» »

Prijavljanje napak

Prijavljanje napak

««
19 / 74
»»

Azrael ::

To sporočilo dobiš, ko vpišeš nick neobstoječega uporabnika, ali pa je le ta nick v tem času spremenil (ta funkcija tudi loči velike/male črke in abc in enako Abc) ali je iskalno geslo krajše od 3 znakov.
Nekoč je bil Slo-tech.

AngelOfDeath ::

pravim da to dela random z istimi iskalnimi besedami
edit: Slovnica

ethelred ::

Zakaj ne morem popraviti svojega posta? Nikjer ne vidim linka "urejanje" ali kaj podobnega. Gre pa konkretno za tale post.

"Opinions are like assholes... everyone's got one
and they all stink" (Brandi Kangiser)

Primoz ::

Ker obstaja časovna meja. Potem vsebine ni več mogoče popravljati.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

OK, hvala.

Kakšna pa je ta čas. meja, če ni skrivnost ;-)

Jst ::

Se mi zdi, da pol ure.

Mobidick ::

Novice ne delujejo!

XML Parsing Error: not well-formed
Line Number 7, Column 30088:

lp
The future is digital!

Nejc Pintar ::

Tudi meni ne:
Razčlenitvena napaka v XML: slabo oblikovan
Mesto: http://static.slo-tech.com/slotech.xml
Številka vrstice: 7, stolpec: 30088:
Lahko je biti prvi, če si edini!

Zorro ::

Prosil bi, da preverite zakaj prejemam podvojeno obveščanje (2 natanko enaki obvestili) o novih postih (odgovorih) na moj e-naslov. Svar se dogaja že približno 2-3 tedna, oziroma odkar sem zamenjal e-naslov na katerega naj prejemam obvestila.

Lep pozdrav,

Zorro

igor0203 ::

Zdi se mi,da je to tud ena napaka, ker vem, da nisem odgovarjal v tem oddelku... :D

STASI ::

Ni napaka. Če bolje pogledaš je v tisti ikoni narisana puščica, kar pomeni da je nekdo od moderatorjev ali TP prestavil temo iz Problemov človeštva v pravi oddelek, vendar jo je možno še vedno videti v PČ.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: STASI ()

igor0203 ::

Aja, no hvala za info. Sem mislil da je to napaka, ker se mi je zdelo čudno, ker vem da nisem odgovarjal v PČ, ta tema je bla pa tam.

Avtor je temo Katero tipkovnico in miško kupiti! postavil v oddelek Problemi človeštva, kamor vsekakor ne sodi, zato je bila prestavljena v primernejši oddelek Kaj kupit.

Na dno prvega posta piše:
[To temo je premaknil STASI iz oddelka Problemi človeštva dne 22.02.2006 ob 17:56:40.]
Če pogledaš ikonco zraven teme, je to ikona za prestavljenpo temo. Rezultat vsega tega je, da je ta tema sedaj vidna v obeh oddelkih. It' not a bug, it's a feature:) .
Nekoč je bil Slo-tech.

STASI ::

Lej ga zlomka, še jest sem tole prestavil. :D
Bo treba spomin malce bolj uriti.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

aljazh ::

Neprimeren mali oglas. Kršitev pravil o malih oglasih in B/12 člena splošnih pravil.

Alexius Heristalski ::

Kaj ste storili z mojim postom (24.02.2006 19:33:47) v tej temi? Ne vidim slike.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

tx-z ::

Ko iščeš, pa daš pol back, da bi kj druzga probu ti avtomatično iskanje vrže na iskanje po novicah.
tx-z

iNN ::

Zivijo!

Sicer nevem ce je tole ravno napaka, niti ne vem ce je blo mogoce ze kje omenjeno, ampak vseeno. Torej recimo ce uporabis iskanje in isces vse teme in poste nekega avtorja, ti pokaze tudi teme kjer ta avtor sploh ni napisal nobenega posta oz ni avtor teme. Sicer predvidevam da je bil post izbrisan pa da zato vseeno pokaze temo. Konkretno sem to ugotovil ko sem iskal poste edwarda :8).
==

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: iNN ()

To je to. V tem primeru so bili prispevki avtorja izbrisani, zato jih drugi navadni uporabniki ne vidite. Avtor izbrisanih prispevkov in moderatorji oddelka v katerem je ta tema jih seveda vidijo, ampak pobarvane rdeče.

Zato včasih slišiš kakega moderatorja ali TP malo potarnati, kako so nepregledne teme, kjer je kup izbrisanih prispevkov.
Nekoč je bil Slo-tech.

CaqKa ::

ja samo iskanje teh postov nebi smelo zajet.. če ji iskalec ne vidi..

no meni se pa zadnje cajte pogosto dogaja,da gledam temo, ki sem jo kliknil iz moje teme... pa se tema ne označi kot prebrana.. tudi v 'oddelku' moje teme se ne označi kot prebrana.. no v bistvu takrat ko se zgodi, se zgodi za vse teme iz mojih tem.

Poldy ::

Če se je še komu to dogajalo včeraj - google mi ni delal, češ da se stran predolgo časa odziva, če pa sem hotel na slo tech, mi je vsako stran odpiralo približno pol minute, v spodnjem delu brskalnika pa je pisalo connecting to www. google-analytics.com..., čeprav sem hotel na slo-tech?

Vse ostale strani so delovale normalno...

kliči na siol da ti tujina ni delala ;)

neonX ::

Nepravilen prikaz prehoda na posamezno stran v oddelku - spletni brskalnik Safari:

neonX ::

Nepravilen prikaz - spletni brskalnik Safari:

L0sT ::

Zakaj Zasebna Sporočila ne delujejo? Ne morem nekomu napisati ZS.

