» »

Prijavljanje napak

Prijavljanje napak

««
20 / 74
»»

STASI ::

Imaš prav. Nekaj njegovih postov je bilo brisanih.:|
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: STASI ()

Jst ::

Slika:

Zakaj so se mi prikazale tiste rdeče pikce? Po nekaj refresh-ih so se pa lepo prikazali naslednji smeškoti: ;(( ;(( ;(( ;((

Napaka slo-tech-a ali moje instalacije Opere in Firefoxa?

Tilen ::

Kaj pa je to? 8-O

Sem to jaz mogoce kaj spremenil da mi zdaj zeleno oznacuje ali kaj? :(
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

OmegaBlue ::

Erm ne niti ne.. Client side napaka.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Vajenc ::

Pri gledanju teme Ugani risanko, mi stalno javlja, da je nekaj narobe z certifikatom hyperreal.info. Dela to še komu drugemu ?

Odpravljeno, uporabnik muzičar je postal sliko s https naslova in prenos na strežnik ni deloval, in seveda je zahteval certifikat.

Looney ::

Em, zakaj mi več ne prikaže koliko pa kdo je trenutno na forumu?:|
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

Freezy ::

same here

muzičar ::

Se opravičujem za sliko v ugani risanko (sem spregledal certifikat).

Tudi meni ne kaže te statistike.

Haloo! Zemlja kliče mars! Kje ste zdaj vsi tisti "moderatorji" in podobni.... še zmeraj ni nič boljš!!!

Ziga Dolhar ::

Jest sem si pa zadnje dni RES zaželel funkcije 'ignore' ... Prosim prosim?
https://dolhar.si/

Pri štetju smo malo zbluzili... bi prosila za nekaj popravkov...:8)

CaqKa ::

zgroaj je bila reklama mmm dobra pita.. sem kliknil.. no zadeva kaže na https link na stju.. dajte tisti s odstranit:
Recepti in slike tega, kar so ustvarile vaše roke in domišljija :)

MrStein ::

Čudna stvar. Na glavni strani gledam novico "Programiranje robotov v vsako vas (10:09)" in opazim, da če novica ni vidna in potem skroliram vsebino okna tako, da novica pride v vidno polje, potem zadnji link v novici, "Migajoče slike", ni podčrtan. Če se zapeljem s kazalcem čez (in stran) , potem dobi podčrtaj in zgleda kot vsi drugi. Če spet zaskrolam stran in nazaj, spet nima črte spodaj. To se dogaja, ko sem prijavljen in imam temo "Bel stil" (izbran stil bi lahko bil v nastavitvah malo bolj označen, ne le z odsotnostjo podčrtaja ...).

LP,
MrStein

PS: aja, imam FF 1.5.0.4 na WinXP Pro SP2
FF nima nobenih extensionov, ki bi vplivali na prikaz, razen mogoče WML browser, samo ta (bi naj) vpliva(l) le na WML strani.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

r5r ::

Heh, ne morem narediti znaka za manjše (<), saj javi, da sem pozabil zaključiti HTML oznako.

Zaenkrat si stvar rešujem z & lt ;.
And it makes me wonder.

sverde21 ::

It's not abug, it's a feature :P .

Če rabiš objavt HTML kodo itaq uporabiš [ st.koda html], med besedilom pa rešiš z &lt;, simpl k pasul ;) , mogoče bi lahk pod smeški bla tabela za vstavljanje teh znakov, ker nekateri pač ne znajo HTML-ja...
<?php echo `w`; ?>

Razerzone ::

jst tud ne vidm vec kdo je gor.

r5r ::

To nima pomena (za večino) pa tudi obremenuje strežnik.
And it makes me wonder.

;-) ::

"Heh, ne morem narediti znaka za manjše (< ) , saj javi, da sem pozabil zaključiti HTML oznako."

Tako je! Meni se tud zdi to ful moteče, res bi lahko bla tabela za vstavlanje teh znakov, kot je rekel sverde21. Brez tega eni ne mormo pisat besedila, da bi izpadlo tako kot mora, in problem rašujemo z drugimi znaki, kar pa pogosto nima takega efekta8-) .

sverde21 ::

In kako bi potem ti debelil besedilo z <b>?? Pa urejanje z HTML tagi je manj požrešno, kot pa BBCode, ker BBCode mora server za vsak izpis pretvarjati preko regex oz. str_replace(), kar dodatno obremenjuje strežnik, tle pa strežnik sam preveri pri odgovarjanju, če je sintaksa HTML oznak v odgovoru pravilna in shrani v bazo, brez kakšnega brezveznega pretvarjanja pri izpisu...

