Forum » Programska oprema » FRAPS, delanje video-navodila za youtube
FRAPS, delanje video-navodila za youtube
Rokomah ::
Želim narediti (posneti) video-navodilo iz računalnika za YouTube.
Za enkrat uporabljam program FRAPS in Windows movie maker.
Problem je v tem, ko snemam s FRAPSom mi posname samo za cca. 10sekund, potem pa prekine in shrani fail in tako naprej in tako naprej. Praktično moram nato v movie majkerju narediti lepljenko teh failov, da dobim nato uporaben video. Ne vem tudi kako naredim, da bi imel na YouTube možnost izbire gledanja v višji resoluiciji.
Za enkrat uporabljam program FRAPS in Windows movie maker.
Problem je v tem, ko snemam s FRAPSom mi posname samo za cca. 10sekund, potem pa prekine in shrani fail in tako naprej in tako naprej. Praktično moram nato v movie majkerju narediti lepljenko teh failov, da dobim nato uporaben video. Ne vem tudi kako naredim, da bi imel na YouTube možnost izbire gledanja v višji resoluiciji.
N0t0ri0us ::
mislim da dela 30 s posnetke. Posledica necrackanega programa.. ups neoriginalne licence :D
boogie_xlr ::
Poskusi posneti z OBS (Open Broadcast Software), omogoča streamanje in zasledil sem tudi funkcijo snemanja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program za video obdelavo (snemanje namizja)?Oddelek: Programska oprema | 3757 (2442) | opeter |
» | Youtube "kariera" (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10531 (7658) | Unknown_001 |
» | Program za snemanje namizjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1606 (1411) | [D]emon |
» | Program za zajem ekranaOddelek: Zvok in slika | 899 (794) | karafeka |
» | Google Video po novem samo iskalna storitevOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5200 (3936) | strictom |