Forum » Igre » [Mini Anketa] Preference in navade igranja
[Mini Anketa] Preference in navade igranja
BlaisAmon ::
Navdušenci nad igrovjem, pozdrav!
Za študijske namene (in tudi iz lastnega firbca) se ukvarjam z videoigrami vseh vrst, še bolj pa se ukvarjam z značilnostmi ljudi, ki so v stiku z videoigrami.
Če ste v zadnjem mesecu dni igrali kakšno videoigro
(na računalniku, mobilcu, konzoli ...), prosim rešite
krajši (cca. 3 min.) vprašalnik na spodnji povezavi
https://www.1ka.si/a/48316
Anketa je popolnoma anonimna, odgovori pa bodo uporabljeni izključno za študijske/raziskovalne namene.
Hvala in obilo igralnih užitkov še naprej!
Blaž
Za študijske namene (in tudi iz lastnega firbca) se ukvarjam z videoigrami vseh vrst, še bolj pa se ukvarjam z značilnostmi ljudi, ki so v stiku z videoigrami.
Če ste v zadnjem mesecu dni igrali kakšno videoigro
(na računalniku, mobilcu, konzoli ...), prosim rešite
krajši (cca. 3 min.) vprašalnik na spodnji povezavi
https://www.1ka.si/a/48316
Anketa je popolnoma anonimna, odgovori pa bodo uporabljeni izključno za študijske/raziskovalne namene.
Hvala in obilo igralnih užitkov še naprej!
Blaž
bajsibajsi ::
@BlaisAmon
Tvoj vprasalnik mi je precej vsec. Delas ali imas namen na temo "gaming" pisati v diplomskem/magistrskem delu? Ce ja, lahko poves kaj vec?
Tvoj vprasalnik mi je precej vsec. Delas ali imas namen na temo "gaming" pisati v diplomskem/magistrskem delu? Ce ja, lahko poves kaj vec?
BlaisAmon ::
@jype
Hvala za feedback, res ni idealno, vendar iščem in bom za začetek zadovoljen s precej okvirno časovno oceno.
@bajsibajsi
Me veseli. Premikam se proti diplomi, da, počasi a vztrajno :) Dokler je vprašalnik aktiven grem težko v detajle. Ko zaključim to fazo pa lahko napišem kaj več, če bo še interes.
Sicer pa iskrena hvala vsem, ki pridno rešujete!
Hvala za feedback, res ni idealno, vendar iščem in bom za začetek zadovoljen s precej okvirno časovno oceno.
@bajsibajsi
Me veseli. Premikam se proti diplomi, da, počasi a vztrajno :) Dokler je vprašalnik aktiven grem težko v detajle. Ko zaključim to fazo pa lahko napišem kaj več, če bo še interes.
Sicer pa iskrena hvala vsem, ki pridno rešujete!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlaisAmon ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Študija: vpliv nasilnih iger na agresijo izjemno šibekOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9390 (7931) | Markoff |
» | Študija: igranje nasilnih iger ne vpliva na porast ali upad prosocialnega vedenjaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 11653 (9673) | rachek |
» | Zakaj igramo MMORPGje?Oddelek: Igre | 3605 (2691) | greev84 |
» | Movie making?Oddelek: Programska oprema | 2987 (2790) | Tear_DR0P |
» | ParanojaOddelek: Loža | 2915 (1484) | Gr0unD Zer0 |