Forum » Loža » Vgradne stropne svetilke
Vgradne stropne svetilke
Mare3 ::
Torej doma iz nekih ostankov sestavljam in ustvarjam sobno luč iz lesa na kateraga bi pritrdil vgradne luči, kakšne imam v mislih je razvidno iz spodnje slike.
Zanima me kako to stvar povezati, namen imam priklopiti 4 takšne luči namesto takšne ki jo imam sedaj:
Ker imam prvič opravka s takšnimi lučmi me zanima kako jih priklopiti, na kaj naj bom pozoren oz. katere luči naj kupim. V naprej hvala za pomoč
Zanima me kako to stvar povezati, namen imam priklopiti 4 takšne luči namesto takšne ki jo imam sedaj:
Ker imam prvič opravka s takšnimi lučmi me zanima kako jih priklopiti, na kaj naj bom pozoren oz. katere luči naj kupim. V naprej hvala za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | stensko stikalo za luč z časovnim zamikom izklopaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2920 (1468) | Ulixes |
» | Elektricna poraba naprav , elektricna stikala in podobna vprasanjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4045 (2135) | radoha62 |
» | ozemljitevOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8556 (4447) | mirator |
» | Vezava elektrike pri viseči svetilkiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 11845 (10792) | energetik |
» | "Paket v luči"Oddelek: Pomoč in nasveti | 2028 (1302) | [D]emon |