk. The selected disk is of the GPT partition style"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Auba ()
Hej edino tole ne moram dobiti. WIFI driver za Medion connect XL model.
Mi zna kdo pomagati? :)
Mi zna kdo pomagati? :)
francek1 ::
Medion ima lepo pošlihtane driverje nasvoji spletni strani.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem ne bere USB ključaOddelek: Pomoč in nasveti | 5287 (4320) | DeeCoy |
» | Posodobitev biosa (težava z navodili) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 9725 (8737) | Miha20 |
» | Medion računalnik in "problemi"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1966 (1638) | shadeX |
» | Nakup laptopaOddelek: Pomoč in nasveti | 5087 (4330) | Blaz93 |
» | Prenosni računalnik MedionOddelek: Pomoč in nasveti | 10814 (10073) | jest10 |