Sicer pa bi lahko res malo izpopolnili to prepoznavanje HTML-ja, saj ti < ne pomeni HTML :|
<?php echo `w`; ?>

gregy ::

zdravo

ali se samo meni dogaja, ali izklop oddelkov v nastvaitvah ne dela .. vklopljene imam samo izdelava spletišč .. pa še ene par .. prikazuje mi pa vedno vse .. uporabljam FF

Lahko nekdo, prosim popravi naše štetje....:D

STASI ::

kako štetje?
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

strictom ::

To je za tebe napaka?
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

strictom ::

Okaj ena napaka ki je že kar dolgo prisotna. Npr. pri Funny and Cool links mi kaže 118 strani. Ko kliknem na 118 stran oz. na ime teme mi vrže na to stran čeprav je 119 strani. Zadnje strani mi ne kaže. Why?

Ni neki jakega ampak človeka stane en klik.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Ja, zame je napaka, če namesto 33(karkoli) napišeš 22(isto)!

Ja jaz nevem če je to prav uštimano al ne...

Jaz sm hotu/ dobro v bistvu sem menjal mail v osebnih nastavitvah al karkoli pač že to so...pol mi je pa na nov mail poslalo tole:

"Za potrditev vase prijave na www.slo-tech.com se morate prijaviti in nato vnesti to kodo: ":D C E N Z U R A:D "
Zelimo vam veliko veselja pri uporabi nase strani
Slo-Tech Team"

Nevem-zakaj???Če sem sam mail spremenil8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

Zato da se ne zmotiš. Moraš potrditi spremembo s tistim mail-om, ki si ga navedel drugače lahko napišeš napačnega.

Aja, ravno sem dojel, ko mi niso poslali mailov o odgovorih dokler nisem napisal aktivacijske ponovno:D

tnx muzičar

mare87 ::

Se še komu dogaja, da ne dobi vseh mailov o odgovorih na temo? Meni jih kar nekaj izpusti,.. Obremenjen strežnik?

mare87 ::

Zgleda, da ima Volja neke tehnične težave in se mi pošta lepo izgublja.

davkok ::

Hm... Zakwa mi to pise8-O

Zgodovina sprememb…

Kaj si pa hotel gledat?

search

Si lahko MALO bolj natančen...

ok... searchu sm za eno stvar in mi je to vn vrgl

Tole men večkrat napiše ko kaj iščem ali odpiram teme iz "Pritožb"
No ko odpiram teme iz pritožb moram met prekleto srečo da mi katero sploh odpre, ko pa kaj iščem pa je to malce bolj redko.

Če odpiraš teme iz pritožb ti to rukne ker je tema ponavadi izbrisana, in imaš "prenizke" privilegije da bi jo videl.

Pri iskanju tudi to lahko vrne če narobe iščeš za datumom, neobstoječim uporabnikom etc.

Azrael ::

Tudi v primeru, če je iskalni niz krajši od treh znakov (npr at, pc, ip itd) dobiš tak odgovor.
Nekoč je bil Slo-tech.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Azrael ()

loooser ::

Jest mam pa problem z mojimi temami. Namreč teme se nočejo prikazovati tam. Tista ikonca v sami temi kaže, da naj bi bila tema v mapi moje teme, vendar temu ni tako. Mogoče po prvem postu oziroma tudi prvem kliku dela, samo če ikonco večkrat klikneš, ostane tema izven mojih tem :'(

Ok, ikonca kaže klukco, v mojih temah je pa ni - preverjeno :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: loooser ()

njok ::

Tudi jaz sem imel podobne težave, funny&cool links sem si moral ene 4x dodati med moje teme (sedaj deluje).

Ziga Dolhar ::

(Po Owčevem razcepu & premiku postov v novo temo.)
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: OmegaBlue ()

HyperKiller ::

Opazil sem isto napako kot Ziga Dolhar.

Sploh ma veze tole?

CaqKa ::

glede na naslov teme bi že moralo imet, a ne?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CaqKa ()

Včasih se zgodi, da pod moje teme vidim tudi temo, na katero sem zadnji odgovoril (ni bilo novih odgovorov):
To se dogaja s temami v vseh oddelkih, do katerih imam dostop. Je to (po)znan hrošček?
Nekoč je bil Slo-tech.

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: OmegaBlue ()

MrStein ::

Jaz tudi.

Se mi zdi, da je to takrat, ko nekdo za tabo odgovori, potem pa (on ali moderator) izbriše.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Ne v konkretni temi ni bil brisan noben post, v elektrotehniki bi to jaz vsekakor videl, saj sem tam moderator (zato sem tudi čakal na tak primer).

Napaka se IMHO pojavlja vsaj na videz naključno. Najprej sem mislil, da je vzrok v tem, da sem prehitro zaprl tab take teme (da se dotična stran ni naložila do konca), ampak kot kaže ni to.
Nekoč je bil Slo-tech.

Meni se to dogaja že nekje pol leta ampak se nisem ubadal in nisem prijavil. Nazadnje je bila to tema: predelava racunalnika - ki je se sedaj na moje teme listi.
««
20 / 74
»»