Napišem ZS, stisnem pošlji, me pa vrže na to stran http://www.slo-tech.com/script/forum/vn... , kjer spodaj piše da je stran naložena. V bistvu pa je blank = prazna (bela).

V čem je fora?
Lost is my soul wondering in space and mistery...

Primoz je govoril nekaj o "Okrnjenem nacinu delovanja Slo-Techa,@ zaradi tiste ploscice rama. Mogoce je to to?

Tody ::

ne najprej je ram šel potem pa še strežnik... Mene pa zanima zakaj imajo registrirani uporabniki več novic kot neregistrirani. Dejansko 7.3.2006 ni nobenih novic za neregistrirane oz ne prijavljene...

mare_ ::

Tody: to bi pa imho skoraj bil ta okrnjeni način. "agresivnejši" caching, da ima baza mir, verjetno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mare_ ()

neregistrirani ne potrebujejo novice za resnično resničnost :>

r5r ::

Huh, mislil sem, da je nekaj narobe z računalnikom, šel na drugega isto, zamenjal dns isto, F5 isto, ni torkovih novic, ampak čestitke tej temi, ki mi je rešila živce. :)
And it makes me wonder.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r5r ()

bozicek ::

kliči na siol da ti tujina ni delala ;)

Ni res. Google deluje normalno takisto vse tuje strani (anandtech, tomshardware...)
Samo google- analytics ne deluje. Ze od vceraj.

Matr, zato moram uporabljati FF z adblock
Darila letos samo za poredne

za info naj povem da sama storitev dela brezhibno.. Tudi moja stran uporablja analitika in se zadeva nalaga čisto normalno, torej ni splošni problem analitika ampak točno določeno z tem sitetom.

marsovcek ::

Ravnokar opazil: če med sestavljanjem sporočila kliknem gumb "kurzivno", "podčrtano", ali "slika", mi v novoprikazanem okencu nepravilno prikaže šumnike. Sprobal na firefox in IE.

sverde21 ::

Kolikor imam jst izkušnje, JavaScript ne mara šumnikov :| tako da je treba v njem uporabljati nešumeče znake.

Sm pa jst opazu en problem ko sem odgovarjal v Izdelava spletišč... namreč pastal sem v [ st.koda ] tole:
Č = Č
č = č
Š = Š
š = š
Ž = Ž
ž = ž

in stisnil predogled in glejga zlomka v polju za urejanje besedila so se mi namesto &amp#xxx; prikazale črke se pravi je zgledalo takle: Č = Č, čeprav bi moglo zgledat takle Č = Č

Malo čudn bug :) oz. manjka ena vrstica IMO neki v smislu $text = htmlspecialchars($text); :D

EDIT: če stisnem popravi se zgodba ponovi...
<?php echo `w`; ?>

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sverde21 ()

a bi končno lahko naredili nekaj glede tega da ko objavim kaj se potem to takoj pojavi v mojih temah kot da je nek novi post...

Nejc Pintar ::

Lahko je biti prvi, če si edini!

marsovcek ::

@sverde21: mislil sem šumnike v besedilu okenca (npr. "Besedilo, ki naj bo podcrtano"...)

Še ena nova: je mogoče napaka v računanju št. sporočil / dan? :\

Pocakaj do jutri. :)

Pri anketi..

1023 - 2047 MN
And it makes me wonder.

balocom ::

Nekdo vas je heknu, sm ste njegovo novičko prehiter zbrisal (zaka hudiča nism PrtSc upurabu;( :\ )
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man

mercho ::

sm že mislu, da sm jst imel privide... ja, škoda k nism prtisnu PrtSc!
kaj češ, tud najboljšim se zgodi, ane?

neres ::

Podobno kot neonX...

tisti gumb "Nov član" ne deluje nikjer pravilno razen v Avantu (IE).

Pri prikazovanju svežih tem mi ne pokaže ključavnice na zaklenjeni temi, čeprav ima tema ključavnico pri pogledu na seznam tem v oddelku.

No ja, ... zmeden. >:D
And it makes me wonder.

neres ::

V zadnjih nekaj predogledih Opere 9 se kdaj zgodi, da se tisti "Hosted by MOJNET" ne vidi v celoti, je samo ena navpična črta in cpu gre na 100%.

Sicer pa vem da je za to morda kriva ta verzija Opere, nenazadnje to ni niti končna verzija, in o tem sem Operaše že obvestil.

gzibret ::

Eno vprašanje:

Zakaj mi v mojem profilu ne prikaže e-pošte, kljub temu, da to želim (prikaz v profilu = da)? Sem se odjavil in pogledal, pa ga ne pokaže. Ostalo dela BP (starost, ime, spol..).
Vse je za neki dobr!

OmegaBlue ::

Neprijavljanim uporabnikom se mail ne kaže.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

IČA ::

Ena stvar, ki me precej moti.
Zakaj se mi dogaja, da ne morem postati? Npr. trenutno nikakor ne morem poslati odgovora v temi "Ugani film", to se mi je zgodilo že kar nekajkrat in mislim, da zmeraj v tej temi.

Kot se vidi, pa drugje gre normalno.

edit: zdaj pa spet gre:\
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: IČA ()

drejc ::

BUG

V izbi PČ->tema o štetju kadavrov, vidim 6 strani, ko kliknem na temo pa 5.
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse

pikachu004 ::

iskanje: ko napises avtorja, ti pokaze temo v kateri je vcasih bil pa ga zdej ni vec. primer:
avtor: mtosev
oddelek: navijanje
najde: Dejanska lestvica Super Pi 1M
uporabnika pa ni notri, vrjetno mu je nekdo zbrisal post?
««
19 / 74
»»