Forum » Omrežja in internet » SiOL mi je upocasnil namesto pohitril ADSL!!! Bebci!
SiOL mi je upocasnil namesto pohitril ADSL!!! Bebci!
BigFoot ::
Ja zadeva je taka, v torek sem jim poslal faks s katerim sem zaprosil za komfortni + paket (prej sem imel navadni komfortni), poleg tega pa sem jim poslal se aneks k pogodbi za studente in potrdilo o vpisu. guess what? namesto da bi mel 2048/768 (al pa vsaj 2048/384 dokler na nadgradijo) mi sedaj dela na 1024/256.
sem pogledal na servis.siol.net in mi pise da mam ADSL dostop 2.048 / 384 - ŠTU, se pravi da bi moglo bit isto kot prej. Sem jim ze vceraj poslal e-mail, dobim avtomatski odgovor da mi bodo odgovorili v 12ih urah. Nic. Jim dons napisem se en mail. Nic. Slab support, ni kaj.
Zdej me pa zanima ce se je se komu to kdaj dogodilo, da so mu zmanjsali hitrost preden se mu zamenjali paket?
Ze vnaprej hvala za vase odgovore.
BigFoot
sem pogledal na servis.siol.net in mi pise da mam ADSL dostop 2.048 / 384 - ŠTU, se pravi da bi moglo bit isto kot prej. Sem jim ze vceraj poslal e-mail, dobim avtomatski odgovor da mi bodo odgovorili v 12ih urah. Nic. Jim dons napisem se en mail. Nic. Slab support, ni kaj.
Zdej me pa zanima ce se je se komu to kdaj dogodilo, da so mu zmanjsali hitrost preden se mu zamenjali paket?
Ze vnaprej hvala za vase odgovore.
BigFoot
Tr0n ::
Heh, meni se je nekaj podobnega zgodilo. Najprej standardni za fizicne, potem komf. za fizicne, nakar sem poslal aneks za komf. studentski in na koncu pristal na standardnem za studente, ceprav na servis strani pise, da imam komfortnega za studente.
Mislim, zakaj so mi sli sploh nazaj iz komf. preklaplat, ce sem le aneks za stud. poslal.
n kar je dbest, je SiOLov odgovor. Ker so prazniki, bo treba pocakat, da preklopijo. Nato pa, ce bodo ti dnevi obracunani kot komfortni paket, zadevo reklamirat.
Kako se sploh racunajo ti paketi? Dnevno, mesecno?
Mislim, zakaj so mi sli sploh nazaj iz komf. preklaplat, ce sem le aneks za stud. poslal.
n kar je dbest, je SiOLov odgovor. Ker so prazniki, bo treba pocakat, da preklopijo. Nato pa, ce bodo ti dnevi obracunani kot komfortni paket, zadevo reklamirat.
Kako se sploh racunajo ti paketi? Dnevno, mesecno?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
No jest sem koncno dobl odgovor od siola. so rekli da je prislo do ene napake (ne vedo kaj) in bodo cimprej postimali (verjetno sele naslednji teden).
Tr0n> Kako se obracunavajo paketi? v bistvu dnevno. ko sem jest neki cajta nazaj preklopil iz navadnega na komfortni paket so mi npr. za prvih 10 dni v mesecu zaracunali standardni in nato za naslednjih 20 dni komfortni (se pravi v tem primeru 10/30 * cena standardnega + 20/30 * cena komfortnega).
Tr0n> Kako se obracunavajo paketi? v bistvu dnevno. ko sem jest neki cajta nazaj preklopil iz navadnega na komfortni paket so mi npr. za prvih 10 dni v mesecu zaracunali standardni in nato za naslednjih 20 dni komfortni (se pravi v tem primeru 10/30 * cena standardnega + 20/30 * cena komfortnega).
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Upam samo da mi bodo kmalu postimali, ker mi gre res na zivca tko pocasna veza
In ne, se ne zajebavam, ce jim placujem za 2mbit DL ga tok tud hocem met. Isto vela za UL. Pac na mesec prenesem ene 200GB podatkov (110GB, 90 UL) tko da se mi takale pocasna veza se kako pozna.
In ne, se ne zajebavam, ce jim placujem za 2mbit DL ga tok tud hocem met. Isto vela za UL. Pac na mesec prenesem ene 200GB podatkov (110GB, 90 UL) tko da se mi takale pocasna veza se kako pozna.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novi ADSL paketi za fizične osebe!Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 2809 (2809) | MEDENA |
» | Novi ADSL paketi - uradni threadOddelek: Omrežja in internet | 3652 (1973) | Gandalfar |
⊘ | se hitrejsi ADSL (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6766 (4781) | Gandalfar |
» | Obvestilo za vse ki želite komfortni paket (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4300 (3145) | iration |
» | Vem, da danes bo srečen dan... (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 5549 (5549) | Dami |