Forum » Pomoč in nasveti » Backup z OS Ubuntu
Backup z OS Ubuntu
RatedR ::
Lp, zaradi težav z računalnikom sem se odločil da ponovno namestim windowse, ampak si moram prej backup-at svoje podatke, namreč s pomočjo zagonskega ubuntu CD-ja.
Torej zažene se pravilno, pridem do sem:
Kliknem "Try Ubuntu" in naloži mi Ubuntu desktop.
Grem pod datoteke, kjer vidim moj disk, do katerega lahko dostopam ampak ne morem kopirat datotek z diska na USB.
Ko izberem želeno datoteko z diska copy, paste na USB in dobim error: Error splicing file: Input/output error
Podobno kot tale, samo z da je input/output error
Šel sem googlat malo, samo se ne spoznam na Ubuntu in niti ne vem kaj naredit.
Če pa želim kopirat z USBja mi pa kopira normalno.
Torej zažene se pravilno, pridem do sem:
Kliknem "Try Ubuntu" in naloži mi Ubuntu desktop.
Grem pod datoteke, kjer vidim moj disk, do katerega lahko dostopam ampak ne morem kopirat datotek z diska na USB.
Ko izberem želeno datoteko z diska copy, paste na USB in dobim error: Error splicing file: Input/output error
Podobno kot tale, samo z da je input/output error
Šel sem googlat malo, samo se ne spoznam na Ubuntu in niti ne vem kaj naredit.
Če pa želim kopirat z USBja mi pa kopira normalno.
GTX970 ::
Je datoteka večja od 4 gb ?
Potem je ne boš spravil na fat32 formatiran usb hdd - omejitev fs.
Potem je ne boš spravil na fat32 formatiran usb hdd - omejitev fs.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
fosil ::
A slučajno ubuntu zaženeš iz usb ključa in potem poskušaš podatke kopirat na ta isti usb?
Tako je!
Ne, kot sem navedel v prvem postu zaženem ubuntu s zagonskega CDja, kopiram pa z trdega diska na USB ključ.
Štos je v tem, da sem to enkrat že naredil po enakem postopku, tokrat imam pa ta error.
Štos je v tem, da sem to enkrat že naredil po enakem postopku, tokrat imam pa ta error.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formatiranje diska v W10 ne gre v starejše formate (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8400 (7140) | Pithlit |
» | osvežitev BIOSaOddelek: Pomoč in nasveti | 3460 (2957) | gddr85 |
» | dvd predvajalnik ne zazna usb disk?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1333 (1243) | cobrica |
» | Ubuntu netbook 10.4 in particioniranjeOddelek: Operacijski sistemi | 1947 (1659) | Icematxyz |
» | NTFSOddelek: Programska oprema | 5398 (4985) | 5er--> |