» »

Teensy (arduino na steroidih)

Teensy (arduino na steroidih)

kornhole ::

Ali kdo uporablja to stvar? Predvsem me zanima programska združljivost z arduinom.

Ni ravno preveč popularno, tako da ne najdem nekih informacij, pa še ime je smotano, ker me google rad pošilja na neke druge strani :/

https://www.pjrc.com/teensy/teensy31.ht...
  • spremenilo: kornhole ()

cucolino ::

Nekaj sem planiral delat s tem, pa sm potem pristal na standardnih AtMega napravcah brez FTDI čipovja, ker so bolj šparovni z energijo, jih pa programiram iz Arduina Mega 2560.

Ampak kolkor sm takrat preštudiral, naj bi delalo brez problema. Dobiš dodatek za v Arduino IDE, da lahko kar od tam programiraš, če se ne motim.

Poglej si tu več info:

https://www.pjrc.com/teensy/teensyduino...

Kakšno aplikacijo pa naj bi tale delal, da gledaš avrje na steroidih, če ni skrivnost..? :)

kornhole ::

Za 'ambilight' klon rabim. Odkar sem videl na Jutubu da dosti bolj tekoče dela.

Ampak nisem programer in če je treba 'zamenjati kakšno črko' v kodi...

Ampak me je sedaj RPi presenetil z dvojko, ker sem bil že 100% da bom šaltal na 386 'HTPC'.

cucolino ::

No, če bo kakšna črka v kodi za zamenjat, ti lahko tudi pomagam, kolikor bom znal. :)

Novi RPi je kar presenetil, se strinjam. Čeprav se sam še vedno ne nameravam prestaviti na tako platformo... Ampak če te je volja in imaš namen delati na njem, so možnosti in zmogljivosti veliko večje. :)

Vanadium ::

jap raspberry je res zdej presenetil z dvojko... me kar mika da zamenjam moje number 1 htpc-je. Ali bo treba z dvojko tudi mpeg4 licence kupovat?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

6 pospeškometrov pri 1 kHz, kateri mikrokrmilnik?

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
171960 (1465) srus
»

DIY Ambilight (Arduino Nano + WS2812B)

Oddelek: Pomoč in nasveti
232709 (1701) darkolord
»

Pomoč pri nakupu avtomobila (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
509934 (8636) c00L3r
»

Kalkulator na maturi

Oddelek: Loža
4714715 (13212) galu
»

PlayStation 3 razbit (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Konzole
10030606 (23611) mumbo

Več podobnih tem